- 30 Nisan 2016
- 3.257
- 6.757
-
- Konu Sahibi sevimlisanssiz94
Çünkü biz onu tanımadığımız için yok yere yargılıyormuşuz. Ahh canım çok iyi biri yoksa (!).Konu sahibi, kurumda öğretmen olarak işe başlayacağında müdür beyin sana senli benli konuşmasından rahatsız olmuşsun. Tecavüze yeltenen hadım edilesiceden neden rahatsız olmadın? Soruyorum sana.
Bir de hiç evlenemeyecek diye korkmuş onu da okudun mu ? Eski konulardan vurmayı hiç sevmiyorum ama sinir uçlarım zıpladı be üf.Az önce okuyup geldim ben de
Gerçekse durum çok vahim sevgi açlığı var demekki zorla vücuduna dokunmasını vurmasını aşk sevgi sanıyor.Fake olmasını istiyorum gerçekten...
Akıl tutulması yoksa. Sinirlerim zıpladı yahu
Tanısaydık bide ya sabırÇünkü biz onu tanımadığımız için yok yere yargılıyormuşuz. Ahh canım çok iyi biri yoksa (!).
yuh bi de söylüyor. adamı paylaş da bari çoluk çocuğumuzdan uzak tutalım. Sapık manyakAslında tam olarak öyle değil yani ben onu tanıyorum iki senedir yaklaşık ama ilk kez onu bu halde gördüm yani bana dediği daha önce ilişkiye girmediği için çok fazla böyle durumlardan etkileniyormuş kendine hakim olamıyormuş
ne şansı veriyorsun çıldırcamAslında bacağımı falan dokunmaya çalıştı ben de istemedim o an otoparkta karanlıktı ve her an biri gelebilir ondan sonra devam edince ben çığlık attım otoparkın icinde canımı yakarak yüzüme vurdu bacağıma vurdu ağlamaya başlayınca bıraktı dedim daha görüşmem bu şekilde beni zorlarsan falan arka koltuğa almaya çalışıyor beni o halde hâlâ ama sonra çok özür diledi bir daha yaparsam görüşmeyiz dedi işte o yüzden bir şans daha verdim
Sizinle ayni sekilde ben de sikayet ettim, boylelerinin kafasina vurmak gozune sokmak gerekiyor. Sayfalar boyunca anlattik,inatla ve inatla anlayamiyor,butun sinirimi ziplatti gece geceBu yorumu " tacizi normalleştiriyor" diye şikayet ettim.. Yönetim dikkate alır veya almaz bilemem. Ayrıca konunu da şikayet ettim. Çünkü sen yarın bir gün adam seni tecavüz etse onu da normal bir şeymiş gibi anlatırsın burada. Taciz ve tecavüz suçtur. Adam şimdi sadece taciz etmiş ama suç işlemiş aslında. Ama sen bunları anlamazsın, yazık!
Bu mesajla birlilte konu tum inandiciligini kaybetti bende, çünkü buna takilan biri bu tacizi normallestiremez. Bu yuzden bende şikayet ettim.Ama nasil igrenc bi fake bu durumu yasayan insanlar var nasil bi zihniniz var sizin.... ay nolur meslektas olmayalm siz gibilere hic bir cocuk emanet edilmesin...Konu sahibi, kurumda öğretmen olarak işe başlayacağında müdür beyin sana senli benli konuşmasından rahatsız olmuşsun. Tecavüze yeltenen hadım edilesiceden neden rahatsız olmadın? Soruyorum sana.
Aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsın.Ya şöyle aslında ben onu iki senedir tanıyorum kötü bir niyeti olmadığını biliyorum ama şimdi sizler tanımadığınız için bu anlattıklarım böyle çok kötü gözüküyor olabilir, yani daha önce biriyle ilişkiye girmediğini de eminim
Bu konu bana fazla fazla yetti. Bir de ilerleyen zamanlarda miletin tecavüz anını burada okumak istemiyorum.Sizinle ayni sekilde ben de sikayet ettim, boylelerinin kafasina vurmak gozune sokmak gerekiyor. Sayfalar boyunca anlattik,inatla ve inatla anlayamiyor,butun sinirimi ziplatti gece gece
Salak mısın dersem ban yerim, en iyisi demiymAslında bacağımı falan dokunmaya çalıştı ben de istemedim o an otoparkta karanlıktı ve her an biri gelebilir ondan sonra devam edince ben çığlık attım otoparkın icinde canımı yakarak yüzüme vurdu bacağıma vurdu ağlamaya başlayınca bıraktı dedim daha görüşmem bu şekilde beni zorlarsan falan arka koltuğa almaya çalışıyor beni o halde hâlâ ama sonra çok özür diledi bir daha yaparsam görüşmeyiz dedi işte o yüzden bir şans daha verdim
Hepsine göz attım,baştan sona okumadım ama.Bir de hiç evlenemeyecek diye korkmuş onu da okudun mu ? Eski konulardan vurmayı hiç sevmiyorum ama sinir uçlarım zıpladı be üf.
Ne ?Aynı eve girmeden kimseyi tanıyamazsın.
Ya öldürebilir herif. Neler yaşanıyor ülkede. Konu sahibi tedavi ollllllGerçekse durum çok vahim sevgi açlığı var demekki zorla vücuduna dokunmasını vurmasını aşk sevgi sanıyor.
Sen duruma dışardan bak bakalım o kadar kötü mü değilmi. Saldırmış, taciz etmiş, zorla özel bölgede dokunmuş, sen bağırınca da şiddet uygulamış. Sence biz neyi abartıyoruz, normal mi bu yazdıkların?Arkadaşlar yorumları hayretle okudum gerçekten bu kadar kötü mü ben mi göremiyorum acaba neden bu başıma gelen şey beni vazgeçirmiyor nedense kendimi onun iyi biri olduğuna inandırmışım bu yorumlar biraz biraz daha dikkat etmemi sağlayacak herkese çok çok teşekkür ederim
Konu sahibi iyi biri tanıyorum diyor ya. Uzaktan ne kadar tanoyabilir. Sapık mıdır nedir