Sizce erkekler uzun tırnak mı, kısa tırnak mı sever?

aşkolsun fırça değil benimki izah etmeye çalışıyorum:1:
çocuk olduktan sonra ben de tercih etmem aşırı uzun tırnak sanırım
çünkü etrafındaki bi çok insan da tırnak imzam var kazara meydana gelensempatiksalakcinni

hehee tırnaklarını fırçalıyorsun demek istemiştim canım ama intikam aldınız mı topiğinden dolayıda senden azcık çekindiğimi söylemeliyim:))

onun için adımlarımı sağlam basıyorum:)

hehee tırnaklarını fırçalıyorsun demek istemiştim canım ama intikam aldınız mı topiğinden dolayıda senden azcık çekindiğimi söylemeliyim:))

onun için adımlarımı sağlam basıyorum:)

:roflol::roflol:
her türlü fırçalarım ne olduğunun bi önemi yok:roflol:
ilahi çok güldürdün beniolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
benim eşim kısa tırnak seviyor.uzun tırnaktan midesi bulanıyomuş ohaoldumsmile

Bunun bir standartı yoktur ki bence.
Herkes başka başka sever.
Kimi kısa kimi uzun.
Benim eşim kısa sever mesela.

kim ne derse desin uzun-ojeli-bakımlı tırnak bana göre
sevgilimin de hoşuna gidiyorr
yoksa kime patilerimi geçiricemm benn bayanssulusmile
malumunuz herkeste bizimki gibi güçlü tırnaklar yook zemuszemus
tırnak uzatamayanların çekememesi bencee :dilcikar:

çokda uzun olmadan normal boyutta bir tırnak şayet ojeli ise güzel duruyor eşim tırnağımdan şikayetçi değil çokda uzatmam ama yazın genelde ojeyi daha sık kullandığım için arada uzatabiliyorum --------------------fakat şuda varki bence uzun tırnaklı bir insanın yaptığı yemeği yiyemem :( üzgünüm amaa bence çok hijyenik değil çokda uygun değil ama uzatıyoruz işte ....

ne cadı gibi çok uzun ne de çok kısa tırnak severler..ki herkesin tırnak yapısı da farklıdır..önemli olan tırnaklarının yapısına uygun uzunlukta ve kesinlikle bakımlı tırnaklara sahip olmak :)

Kimi sever kimi sevmez herhalde,bilemeyiz.Benim eşim uzun tırnaktan ve koyu renk ojelerden hoşlanmaz.Bana sorarsanız ;evet uzun tırnak bakımlı ve ojeliyken çok hoş görünebiliyor.Ancak o ellerin hiçbir iş yapmaması şartıyla..Yoksa evinin hanımlığını yapan,elini yemeğe temizliğe sokan,çocuk bakan bir bayanın uzun tırnaklı olması hem hijyenik değil hem de kullanışsız..a.s

bence kadını kadın yapan özelliklerden birisi elleridir..manikürü yapılmış,normal uzunlukta olan ojeli tırnaklara,bakımlı ellere hangi erkek hayır derki:delphin:

ben uzun ojeli tırnak seviyorum eşimde hiç yorum yapmadı bu zamana kadar ama demekki sevmese yapardı oje manyağı oldugumu oda biliyr
bu arada kısa tırnaklı olupta simsiyah olanlarıda gördüm uzun tırnaklı neden illa pis oluyor anlamıs değilim devamlı ellerini yıkayan tırnaklarına bakan biri olaraktan uzun tırnaklada temiz tertemiz olunduğunu gösteriyordumdur sanırım

şimdiye kadar kimseye sormadım..uzun tırnak mı kısa mı diye..bakımlı olması önemli bence..
ama geçen buluşmamızde sevgilim uzun tırnaklarımı görünce şöyle bi baktı ayy ne güzel duuyolar dedi.zemuszemus

ya konu yemek yapmaya igrenclige gelmisde kısa tırnak veya uzun tırnak farketmiyor temizligine dikkat eden insan kısa tırnagıda uzun tırnagıda gayet temiz tutar haaa hala midem bulanır diyen olursada yemeyi yemez olur...
benim erkek arkadasımda uzun tırnak seviyor kısa sevmez pek

tabiki temiz olan tırnağı sever :1: kısa tırnak temizliktir. ojeye birşey demez aşkıım ama uzun tırnak görmesin..

kısa tırnak genelde daha çok sevilio benim gözlemlediğim kadarıyla..
ama hikmetini anlayabilmiş değilim..

Back
X