Sizce eşimin akrabasının derdi ne?

Her şeyin merakla sorulup didiklenmesini sevmeyen biri olarak ben de hoşlanmazdım o kadar sorudanama sizde kayınvalideniz için yok altın takar falan demeniz komik olmuş bence
Aynen öyle kayinvalidesinjn yanında kayinvalidasi hakkında altın takar demiş kv de yapıştırmış lafı iyi olmuş çok tehlikelisiniz çok

Ben zaten beni kıskanıyorlar diye bişey demedim öyle bi cümlem varmı açtığım konuda kendi kendinize bu teşhisi koyan sizsiniz ayrıca herşeyin fazlasında bi sıkıntı vardır bu birinin hayatını aşırı derecede merak etmedede geçerli

Ben zaten beni kıskanıyorlar diye bişey demedim öyle bi cümlem varmı açtığım konuda kendi kendinize bu teşhisi koyan sizsiniz ayrıca herşeyin fazlasında bi sıkıntı vardır bu birinin hayatını aşırı derecede merak etmedede geçerli
Aynen öyle kayinvalidesinjn yanında kayinvalidasi hakkında altın takar demiş kv de yapıştırmış lafı iyi olmuş çok tehlikelisiniz çok
sudanlıcım seni ülkene göndericeğim biletin benden bu iyiliğimi unutma

Oradan gerizekalı gibi mi duruyorum? Bariz belli düşüncelerin.
Az önce bana, hiç yan yana gelmediğin tanımadığın bir insana bile 'evli bebişli insanları kıskanıyorsun' dedin ajshajajghdh

İyi olur iban atıyorum sen bu kafayla dolandirilirsin bile

Bence akrabanın sordugu sorularda bir şey yok sadece araya kendi deneyimlerini katmış biraz o kadar. Bu kadar ağlayacak alınacak ne var ? Hiç sormasa daha mı iyi anlamadım ki

Bazı insanlar belli başlı konuları merak edip çok soru soruyor olabilirler örneğin bende ilgili olduğum konuyu konuşabilecek biri bulduğumda çok soru sorabilirim. Onun deneyimlerini merak ettiğim için, siz zaten karşı tarafı en başından iyi niyetli görseniz buraya başlık açmazsınız.

Ayrıca altın isteme konusu da yanlış başkasının yanında ailenizin alıp vereceğini konuşmak doğru değil. İçten içe kötü niyetli ve tehlikeli olduğunuzu düşünüyorum

Öncelikle allah başka dert vermesin, inanılmaz bommmmboş dertleriniz var tuğba’nın kötü niyetli olduğunu düşünmedim sadece yorucu bir insan bence ama siz ona takıksınız belli ki

Bende de var böyle bir tane doğumuma gelip kendi doğumunu anlattı senin sütün yokta benimki fışkırıyordu dedi kocamdan önce çocuğu kucağına almaya çalıştı bebek odaya girerken videoda benim önümde durup beni kapattı çocuğun enfeksiyon kaptı ben küvöz kapısında beklerken başkasının kayınvalidem olsaydı bebek hastalanmazdı dediğini söyledi sözde iyi niyetiyle bunu yaptı beni delirtti lohusalık döneminde çok ağlamıştım sütüm mü yok acaba diye en güzeli uzak durmak dahil etmemek çok kızıyorum hala kocama keşke haber vermeseydi

Bazı insanlar gereksiz sorular sorar çok meraklıdır, A'dan Z' ye her detayı sorarlar. Arada samimiyet olmasa bile samimi gibi davranırlar. Ama sizin kayınvalidenizden ilk torunları için altın beklentisinde olmanız, kayınvalideniz " fazla bekleyişte olma, olmadı mı olmaz " dedikten sonra eve gidip ağlamanız abartılı geldi bana. Belki de hamilelikten hormonlardan dolayı böyle duygusal davranıyor olabilirsiniz.

Profildeki yaş doğruysa 20 yaşındaki ergen bir pembiş gelinin açtığı bir konu işte. Muhtemelen tuğbayı kıskanmışsın ve bu yüzden yaptığı, söylediği her şey sana batıyor. Büyüyünce geçer bir şey olmaz. Sen yine de etrafta fazla tuğbayı konuşma herkes arkandan kıskanıyor der.

Sen o tuğbamısın yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…