Anket Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce İstanbul'u hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Binali Yıldırım

OY: 410 50,1%
  • Ekrem İmamoğlu

OY: 409 49,9%

• Ankete Katılan
    819
Seviye böyle birşey işte canım
Evet çok kiloluydum zor günler geçirdim kilo aldin ve şimdi onları veriyorum
Asla gocunmuyorum
Rabbim kinayanlara da nasip etsin

Obez duyarlı yapacak bir şey yok.
Ben hala kiloluyum buradan mağduriyet çıkarmayın şimdi

Olma ihtimalimi ...binlerce genci sokaga döken aponun heykelini dikecegini söyleyen demirtasin cizgisini beğenecek...pkk terorist demeyecek...ypgye terorist demeyecek

Megri megri

Çakma mi
Yazıklar olsun ya başka birşey demiyorum
Size göre daha var ama seçim olur da başkanınız giderse o belgeler bidaha ele gecmez ondan bu acele
evet çakma bu benim düşüncem o adamın arkasındayız ve seçim Allahın izniyle olmycak haziran seçimlerinde khklar oy verince saydınız kaybedince oooo seçim iptal

Seviye böyle birşey işte canım
Evet çok kiloluydum zor günler geçirdim kilo aldin ve şimdi onları veriyorum
Asla gocunmuyorum
Rabbim kinayanlara da nasip etsin
Bunlarin cogu boyle. Kisisel saldiri yapiyolar genelde kendilerine laf soksak alasini yaparizda gerek var mi? Bosa laf anlatma yani bunlara

15 temmuza bile cakma diyebiliyosa bu insanciklar ne desen anlamazlar, yorma guzel kafani guzel kardesim.

Yarin patates sogan 1 tl olacak istanbulda hamilelik 3 aya inmis imsmogluyla beraber diyecektim ama chpli gebeler dogurmuslar artik bi dahaki sefere

Obez duyarlı yapacak bir şey yok.
Ben hala kiloluyum buradan mağduriyet çıkarmayın şimdi

Megri megri
Mesajimin tümü gelmemiş bunuda yazmistim 1 yasinda bebenin ilk 20 sözcüğü öğrendiği gibi tikandiginiz her seferde tekrara düşüyorsunuz.Güncel gel pattis

Bunlarin cogu boyle. Kisisel saldiri yapiyolar genelde kendilerine laf soksak alasini yaparizda gerek var mi? Bosa laf anlatma yani bunlara

15 temmuza bile cakma diyebiliyosa bh insanciklar ne desen anlamazlar, yorma guzel kafani guzel kardesim
insancık sensin darbe değildi o sizin tayyiple fetönün anlaşamama sonucu çıkan arbede diyelim siz gerçi ölümüne pardon

Olma ihtimalimi ...binlerce genci sokaga döken aponun heykelini dikecegini söyleyen demirtasin cizgisini beğenecek...pkk terorist demeyecek...ypgye terorist demeyecek
Hee evet işte o zaman çözüm süreci vardı siz de kol kolaydınız. Sen o zaman da alkışlıyodun Tayyipi simdi de alkışlıyosun. Tekrar çözüm süreci yapsın yine alkışlarsın. T

Hepfitim Erdoğanist algıları kapalı ben vazgeçtim siz de vazgeçin bence
Ben hatasi varsa elestiririm
Ama saçma sapan şeyler yazıp damarıma basınca size göre Erdoganist olmuşum
Ben zamanında başörtü yasağı yüzünden polis olamayan bir vatandaşım hanımefendi
Şimdi her meslekte serbest
Ayrım yapmamak budur iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…