SİZCE HER ŞEY NORMAL Mi ??

Ay bu adam ne kadar çok geçmiş ilişkilerinden bahsediyor.

[/QUOTE]

kızdım zaten, tersledim artık geçmişinle ilgili bişey duymak istemiyorum dedim.. Tamam dedi...

artık kafam karışık ne düşüneceğimi bilmiyorum

Sanki bişeyleri fazla fazla yaşamış,eleğini asmış,doğal olarakta heyecanını bitirmiş biri gibi geldi bana bence fark ettirmeden gizliden bilgi edinmeye çalışın (evet güvensiz bir tavır ama sizin çinizde şüphe uyandırmayı başarmış zaten bu duyguyu köreltmeniz lazım bence ama çaktırmayın..) çünkü bişiler saklıyorsa bazen anlamak zordur..

canım k.bakmada bu adamın yaptıkları ciddi bir ilişki isteği görünümü yaratmadı bende
bu arada yanlış anlamada erkek için doydum diye birşey yoktur 3 sene birşey yapmadı mı yani ;saçma bence
Senin beklentinin yüksek olmasını anlıyorum çünkü sevgi saygı ilgi görmemişsin eski eşinden
ama bekle izle bakalım daha yeni bir ilişki. daha bazı şeyler için çoookk erken bence çocuğunu da düşün ...

evet bir şeyler saklıyorsa da anlaması çözmesi zordur..
Bende yavaş yavaş anlamaya çalışıcam kendisini.
Ben zaten eski eşime karşıda çok güvensizlik yaşamıştım sorunar vs..
Oyuzden tam emin olmadan ciddi bir yola çıkmıcam, uğraşamam çünkü bu şekilde !!!

canım aslında bende bazı şeylere hemen kanarım ama artık insanlar o kadar güvensiz geliyor ki bana
bunu yaşadıkça anlıyorum..sen boşanmış biri olarak çocukta var üstelik daha çok dikkatli olmalısın...
geçmişinde iyi şeyler yaşamamış insanlar bana nedense çok güvensiz gelir..
çocuğun kız mı erkek mi bilmiyorum ama sen kadar o yavrudnun geleceğide önemli
sen evini kalbini herşeyini o adama açacaksın, yeri gelecek çocugunu emanet edeceksin ve bunu yaparken
gözün asla arkada kalmamalı, hep bi tedirginlik yaşayabilirsin gece geç gelse, telefonuna çıkmasa sürekli şüphe ile yaklaşacaksın
çünkü bu adam damgalı...
off cok mu olumsuz konustum:18:
dışardan bakınca böyle görebiliyorum ama gerçek
kendini çok kaptırma ve bol bol dua et..Senin için hayırlı bir eş olacaksa olsun ama eğerki hayırlı değilsede rabbim en kısa sürede
bu işin bitmesi için yardım etsin sana..

çocuğumuu düşünmez olur muyum ??
O zaten ilk sırada benim için..
3 senedir hayatında kimse olmamış ciddi anlamda kız arkadaşı yani..
Ama erkek sonuçta günü birlik yaşamıştır kesin.. Kesin yaşamıştır hemde..
O kadarını soramıyosun tabii !!!:44:

amin cnm çok tşk ediyorum güzel duların için..
Bazen şöylede düşünüyorum, 34 yaşına gelmiş ve şu zamana kadar yaşayacağım her şeyi yaşadım,
artık düzenli bir hayat istiyorumda diyebilir.. çevresinde ki arkadaşarı hep evli.. Artık zamanı geldi de diyebilir.. Bunun özlemini de yaşıyor olabilir..
Bunu zamanla anlayacağım gerçekten kafam karışık.. Dikkat etmem gerekiyor her şeyine..

Kendini fazla kaptırmışın 10 gün içerisinde.Karşı taraf ilgisiz geldi ya da seni sınıyor aramadığında ne yapacaksın diye.Eski hayatı hareketli ise az çok kadınları çözmüştür benim içime sinmedi yazdıklarınızı okuyunca.Arkadaşlarıyla tanıştırmış falan ama gerçekten evliler mi yoksa başka bir kurgu mu dedim ya benim içime sinmedi.DİKKATLİ OLUN !!!

Bu arada bundan sonra aranmadığınızda ilk arayan mesaj atan siz olmayın.Çok ilgili davranmamaya çalışın ve bunu konuşma ve hareketlerinizle mümkün mertebe belli etmeyin.Annenizle konuşabiliyorsanız eğer onun fikirlerinede önem verin zaman kötü insanlara kolay kolay güvenilmez.Hele güzel ve dul bir bayan için çok zor olur.Hayatı yudumlayarak yaşamalı ki yanlışa düşmeyelim....

Annem şu an bilmiyor.. Eğer zamanla mantığım uyarsa söylemeyi düşünüyorum...
Bugün mesaj atmadım zaten kendisine, o günaydın mesajı çekti.
Hemende cvp yazmadım zaten !!!

bi erkek ciddiyse gerçekten evlenmeyi düşünüyosa istiyosa kızı ilk önce arkadaşlarıyla değil ailesiyle tanıştırır

Bağlanmışsınız ne yazık ki... elini tutmanızda bence iyi olmamış çok akıllı ve çapkınlığın kitabını yazacak bir kişi gibi geldi... üst üste yazdım ama inanın rahatsız oldum hislerime çok güvenirim yanılmamda nadir olur içime sıkıntı düştüyse vardır bişey ki sizi tanımadığım kim olduğunuzu bilmediğim halde oluyor bu tanıdıklarııımdan biri olsaydınız neyse derdim ama gerçekten kurnaz bir insan karşınızda ki...

bi erkek ciddiyse gerçekten evlenmeyi düşünüyosa istiyosa kızı ilk önce arkadaşlarıyla değil ailesiyle tanıştırır

Evet doğru dediğin..
Ama planlı birşey değildi ki beni arkadaşlarıyla tanıştırması..
Genellikle hep o cafede buluşuyormuş arkadaşlarıyla, bizimde görüşeceğimiz zamana denk gelmiş onların orda olması..
Arkadaşlarım burda, en iyisi başka yerde buluşalımda diyebilirdi..
Ben buna takılmıyorum, ama en yakın görüştüğü arkadaşlarından beni saklamadı tanıştırdı genede !!

ne kadar yakın arkadaşı olup olmadığı önemli değil ki sadece arkadaşı sonuçta ciddi olup olmadığını göstermez bu bence hem senin evlenip ayrılıp çocuğun olduğunu biliyo mu yanlış anlama seni istemez diye demiyorum evlenip ayrılmış olan kadınlara çoğu erkek kötü gözle bakar bunu kendimden biliyorum bende evlenip ayrıldım çünkü hareketlerini bi gözden geçir zaten sana karşı davranışından niyetini anlarsın

hayır cnm bağlanmadım.. benim burcum "koç" mesela onunda "koç"
çok sabırsız bir ruha sahibiz ve ben bu özelliğime ragmen üstüne düşmüyorum, yoksa varya bağlansaydım,
günde kaç kere arayıp msj cekmiştim ona ama yapmıyorum.. geri çektim kendimi şu an..

Tabiki biliyor evlenip ayrılmış olduğumu, 4 yaşında oğlum olduğunuda biliyor..
Çocuk sonuçta onların hiç bir günahı yok dedi bana..
Evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal dedi ama mesela onlar Trabzon'lular, bizde boşanma olmuyor dedi.
ilk duydum bunuda ondan!

Eeee onlarda boşanma olmuyormuş ya, ne demek istedi acaba?

Bizde boşanma olmaz, boşananla da evlenilmez mi demek istedi.

Kusura bakma ama sanki yıllardır birlikte olduğun birini savunur gibisin.En yakın arkadaşları olduğunu,tesadüfen karşılaştıklarını,daha bir çok şey söylemiş onları 10 gündür tanıdığın bir adamdan duyup hemen inanıyorsun 25 yaşındasın tamam gençsin sevilmek sevmek istiyorsun vebu kişiye abayı yakmışsın ve hatalarına kılıf örterek korumaya çalışıyorsun... hataları derken şüpheli hallerine demem daha doğru olur bence duygularınla hareket ediyorsun bu çok belli bizler ne dersek diyelim kararın fazla değişmez gibi... karşında ki kişi iyi biride olabilir belki.... ama bunca kişi sinmeyen bişey var sammimi değil gibi yorumlar yazıyorsa çok düşünmek daha iyi gibi...

güzelim neden savunayım ki onu..
oyle bir derdim yok..
ben sizlerin fikirlerine güvenmesem zaten burda işim olmazdı...
zaten sizden gelen mesajlardan dolayı, uzaklaştım ondan.
farkına varır veya varmaz, ne kdar sabırlı, ne kadar ciddi görücez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…