Sizce erkekler uzun tırnak mı, kısa tırnak mı sever?

kısa seviyorlar tırnaklarım biraz uzasa bile gene uzatmışsın diyo çevremdeki erkekler daha teniz geliyor sanırım onlara

Erkekler bekarken uzun ve bakımlı tırnakları seviyorlar, evlenince tam tersi. Burda yazan evli arkadaşların biraz gözünü açmasını rica ediyorum. Onlar genelde gösterişli ve seksi seyleri eslerinde engellerler. ben bu oyuna düşmüyorum o ayrı. makyaja da bayılırlar ama çok makyaj sevmiyorum derler. "çok" da derlerki artık numaraları anlaşılmasın. Modern erkek çok kısa tırnağı asla sevmez çünkü kendi elinden farkı olsun ister kadının ve evlenincede bu fikir değişmez.:))

Temizlik ve bakım bence sevdikleri.. Heralde sanayide çalışan bi erkekten farkımız olmalı dimi :34:

eşim kısa tırnak sever, biraz uzasın kesmeden yemek yapma sakın der.
o kadar tiksiniyor yani.
sadece eşimde değil çok kişiden duydum ben bunu.

Ben de uzun tırnakla rahat edemiyorum hemen kesmek istiyorum.
Erkekten erkeğe değişir beğenileri herhalde ama çevremdekiler genelde kısa seviyor.

ben hatada 2 defa keserim tırnaklarımı çünkü çok çabuk uzuyo
kendim hiç hoşlanmam uzun tırmaktan sonuçta gün boyu herşeyi elimizle yapıyoruz ve tırnka araları küçük yerler
sevglimde uzun tırnaktan tiksindiğini söylemişti sade ve temiz doğallıktan yana biçok erkek

nerden aklınıza geliyor böyle şeyler :1:
benimkiler ne uzun ne kısa, normal uzunlukta yani. oje falan pek kullanmam genelde parlatıcı. ojeyi kendime pek yakıştıramıyorum ya da yeni kullanmaya başladığımdan olabilir. şimdilik sade renkleri tercih ediyorum öyle çok dikkat çekmeyen renkleri...

valla benimki uzun mu sever kısa mı hiç bilmiyorum ki, sormak ya da ellerimi göstermek hiç aklıma gelmedi:52:

kesinlikle kısa ilk buluşmamızda tırnakların ne kadar uzun diyen adamdan ne beklenir tersten bakarsan ele kısa bak demiştim evet hatta biz parmağa dik açıdan bakalım yok gibi demişti :52:
her buluşmamızda tırnak kontrolü var bizde :9:

slmm ben yeniyimmm.. ya evet kısa seviyolar bide parmaklarınız uzun inceyse benim gibii uzun tırnak yakışmıyor... amaa yinede kendi tercihimiz önemli benceee:)

Ellerim cok cırkındır ne uzunu ne kısa elim cırkın benim.:43::43:
benim herifte kurban olurum o ellere der durur.moral olsun diye yada en çırkın yerının farkındayım ama ona ragmen sevıyorum senı demek için:66:
ama ben bı bayan olarak uzun tırnagı hıc sevmem.en guzelı french olayı..hem bakımlı hem guzel duruyo...

Uzun ve bakımlı tırnaklara her erkek bayılıyor genelde.Benimkide uzun seviyor ama ben uzatamıyorum nedense hemen kırılıyor :19:

zamanında tırnak kemiren bi hatundum benden iyi kimse bilemez bunu..Kesinlikle uzun (ama abartılı değil) ve ten renginizden koyu ojelere hasta oluyorlar :)

ben uzun severim o kısa sever o yüzden ortası :) ne çok uzun ne çok kısa :81:

Back
X