Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
babamız en azından kriz var diye tayyip gibi bizi araplara yabancılara peşkeş çekmiyo daha fazla çalışıp bakıyo

Ya böyle saçma cümleye çanak tutma gözünü seveyim. Ne babası ne alaka? Komik bile değil. Bugün cumhurbaşkanını babası sanan yarın kocası zanneder, eltisi zanneder. Herkes ironiyi anlamıyor yapma ne olursun.
Konumuz peynir recel oldu. akpli olsan en kotu kombinasyon derlerdi burdaki elit cehapeliler

Dünkü cehape sorularımın tamamını sana iletiyorum şu an.ne olur biriniz mantıklı bir şey söylesin ve bu "genel başkanımız böyle söylediği için" olmasın.

Adam belediye çalışanlarına sebzecilik yaptırdı daha napsın ya
Tanzim satış çıkardı

Aa sendin iste kadinin kilosuna takan konuyu degistiriyorsun olmuyor ama..

Özelleştirmeden önce 2 kişi çalısıyosa ozellestikten sonra işçi sayısı artıyor
Iscı istihdamı sağlanıyor nesi kötü

O istihdam neden satılmayan sağlanamıyor sakın sorgulama.
O potansiyel neden kullanılmıyoru sorgulama.
İşine yaramayan şeyler çıkar oradan.

B12 eksikliği dedim, unutkanlığına dayanarak.
Kilo lafını kullanmadım bile.
Saçma sapan mağduriyet çıkarmaktan bir yorulun artık be.
Diyet deyince kilodan bahsetmen gerekmiyor zaten binlerce dansoz varrr madurum madurumda madurum cok madurum madurumpattisss sogaan diye bagiranlar hic madurluk yapmiyor dogru.

Ne dedin sen bana simdi bisey anlatmak isterken sacmaliyorsun anladim yemek bilgin baya genis. peynir recel ve maklubeyi ogrenmissin
Daha türlü türlü bilgim var

Peynir reçeli beraber seven insan görmemiş olmanızı ve bununla övünmeniz
Vişneli yaprak sarmasını bilmeyen yemek gurusı olacağınıı düşünemedim
Malesef diğer konularda Neyse de yemek bilgisi konusunda da sınıfta kaldınız

Hükümete baba demek de bi bunlarda var hee
Yarın başka hükümet gelince nolcak ? Üvey baba mı?

O istihdam neden satılmayan sağlanamıyor sakın sorgulama.
O potansiyel neden kullanılmıyoru sorgulama.
İşine yaramayan şeyler çıkar oradan.
Ya o kadar savunma sanayisine yatırım yapılıyor silah üretiyoruz
Sığınmacılara yardım ediyoruz
Haliyle para lazım sırf millete yüklenmemek ve işsizliğin önüne geçmeye çalışmak için yapılmış bisey
Biz vergi verirsek olacak bunlar
Nüfus artıyor ülke gelişiyor ozellestirince hazineye para giriyor nesi kötü

Diyet deyince kilodan bahsetmen gerekmiyor zaten binlerce dansoz varrr madurum madurumda madurum cok madurum madurumpattisss sogaan diye bagiranlar hic madurluk yapmiyor dogru.

Diyet yapınca b12 eksikliği sorunu yaygındır. Zira bir insanın diyet yapması için kilolu olmasına da gerek yok. Ortamlarda 6dan sonra yemedim dersin kim bilecek...
Hayır ben de şişmanım diyorum bana burada body shaming uygulanıyor
Ama hata bende.
Sorularıma yine cevap alamadım.
Ses kaydı gibisiniz, başa alıp dinliyoruz devamlı sanki.

Ben seni göz ardı ediyorum arkadaşım.
Çünkü iflah olmaz bir cahilsin.

Buna rte de dahil artik gitmiyor dedim ya hersey ortada hadi herkes kotu oy calsi vs vs ama dunki maltepe bulusmasi herseyi anlatuyor sorun parti degil cikarlarimiz ve insan olmali akp son cirpinislari ne yazikki

Simdi kendin diyorsun yok b12 diyet diye birde kilosuna laf atmiyom diye. Ben sunu diyecem cehape secmeniyle ugrasilmaz arkadas direk saldiri modundalar. Biri laf atsada isirsak sunlari diyesorularin neydi bilmiyorum bile takip etmedim uzun bi sure tesaduf girdim buraya yine niye girdiysem zaten sayenizde yone banlancam ama onemli degil. Caniniz sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…