Kızlar,dün eşimle konuştum.Dedimki ona seninle düğüne geleceğim.Ha bu onların davranışlarını haklı kılmak için değil,senin yanında olmak için ve orda bi eşine söz geçiremedinde getiremedin aşağılamalarına maruz kalmaman için geliyorum seni yalnız bırakmamak için dedim.Ama tabi sonuçta düğün bi abiye almam gerekiyor dedim,ne yapacaksın abiyeyi diyor,tişört kotlamı oturayım,otur ne varki dedi,bende tamam dedim.Ya napayım zoruma gitmiyor değil,herkes şıkır şıkır olmuşken ben tişört kotla oturacağım ama bi de bunun için tartışmak istemiyorum yaa çok yoruldum.Bi dahada söylemeyi düşünmüyorum,hani diğer insanların yanında sefil kalmayım bana abiye al falan diye.Sadece o tip insanların karşısında düşük durmak istemiyorum,anlatabildimmi kızlar yardım..
Ben olsam giderim onlar eşinin ailesi gün olur tekrar bir araya gelirsiniz.Görümcenin yaptığı hatırlanmaz senin ki hatırlanır.Çünkü o kitaba uygun davranmış.
Umursama hayatım kimseden bir beklentin olmasın yoksa mutsuz olursun.
Benden arkadaş tavsiyesi hayatta en büyük işkence umursamamaktır .
Güzel şıkır şıkır bi kıyafet al(kırmızı olsun bence:jeyyar:) süslen püslen makyajınıda yaptır. Bebişini güzel güzel giydir.
Salına salına gez havalı ol.Ama tek bir şeye elini sürme, dokunma bırak ne halleri varsa görsünler gözlerinin içine baka baka otur keyif çat utanma onlar utanıyorlar mı?...
Her defasında söylüyorum, bütün her şey eşlerde biter. Şimdi görümceniz yanınızda kalmamış, olabilir kalmak istemeyebilir. Ama eşinize neler oluyor Allah aşkına, ne olduda birden bire ailesinin yanında afra tafra yapmaya başladı. Demekki sorun görümcen değil eşin.
Malesef erkeklerin bu dengesizliklerine bir anlam veremiyorum, anlam versem olay dengesiz olmaktan çıkar ya neyse.
Bak güzelim bence sen o düğüne git, eşin yalnız giderse bir sürü laflar edilir ve huzurun iyice kaçar, git ve onların özelliklede eşinin eline koz verme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?