- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
Özelleştirmeden önce 2 kişi çalısıyosa ozellestikten sonra işçi sayısı artıyorher yer satılıyo özelleştiriliyo
Iscı istihdamı sağlanıyor nesi kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelleştirmeden önce 2 kişi çalısıyosa ozellestikten sonra işçi sayısı artıyorher yer satılıyo özelleştiriliyo
babamız en azından kriz var diye tayyip gibi bizi araplara yabancılara peşkeş çekmiyo daha fazla çalışıp bakıyo
Konumuz peynir recel oldu. akpli olsan en kotu kombinasyon derlerdi burdaki elit cehapeliler
Adam belediye çalışanlarına sebzecilik yaptırdı daha napsın yaBabama bir kere guvenirim iki kere ucuncu de olmadi baba derim bak boyle gitmiyor farkli birseyler yapalim biz magdur oluyoruz hala dinlemiyor ver derim bize idareyi onadami hayir ozaman tek basina otur sen hadi biz gidiyoruz insanlar beceremediklerinde birakmayi cevresini dinlemeyi hatalarini gormeyi bilmeli
Aa sendin iste kadinin kilosuna takan konuyu degistiriyorsun olmuyor ama..Ya böyle saçma cümleye çanak tutma gözünü seveyim. Ne babası ne alaka? Komik bile değil. Bugün cumhurbaşkanını babası sanan yarın kocası zanneder, eltisi zanneder. Herkes ironiyi anlamıyor yapma ne olursun.
Dünkü cehape sorularımın tamamını sana iletiyorum şu an.ne olur biriniz mantıklı bir şey söylesin ve bu "genel başkanımız böyle söylediği için" olmasın.
Özelleştirmeden önce 2 kişi çalısıyosa ozellestikten sonra işçi sayısı artıyor
Iscı istihdamı sağlanıyor nesi kötü
Aa sendin iste kadinin kilosuna takan konuyu degistiriyorsun olmuyor ama..
Diyet deyince kilodan bahsetmen gerekmiyor zaten binlerce dansoz varrr madurum madurumda madurum cok madurum madurumpattisss sogaan diye bagiranlar hic madurluk yapmiyor dogru.B12 eksikliği dedim, unutkanlığına dayanarak.
Kilo lafını kullanmadım bile.
Saçma sapan mağduriyet çıkarmaktan bir yorulun artık be.
Daha türlü türlü bilgim varNe dedin sen bana simdi bisey anlatmak isterken sacmaliyorsun anladim yemek bilgin baya genis. peynir recel ve maklubeyi ogrenmissin
Ya böyle saçma cümleye çanak tutma gözünü seveyim. Ne babası ne alaka? Komik bile değil. Bugün cumhurbaşkanını babası sanan yarın kocası zanneder, eltisi zanneder. Herkes ironiyi anlamıyor yapma ne olursun.
Dünkü cehape sorularımın tamamını sana iletiyorum şu an.ne olur biriniz mantıklı bir şey söylesin ve bu "genel başkanımız böyle söylediği için" olmasın.
Ya o kadar savunma sanayisine yatırım yapılıyor silah üretiyoruzO istihdam neden satılmayan sağlanamıyor sakın sorgulama.
O potansiyel neden kullanılmıyoru sorgulama.
İşine yaramayan şeyler çıkar oradan.
Laf etti bal kabağıAyhh laf etti bekir salavat getir
Diyet deyince kilodan bahsetmen gerekmiyor zaten binlerce dansoz varrr madurum madurumda madurum cok madurum madurumpattisss sogaan diye bagiranlar hic madurluk yapmiyor dogru.
Ya yaptığım bir karşılaştırma idiHükümete baba demek de bi bunlarda var hee
Yarın başka hükümet gelince nolcak ? Üvey baba mı?
Dam ustunde meydi gel bize bazi baziLaf etti bal kabağı
Ya o kadar savunma sanayisine yatırım yapılıyor silah üretiyoruz
Sığınmacılara yardım ediyoruz
Haliyle para lazım sırf millete yüklenmemek ve işsizliğin önüne geçmeye çalışmak için yapılmış bisey
Biz vergi verirsek olacak bunlar
Nüfus artıyor ülke gelişiyor ozellestirince hazineye para giriyor nesi kötü
Demedin miB12 eksikliği dedim, unutkanlığına dayanarak.
Kilo lafını kullanmadım bile.
Saçma sapan mağduriyet çıkarmaktan bir yorulun artık be.
Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı meselaDam ustunde meydi gel bize bazi bazi
Evet ben de senin cahil olduğuna kanaat getirdimBen seni göz ardı ediyorum arkadaşım.
Çünkü iflah olmaz bir cahilsin.
Buna rte de dahil artik gitmiyor dedim ya hersey ortada hadi herkes kotu oy calsi vs vs ama dunki maltepe bulusmasi herseyi anlatuyor sorun parti degil cikarlarimiz ve insan olmali akp son cirpinislari ne yazikkiCanım zamanında yapılan anlaşmalarımız var
Haçlılar hiç bi sözünde durmadı ama kan dursun dendi barış olsun dendi
Yine öyle bir arayışı
Itiraf etmeliyim ki çözüm sürecini desteklemedim
Çünkü kâfir her zaman kâfirdir
Evet akp ciddi bir temizlik istiyor onu bende öyle düşünüyorum
Simdi kendin diyorsun yok b12 diyet diye birde kilosuna laf atmiyom diye. Ben sunu diyecem cehape secmeniyle ugrasilmaz arkadas direk saldiri modundalar. Biri laf atsada isirsak sunlari diyesorularin neydi bilmiyorum bile takip etmedim uzun bi sure tesaduf girdim buraya yine niye girdiysem zaten sayenizde yone banlancam ama onemli degil. Caniniz sagolsunDiyet yapınca b12 eksikliği sorunu yaygındır. Zira bir insanın diyet yapması için kilolu olmasına da gerek yok. Ortamlarda 6dan sonra yemedim dersin kim bilecek...
Hayır ben de şişmanım diyorum bana burada body shaming uygulanıyor
Ama hata bende.
Sorularıma yine cevap alamadım.
Ses kaydı gibisiniz, başa alıp dinliyoruz devamlı sanki.