- 23 Aralık 2024
- 180
- 101
- 18
- 23
- Konu Sahibi yesilgunes
-
Bir de diyor ülke gelişmiyor, ne alaka sokak kedisi beslemek ve ülke gelişimi ya.Sokakta beslemenize de karışamaz ama kediye zarar verebilir, en iyi ihtimalle götürür uzağa dağ başına bırakabilir hayvanı. Böylelerine pabuç bırakılmaz ama gücü hayvana yeter diye korkuyor insan.
Evinize almanıza ise asla karışamaz. Madem niyetiniz var yuva olun minnoşa o adi adama da hadi çıkar bakalım evden diyin. Nasıl çıkarıyorsa çıkarsın bakalım. Apartman dairesinde kedi besleyemezsin ne demek ya, iyice mal sandılar milleti korkutuyorlar akıllarınca.
Bir de diyor ülke gelişmiyor, ne alaka sokak kedisi beslemek ve ülke gelişimi ya.
Alır evime bakarım, üzerine de ben onu şikayet ederim polise
Apartman bahçesi için onay istiyor diye okudum ben. Apartman önleri site önleri için sorun yok. Sokak olarak geçmesi gerekiyor. Çoğu apartmanın bahçesi yok zaten.Yeni yonetmelik apartmandan onay istiyor arkadaslar evet sok edici ama istiyor.
Gercekten cogu kisinin fikrinin olmamasina cok sasirdim ben gunlerce uyuyamadim nasil okumamis olursunuz
Uygulama kismi, yönetmelik ayrintilari cok ince. Oturun arastirin lutfen. Kafaniza gore itiraz etmeyin
Apartman bahçesi için onay istiyor diye okudum ben. Apartman önleri site önleri için sorun yok. Sokak olarak geçmesi gerekiyor. Çoğu apartmanın bahçesi yok zaten.
Onu görmedim ancak uygulanabilirliği olduğunu sanmıyorum. Eşim okudu tamamını bir ona sorayım.Hayir ev ici icin onay isteniyor artik
Onu görmedim ancak uygulanabilirliği olduğunu sanmıyorum. Eşim okudu tamamını bir ona sorayım.
Benim kedi apartmanın merdivenin de bile değil, dış kapının önünde. Apartmanın dış kapısından çıktıktan sonra hemen yanında bildiğimiz sokak önüApartman bahçesi için onay istiyor diye okudum ben. Apartman önleri site önleri için sorun yok. Sokak olarak geçmesi gerekiyor. Çoğu apartmanın bahçesi yok zaten.
Ben kediye üzülüyorum, kedi ortada kalmasın evime alırım, polis gelirse konuşurum, yöneticiden rica ederim olayı uzatmasin. Sonuçta evde besliyorum diye de şikayet edecek değilSakin olun yonetmeligi okuyun malesef gerceklerin hic farkinda degilsiniz is nereye varir ne kdr uygulanir bilmiyorum ama ortada onay gerektigini soyleyen bir yonetmelik var evet.
İmkanım var evime de alacağım, sadece ilk kez evde kedi besleyeceğim tedirginim.Cidden imkanınız varsa eve alın kediyi ruh hastası manyak sizinle tartıştı diye kalkar bir şey yapar sağı solu belli olmaz
Yemişim para cezalarını. Amaç zaten bu şekilde ürkütüp insanları hayvan beslemekten, korumaktan falan uzaklaştırmak.Ayrintilari var. Yonetim planina islenmis olmasi vs. Cogu havada ztn, ama isin ucunda para cezasi vs var. Okumadan hareket etmek hatta avukatsiz hareket etmek olmaz
Peki onayı kimden alacağım. Ben yarın kediyi veterinere götürsem, direkt evime alamayacak mıyım.Hayir ev ici icin onay isteniyor artik
Yemişim para cezalarını. Amaç zaten bu şekilde ürkütüp insanları hayvan beslemekten, korumaktan falan uzaklaştırmak.
Biz besleme yapmaya devam ediyoruz, sitenin önünde kedi ve köpek evleri durmaya devam ediyor. Gerekirse nezarete düşeriz napalım artıkevimdekine karışacak olanın aklını alırım zaten.
Bu yönetmelik siteleri kapsıyor mu acaba? Oturduğum sitede hiç kedi yoktu. 3-4 yıl önce birisi bir tane kedi getirdi ve çoklu kedi koydu. Şu an en az 100 kedi var. Apartman içlerinde ve arabalarda yaşıyorlar. Yeşil alanlar artık onlara ait, çocuklara değil. Her yer kedi kakası, apartman merdivenlerinden araba kaputlarına kadar. Dün de bir motorsikletin oturma yerine cıvık kaka yapmış bir kedi, sahibi çıldırdı. Ek olarak yerlerde kuru fasulyeler, patlıcan dolmaları. Besleyenler artık yemekleri öylece ortak alanlara döker oldu.Yeni yonetmelik apartmandan onay istiyor arkadaslar evet sok edici ama istiyor.
Gercekten cogu kisinin fikrinin olmamasina cok sasirdim ben gunlerce uyuyamadim nasil okumamis olursunuz
Uygulama kismi, yönetmelik ayrintilari cok ince. Oturun arastirin lutfen. Kafaniza gore itiraz etmeyin
Peki onayı kimden alacağım. Ben yarın kediyi veterinere götürsem, direkt evime alamayacak mıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?