• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Grmcemin dnne gitmelimiyim?

bencede git .gitmezsen gitmedin olur.daha cok aranizda problem yasarsiniz.aranizda o kadarda büyük bir olay yok.kimseyi de takmazsin.zaten cocukla ilgelenir onlar .esnin yüzünü güldür

git ama kimsenin lafının altnda kalma . cvplarını ver .eşinle nekadar mutlu olduğunu göster . . . gülücükler saç . ama seni sevmeyenlerin yüzüne bile bakma .şahsen ben olsam yapardm . kafa dengim insanlarla muhabbet eder onlara inat gülerdm. . .görümcemlede konuşmazdm . ona baktığım zamn suratımı ekşitirdim

Kızlar,dün eşimle konuştum.Dedimki ona seninle düğüne geleceğim.Ha bu onların davranışlarını haklı kılmak için değil,senin yanında olmak için ve orda bi eşine söz geçiremedinde getiremedin aşağılamalarına maruz kalmaman için geliyorum seni yalnız bırakmamak için dedim.Ama tabi sonuçta düğün bi abiye almam gerekiyor dedim,ne yapacaksın abiyeyi diyor,tişört kotlamı oturayım,otur ne varki dedi,bende tamam dedim.Ya napayım zoruma gitmiyor değil,herkes şıkır şıkır olmuşken ben tişört kotla oturacağım ama bi de bunun için tartışmak istemiyorum yaa çok yoruldum.Bi dahada söylemeyi düşünmüyorum,hani diğer insanların yanında sefil kalmayım bana abiye al falan diye.Sadece o tip insanların karşısında düşük durmak istemiyorum,anlatabildimmi kızlar yardım..

kesinlikle haklısın . . . bence abiyeye gerek yok ama şık bi takım giysen daha isabetli olur die düşünüorum .:delphin: eğer alacak durumum yok diosan outletlere bakmanı tavsiye ederm . çok uygn takımlar oluo :utangac:

ben sizin yerinizde olsam inadına giderdim. ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş. giderdim kimseyide sallamazdım bebeğimle ilgilenirdim. bana laf soktuklarında ya cevap verirdim yada güler geçerdim. anlamıyorum su aileler ne istiyolar evlatlarından.!!!:oklava:

canım bencedee gitmelisin düğüne seninde dediğin gibi gelmedi demesinler sonra eşinle aranda sorun olmasın.ama abiye pahalı gelirse bile hiç değilse evden şıkır şıkır bişeyler giymen lazım yada eşinle konuş bir daha uygun fiyatlı birşeyler alın ne kadarda olsa eşinin kardeşi kotla gitsende bir sürü laf ederler

git bitanem ve öyle mutlu görün ki
hiç birşeye el sürme misafir gibi git ye iç gül

madem gitmeye karar verdin saygı duyarım.ama kotla falanda olmaz düğünde abiye olmazsa şık bi elbise olabilira.s ha bu arada laf sokmaya kalkan olursa çekinme ver cevabını güçlü dur.onlar çekinmiyor utanmıyor sen hiç utanma şimdiden kolay gelsinŞeniz

Eğer evliliğini devam ettirmek istiyorsan git,bence de gül eğlen ,herkesle konuş,oyna,ben ençok eltime inat herkesle iyi geçinmeye çalışırdım,en fazla 1 hafta değil mi,kaynanamla görümcemle bile iyi geçinirdim,arkadaşların dediği gibi bekar kız senin halinden anlamaz,canı sıkılabilir senin yanında.
Ama kıyafete gelince şık bir kıyafet daha ii olur tabi,hem ben eşini bu konuda da anlayamadım,insan kardeşinin düğününde karısının çok şık olmasını istemez mi?Sen zaten onu yücelteceksin,sonuçta onun akrabaları görecek seni,Ah bu erkekler!

millede inat git deriim hiç birini takma
en güzel kıyaftelerini giy tak takıştr 3 5 günde eşinn gönlünü hoş tut tut ki o daa seni tutsun
sende git driim
tabi karar senn

düğüne gitmekle iyi yapıyosun canım .etrafında seninle aynı bedende arkadaşın varsa ödünç alabilirsin kıyafeti.

bencede gıt ve cok sık ve güleryüzlu ol mutlu oldugunu göster hıc kendını ezdırır tarzda konusma.gayet sık bır kıyafet bul yada satın al catlasınlar....

Ben olsam giderim onlar eşinin ailesi gün olur tekrar bir araya gelirsiniz.Görümcenin yaptığı hatırlanmaz senin ki hatırlanır.Çünkü o kitaba uygun davranmış.
Umursama hayatım kimseden bir beklentin olmasın yoksa mutsuz olursun.
Benden arkadaş tavsiyesi hayatta en büyük işkence umursamamaktır .
Güzel şıkır şıkır bi kıyafet al(kırmızı olsun bence:jeyyar:) süslen püslen makyajınıda yaptır. Bebişini güzel güzel giydir.
Salına salına gez havalı ol.Ama tek bir şeye elini sürme, dokunma bırak ne halleri varsa görsünler gözlerinin içine baka baka otur keyif çat utanma onlar utanıyorlar mı?...

al benden de bu kadar.aynennnnnnnn.

Ben olsam gider ve bilmiş bilmiş otururdum,hiç bir işe elimi sürmezdim,hep bebeğimle ilgilenirdim,yeri geldikçe de bebek bakımının ne kadar zor olduğunu,görümcenin nasıl kaçıp gittiğini şakayla karışık görümcenin eşi olacak damat namzedinin yanında söyleyip,aman ha hemen çocuk yapmayın,neme lazım valla çocuğu bırakıp kaçar maçar diye de laf sokuştururdum :1closedeyes:

Her defasında söylüyorum, bütün her şey eşlerde biter. Şimdi görümceniz yanınızda kalmamış, olabilir kalmak istemeyebilir. Ama eşinize neler oluyor Allah aşkına, ne olduda birden bire ailesinin yanında afra tafra yapmaya başladı. Demekki sorun görümcen değil eşin.
Malesef erkeklerin bu dengesizliklerine bir anlam veremiyorum, anlam versem olay dengesiz olmaktan çıkar ya neyse.
Bak güzelim bence sen o düğüne git, eşin yalnız giderse bir sürü laflar edilir ve huzurun iyice kaçar, git ve onların özelliklede eşinin eline koz verme.

valla burbukcum diyecegim seylerin aynisini demis zaten a.s
yerinde olsam o dügüne giderdim,dügün bitene kadarda bebegimle ilgilenirdim..
maksat orda esinin yaninda dimdik durmak,gittin mi gittin,esinin sana diyecek bi sözüde kalmaz..
ezilme konusuna gelince de...birak canim niye eziliyorsun..ben 1 senede mahvoldum,aklim basima yeni dank etti,simdi bakinca ne kadar gereksiz yere susmusum diyorum...
saygisizlik yap demiyorum ama sakayla karisikta ne dersen de..inan o zaman hem icinde kalmiyor hemde sana tik diyemiyorlar

ben bu erkekleri gercekten hic anlamiyorum kusura bakma canim ama senin esinde sen alttan aldikca dahada cok üste cikiyor sen sonucda onun kardesinin dügünün gideceksin ne demek kotla git??

kusura bakmayin ama ben böyle yazilari okudukca esimin degerine bi kere daha cok ama cok iyi anliyorum

ben dügüne git derim eger esinle sonunuz varsa ilerde basini agritmamak icin git

Sanırım eşin şunu işitmek istiyor.Bi gelinleri var onu da giydirememişler kotla gelmiş ...Canım bizim burda gelinler giyinmediği zaman derler ki; kayınvalidesine bak bi gelinini giydiremiyor.Çok pahalı olmasına gerek yok al benili olsun .Ben burdayım desin kıyafetin çekinme allı pullu giyin..Biraz demagoji yap canım..Herkez güzel güzel giyinmişken ben çapulcu gibi dururum de ....Uydur bişeyler anam...

Back