Sizce eşimin akrabasının derdi ne?

Bütün hamileler biz bile burda tanımadığımız halde iki muhabbet edince farklı yorumlarda birbirimize gebeliğini bebişlerin durumunu cınsıyetini ne bileyim kilolarımızı konuşuyoruz .
Kıskandıgı falan yok sizi ,siz kadını takıntı haline getirmişsiniz .

Kayınvalideye gelince kadın elalemin yanında sizin tepkinizden hoşlanmamış olabilir az empati yapın benım gelinim olsa elalemin içinde benden altın istese alacağım varsa da almam .

Boşbogaz sadece çok konuşuyor. Artiyet yok bence. Sizin kv ye altın takar demeniz bana görgüsüz geldi kusura bakmayın. Geveze akrabaya da laf vermişsiniz. Kadının dedikleri de esasen doğru şeyler kısmen ama gereksiz muhabbet etmiş.

Hormonlardan dolayı biraz hassassın bence,
altın için ağlanacak bir durum yok.Yapmazsa zorla yap diyecek halin yok kayınvalidene.Üstelik kadının yanında kayınvalideni bozan sensin.
Hemen nem kapmayın yahu.

Gereksiz toksik bir arkadaşınız var...sizinde hormonlar malum...muhatap olmayın olsun bitsin...

örgüyü felan napacak altın takar o ilk torununa dedim

Kusura bakmayın da bu söz hem çok saçma hem çok kaba. Kv az bile cevap vermiş.

Kadın torununa bir şeyler ördü diye ki bu içinden gelerek yapılabilecek bir şey, altın takmayacak değildir heralde. Cogu anneanne babanne örgüsünü de hediye eder altınını da takar siz niye böyle saçma bir let söylediniz ki... Üstelik ilk torun vurgusu neden, sonraki torunlara altın takılmıyor mı ilk olan daha mı değerli oluyor, bir de cinsiyeti erkek olsa ben size ilk erkek torun verdim diye gezeceksiniz belli. Siz o kafanızı biraz düzeltin.

tuğbanın yanında kendinin ne kadar değerli olduğunu göstermek istemiş, kayınvalide de cevabı yapıştırmış.sonra koşarak kendini yatağa atıp ağlaması da bu emelini gerçekleştirememesinden kaynaklanıyor. ben konuşmalarda bir art niyet görmedim ama konu sahibi kıskanılmaya susamış galiba. buradakilere verdiği cevaplardan da ağır kezbanlık akıyor.

Ben bekarım bazen kuzenlerimin esleri falan oluyor yilda 1 falan gorusuyoruz .muhabbet acilsin diye nerde digurdun ,kac aylik ,nasil dogurdun fakan diye soruyorum .Sonrada yalandan cocuklar hakkinda bir iki soru souyorum .yurudu mu ,konustu mu , kac aylik falan .Aslında umrumda bile degil ,evli çocuklu yilda bir kez gordugum kadinla baska ne konusucam ki ?
Onlarda is guc nasil diyor .baska ne konuscaz yani.
Ben sizi kiskandigini dusunmedim.

Nekadar fesatsiniz ya her laftan bisey cikarmissiniz rezil gibi altin istemis guzelde rezil olmussunuz isteyyen istedigini yapar agzinla altin takar falan demeniz cok gorgusuzce

Sadece sohbet etmeye çalışmış gibi geldi bana. Siz de oralı olmadıysanız muhabbeti uzatmak için yapmıştır bence. Arkadaş olmak istiyordur belki de sizinle

Sizin kvdeden beklentiniz çok garip geldi bir de ağlamışsınız. Kuzenin eşi de belki laf olsun diye soruyordur. Ben de eşimin akrabaları gelince çocuklar nasıl diye sorarım, merak ettiğimden değil yani, onlar benim Anne babayı kardeşleri soruyor ben de onların yakınlarını. Karıncayı fil yapma huyunuz var sanki.

Gitmiyorum de kestir at.
Madem bu kadar rahatsızsınız.

Ay benimde bi ara böyle kendimi über, mükemmel, ben ben ben sandığım saçma bi kaç senem vardı…
Sonra “bi cacık olmadığımın farkına varıp aydınlığa erdiğimde benliğimi buldum”…

Cevap vermezsin sorularına, geçiştirirsin olur biter.

Ay senin eğitimsiz biri olduğun aşırı belli.

Bende erken yaşta evlendim ama,inanın sizin gibi hiç olmadım.

Yaptıklarınıza cahillik diyemeyeceğim o yüzden.Sizin cümlelerinizden ben utandım.

Bir düşünün;Çalışmayan,yirmi yaşında,kilosu olan,hayatındaki en önemli konu evliliği olan birini,kim neden kıskansın?

Bence siz aşırı fesat bir insanız,Allah sizin gibilerden korusun bizi.

Menopoz'dur o
Altın ne alaka ?bukadar rahatsız ediyorsa neden soruyorsun diyin sanane diyin diyecek kapasite var sizde cevaplarinizdan anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…