• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Grmcemin dnne gitmelimiyim?

Kol kırılır yen içinde kalır.
Ne olursa olsun eşinin kardeşi, bence gitmelisin.
Diğer türlü ömür boyu bu konunun altında ezilir kalırsın.

Ayrıca insanız, herkes hatalar yapar, hayatı zamanla öğrenir.
Bilinmez ki belki görümceniz evlenip bi yuva kurduğunda belki bazı şeyleri daha iyi anlar.
Yaptığı hataların farkına varır, belki olgunlaşır daha iyi bir insan olur, aranız düzelir.
ınsanlar oldukları gibi kalmıyorlar ne de olsa.

Siz böyle bir ihtimali de düşünerek tamamen son noktayı koymayın bence.
Ne eşinizin, ne ailesinin ne de kimsenin ağzına böyle bir laf vermeyin.
Gitmelisiniz bence, büyüklük, olgunluk sizde kalsın.

sakın gitme,gitsen bile anlattığına göre kadir kıymet bilecek insanlar değil.hadi gittin diyelim seninle ve bebeğinle hiç ilgilenmeyecekler ve orda bence yapayalnız kendini değersiz hissedeceksin bu seni daha da üzecek.anladığım kadarıyla eşin de vefasız.bir de düğünde onların yanında onların gözlerine girmek için sana hava atmaya çalışır.gitme,sonra keşke gitmeseydim diye pişman olursun.

Bence de git sana karşı tavırlı oldukları için.eğer gitmezsen onları haklı çıkarmış olursun. Git ama mesafeli ol. Eşinle huzurunu bozma. Unutmaki et tırnaktan ayrılmaz sonuçta eşinin kardeşiileride sana huzursuzluk çıkarmasın.

cnm bence git ya zaten uzaktasın düğünlerde bayramlarda görüşmek iyidir.En azından fırsat vermemiş olursun .Kocanı tek yolarsan bak kocasına bile saygısı yok adamı tek yollamış he bunlar mutlu değiller bak biizm dediğimiz oldu keşke evlendirmeseydike kadar gider olay. hiç fırsat verme .Git gir kocanın koluna gülücükler saç mutlu değilsen bile çok mutluymuşun gibi davran ki laf sokmasınlar. didiklemesinler.kimseye fırsat vermeye gelmiyo yarın kocala iyi olursun ama millet siiz hiç geçinemeyen çift gibi düşünür konuşurlar.nacizane fikir

canim bencede git, yoksa laflariyla ezerler.
Görümcen sen cagirdin ben 3-4 günde olsa geldim der bukez.
Gidersin muhattap olmadan biraz durur gelirsin.
Arkadaslara katiliyorum, esine onun hatri icin gittigini söyle.

Dügünden sonrada tavrini koyarsin, sende onlarin isine kosmazsin.

sana bunlar dert gibi gelmiş cnm
ama hiç bir şey yok olanlarda sen eşinin ailesini çokmu seviyorsun
tabi hayır
ama sayğını gösteriyorsun dur . sen kendini eşinde ayırırsan olmaz .görümcen bir şey yapmamiş ..o seni kendi doğum yaptın da anlar .tlf acarsın sende benim yanım da kalmişdın .ben gelemiyorum dersin anlarr
o bekar birinin seni anlamasını bekleme o evlendikden sonra koca ve ailesini görücek.
eşine gelin ce erkekler doğası gereği olsa gerek ailelerinin yanın da aslan kesilir .
seni olu yanlız bırakman ailesine karşi olu haklı cıkarır
karısı yanın da yok diye .o na daha çok baskı yaparlar .adamı yanlız bırakma . yeğenin için de allak sabır versin .erkekler her zaman seni anlamazlar cnm .öylesi yok
düğüne git giyin süslen herkes le catlasın olumsuzluklara surat asma .onlardaha çok catlar ama kendinide çok ezdirme

ay ne bileyim kızlar o kadar zor geliyorki oraya gitmek anlatabiliyormuyum.Ya oraya gitmek önemli değilde onların bana yaptıkları hemde her birinin hiç aklımdan çıkmıyor bi de gitmeyi düşündükçe gözümün önüne geliyor çileleri.Beni bırakın anneme bile defalarca saygısızlık yaptılar.Eşimin babası annesi anneme bi defasında demişlerdiki;sen neden evlerden birini bizim oğlumuzun üzerine yapmıyorsun zaten kocan ölmüş başka çocuğunda yok napacaksın,ankarada ... mu var da orda yaşıyorsun herşeyi sat gel buraya,öööh düşündükçe iğreniyorum onlardan.Ne annem ne de ben bir kez olsun onların yaptıklarının karşısına çıkıpta tek laf edip tartışmadık onlarla ama nefret ediyorum artık bu insanlardan.Eltim var bir de onun eşinin maddi durumu iyi ötesi aileye para yediriyor eltimde ses çıkarmıyor çünkü o da kendi ailesine yediriyor kardeşlerini falan o okuttu hatta doktor kardeşi maaşını yer gezer onun düğününü bile kayınım yaptı.Tabi eltim böyle olunca kocasının ailesine para göndermesine ses çıkarmıyor,onlarda onu bi severlerki sormayın,ve hep beni yıllarca onunla kıyasladılar yüzüme karşı hemde.Şimdi gidersem biliyorum onu el üstünde tutacaklar o da şımardıkça şımaracak beni ezecekler tabi bu arada eşim de buna ses çıkarmıyor hatta o da onlarla bir oluyor.Gece yatmaya girdiğimizde bak o şöyle davranıyor (eltim için)sen yapmıyorsun onun yaptıklarını gibi hep onu olumlu beni olumsuz görür ben biliyorum ya.
Gideyim onlar utansın diyorum ama bu yaşanacakları ve yaşanmışlıkları düşününce hiç gidesim gelmiyor hatta ayaklarım geri geri gidiyor.

bence gittt.saçma sapan şeyleri konuşuyolar düşünsene düğüne gitmediğini ömrün boyunca kafana kakarlar bence öylesi daha kötü zaten kaç saat ki bir düğün.gözlerimi yumarım görevimi yaparım

bence gittt.saçma sapan şeyleri konuşuyolar düşünsene düğüne gitmediğini ömrün boyunca kafana kakarlar bence öylesi daha kötü zaten kaç saat ki bir düğün.gözlerimi yumarım görevimi yaparım

eşimin memleketi doğuda yani 12-13 saat yol git kal gel falan bir haftayı bulur kesin,aaaay düşünmesi bile ne kadar zor.Tanrım bana yardım et!

bosver canim gitli onlarida utandir... gayet sicak icten davran! simdi esin tek giderse onlari sevindirmis olursun! bosver dosta düsmana kendinizi sevindirmeyin! esininde yüzüne vur, bak sen bana o gün böyle böyle yaptim ama benim sana sevgim ve onlara da saygim oldugu icin suan burdayim de!

Eşin de dahil olmak üzere 3 kuruşluk insanlara 5 kuruş değer vermişsin aradaki 2 kuruşlada seni ezmeye çalışıyorlar maalesef :1no2:

gitmee artık kılıçları kuşan bu aileye karşı bu ne terbiyesizlik ya annene ve sana söylediklerine bak hayretle okudum

madem maddi durumun iyimiş ne diye ezdiriyosun kendini bu kadar onu aanlamadım eşin de verdiğinn değere çok olumlu karşılıklar vermiyor sana daavranışlarıyla.

enteresan ya hastayım ayağına yat ve gitme

bencede git

haketmiyorlar ama onlara karşı açık verme

herşeye rağmen iyi olan sen ol

yarın bigün ağızlarını açmaya yer bulamasınlar

git oynama ,kimseyle muhattap olma,gülme eğlenme
bebeğinle ilgilen 2-3 saat bişey zamanını doldur

Canım git ama giderken yanına bi bahane bulup hastaım tansionum düşüyo falanfilan deyip annenide al, o zaman bişi yapamazlar. Allahım akıl fikir versin ne cins insanlar var .Ahhhhhhhhhhhhh ah.

gitmeye mecbur değilsin..laf sokmalarını..imalarını..eşinin onların yanında artislenmelerini kaldırabilirsen git...
senin bünyede benimki gibi sağlam değil galiba..sende benim yaptığımı yap ve gitme..kafan rahat olur enazından..

Boşuna şimşekleri üstüne çekme ama kimsenin lafının altında da ezilme sen sesini çıkarmazsan tepene binen çok olur.

Eşin oraya yanlız gidere herkes seni soracak üstüne bir de eşini dolduracaklar zaten anlattığın kadarı ile eşin olgun bir insan değil oda gelip hıncını senden alacak tavırlarıyla.

Valla senin yerinde olsam en şahanesinden giyinir, süslenir düşman çatlatırdım. Görsünler artistlik nasıl oluyormuş. Laf sokmaya çalışan olursa da gıcıklığına söylediğini 2. kez hatta 3. kez tekrarlattırırdım bakayım o kadar delikanlımılar.

bencede git

haketmiyorlar ama onlara karşı açık verme

herşeye rağmen iyi olan sen ol

yarın bigün ağızlarını açmaya yer bulamasınlar

git oynama ,kimseyle muhattap olma,gülme eğlenme
bebeğinle ilgilen 2-3 saat bişey zamanını doldur
Aksine gülsün eğlensin neden eğlenmesin ki orada sadece onlar olmayacak diğer insanlarla gül şakalaş muhabbet et Dünyada sadece onlar yok kimse merkez sanmasın kendini.Benim görüşüm yardım etmesin yan gelip yatsın..Onlarda çatlasın..:jeyyar:

Canım git ama giderken yanına bi bahane bulup hastaım tansionum düşüyo falanfilan deyip annenide al, o zaman bişi yapamazlar. Allahım akıl fikir versin ne cins insanlar var .Ahhhhhhhhhhhhh ah.
Süper fikir anneni bi şekilde ikna et götür...

Back