• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Haksız Olan Ben Miyim?

Sokakta beslemenize de karışamaz ama kediye zarar verebilir, en iyi ihtimalle götürür uzağa dağ başına bırakabilir hayvanı. Böylelerine pabuç bırakılmaz ama gücü hayvana yeter diye korkuyor insan.

Evinize almanıza ise asla karışamaz. Madem niyetiniz var yuva olun minnoşa o adi adama da hadi çıkar bakalım evden diyin. Nasıl çıkarıyorsa çıkarsın bakalım. Apartman dairesinde kedi besleyemezsin ne demek ya, iyice mal sandılar milleti korkutuyorlar akıllarınca.
Bir de diyor ülke gelişmiyor, ne alaka sokak kedisi beslemek ve ülke gelişimi ya.
Alır evime bakarım, üzerine de ben onu şikayet ederim polise

Ülke demek ondan gelismiyormus bende diyordum neden gelişmiyor hep kedilerden demekki .Ne kadar zeki bir arkadaş şaşırdım kaldım.Aslinda evde kaplan besliyor ABD de çok var bak onlar gelişmiş bence apartman kapısının önünde kaplan evde timsah beslemek daha mantıklı madem sorun kedi üzmeyin sizde yöneticinizi.Bak gelişmiş ülkeyi örnek aldım bizde gelisecegiz gel sev dersiniz.Cok da şapmayın sanirim kendini vali orayı eyalet sanıyor olabilir yani.Malum normal insan türü tükenmekte

Yeni yonetmelik apartmandan onay istiyor arkadaslar evet sok edici ama istiyor.
Gercekten cogu kisinin fikrinin olmamasina cok sasirdim ben gunlerce uyuyamadim nasil okumamis olursunuz
Uygulama kismi, yönetmelik ayrintilari cok ince. Oturun arastirin lutfen. Kafaniza gore itiraz etmeyin

Bu arada sokak hayvani / kopegi kavrami arasinda ki fark kediler nasil kimse bilmez inanamiyorum.

Bir de diyor ülke gelişmiyor, ne alaka sokak kedisi beslemek ve ülke gelişimi ya.
Alır evime bakarım, üzerine de ben onu şikayet ederim polise

Sakin olun yonetmeligi okuyun malesef gerceklerin hic farkinda degilsiniz is nereye varir ne kdr uygulanir bilmiyorum ama ortada onay gerektigini soyleyen bir yonetmelik var evet.

Gercekten cogu kisinin fikrinin olmamasina cok sasirdim ben gunlerce uyuyamadim nasil okumamis olursunuz
Uygulama kismi, yönetmelik ayrintilari cok ince. Oturun arastirin lutfen. Kafaniza gore itiraz etmeyin
Apartman bahçesi için onay istiyor diye okudum ben. Apartman önleri site önleri için sorun yok. Sokak olarak geçmesi gerekiyor. Çoğu apartmanın bahçesi yok zaten.

Apartman bahçesi için onay istiyor diye okudum ben. Apartman önleri site önleri için sorun yok. Sokak olarak geçmesi gerekiyor. Çoğu apartmanın bahçesi yok zaten.

Hayir ev ici icin onay isteniyor artik
Bahce vs o ayri. O ztn pek ihtimal dahilinde degil
Fakat yönetim planina islenmis olmasi uzun is. Ayrintilari var. O yuzden koru korune itiraz degil okumak gerekiyor

Onu görmedim ancak uygulanabilirliği olduğunu sanmıyorum. Eşim okudu tamamını bir ona sorayım.

Ayrintilari var. Yonetim planina islenmis olmasi vs. Cogu havada ztn, ama isin ucunda para cezasi vs var. Okumadan hareket etmek hatta avukatsiz hareket etmek olmaz

Benim kedi apartmanın merdivenin de bile değil, dış kapının önünde. Apartmanın dış kapısından çıktıktan sonra hemen yanında bildiğimiz sokak önü

Sakin olun yonetmeligi okuyun malesef gerceklerin hic farkinda degilsiniz is nereye varir ne kdr uygulanir bilmiyorum ama ortada onay gerektigini soyleyen bir yonetmelik var evet.
Ben kediye üzülüyorum, kedi ortada kalmasın evime alırım, polis gelirse konuşurum, yöneticiden rica ederim olayı uzatmasin. Sonuçta evde besliyorum diye de şikayet edecek değil

Cidden imkanınız varsa eve alın kediyi ruh hastası manyak sizinle tartıştı diye kalkar bir şey yapar sağı solu belli olmaz
İmkanım var evime de alacağım, sadece ilk kez evde kedi besleyeceğim tedirginim.
Yoksa daha önceden alırdım.

Ayrintilari var. Yonetim planina islenmis olmasi vs. Cogu havada ztn, ama isin ucunda para cezasi vs var. Okumadan hareket etmek hatta avukatsiz hareket etmek olmaz
Yemişim para cezalarını. Amaç zaten bu şekilde ürkütüp insanları hayvan beslemekten, korumaktan falan uzaklaştırmak.

Biz besleme yapmaya devam ediyoruz, sitenin önünde kedi ve köpek evleri durmaya devam ediyor. Gerekirse nezarete düşeriz napalım artık 😂 evimdekine karışacak olanın aklını alırım zaten.

Valla sizde apartmanın temizliğinden tut gürültüye kapının onundeki ayakkabılara akan çatının tamir edilmemesine tut calismayan bakımı yapılmayan asansöre hatta saç kurutma makinesi sesine hatta arttırıyorum toplanan paranın nereye harcandığına kadar şikayet üstüne şikayet dilekce üstüne dilekçe veririm öyle yöneticiye ben gibiler lazım.Zaten boşuna demiyorlar bir apartman yada mahallede oturan insanların nasıl insanlar oldukları bu tepkileri den anlaşılır diye kilimini sallar toz pislik umuru olmaz kedi tu kaka biz katlaniyoruz ya edeosiz çocukların çıkardığı gürültüye ki ben aşırı toleransliyim mesela bunlar göze görünmüyorsa valla bilemem ben.Bir kedi derdine de ders verilmez insana yabancı ülkelerin barınanaklari ile birmi bizim ölüm kamplarimiz inşallah dünyaya kedi olarak gelirler yada orada kediye dönüşürler.Gelsin bana konuşsun çocuk yok karşısında böyle ders verir tarzda üslup bilecek önce . Yaptığı ayıp yönetici ise yöneticiliği bilecek yarın fare basar apartmani deli gibi kedi arar bu tipler bı ara tarihtede böyle kedileri yok etti bu kafalar veba salgını verdi Allah hala akillanmadilar.Bide lafa gelince kediler mübarek hayvan olur ikiyüzlülük bu.Korkmayin konu sahibi her kanun süper uygulanmıyor birşey yapamaz gelsin bana konuşsun avukat ordusunu hayvan hakları aktivist lerini çıkaracaksın onun karşısına .

Yemişim para cezalarını. Amaç zaten bu şekilde ürkütüp insanları hayvan beslemekten, korumaktan falan uzaklaştırmak.

Biz besleme yapmaya devam ediyoruz, sitenin önünde kedi ve köpek evleri durmaya devam ediyor. Gerekirse nezarete düşeriz napalım artık 😂 evimdekine karışacak olanın aklını alırım zaten.

Kudra ben gunlerce uyumadim bu yonetmelik yuzunden
Evet ev icine de karisiliyor ztn ustune alman icin onay goturuyorsun ama kedi icin bu nokta supheli
Ilkinde para cezasi 2. Sikayet el koyma sokak hayvani / kopek karmasasi
Artik kocaman bir dag var onumuzde, su an yonetmelik kanunun ustunde daha problemli.

Bu yönetmelik siteleri kapsıyor mu acaba? Oturduğum sitede hiç kedi yoktu. 3-4 yıl önce birisi bir tane kedi getirdi ve çoklu kedi koydu. Şu an en az 100 kedi var. Apartman içlerinde ve arabalarda yaşıyorlar. Yeşil alanlar artık onlara ait, çocuklara değil. Her yer kedi kakası, apartman merdivenlerinden araba kaputlarına kadar. Dün de bir motorsikletin oturma yerine cıvık kaka yapmış bir kedi, sahibi çıldırdı. Ek olarak yerlerde kuru fasulyeler, patlıcan dolmaları. Besleyenler artık yemekleri öylece ortak alanlara döker oldu.

Bu durum sitedeki bazı insanların kedileri istememesine sebep oldu. Şu an resmen sitede savaş var. İstemeyenler ve isteyenler. Yeni yönetmelikle gitsinler diye diretirler mi acaba?

Peki onayı kimden alacağım. Ben yarın kediyi veterinere götürsem, direkt evime alamayacak mıyım.

Bu konu supheli oturup okuyun herhangi bir kopek icin garanti ama kedilerde emin degilim apartmandan onay gerekiyor. Ztn sizden evrak isterler bir deneyin ciplenirse sorun kalmaz. Ne kdr uygulanabilir is nereye gider bilmiyorum
Resmi sahiplenmeden bahsediyorum

Back