Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce erkekler uzun tırnak mı, kısa tırnak mı sever?
valla erkekler baska yerlere bakmaktan tırnakları görmezler bence ama tırnaktan cok elin güzelliğine bakabılırler bazıları ınce narın ellerı cok severmiş :) bnmki nasıl seviyo bilemem hiç sormadım ama uzatmayı sevmem ben zaten
sonucta temız tuttuktan sonra farketmez uzun ya da kısa
Valla erkekleri bilemiyciim ama bence uzun tırnakda, kısa tırnakda yerine ve zamanına göre olmalı Örneğin; özel günlerde tırnaklarım mutlaka ojeli ve bakımlı görünmeli..
Bence çok gereksiz bi soru yani hayatımız boyunca erkeklerin neyi sevdiğini önemseyeceğimize bizi olduğumuz gibi kabul eden erkeklerle ilişki kurmalıyız diye düşünüyorum.yani benim tırnaklarımı önemseyeceğine fiziki görünüşümeden çok düşüncelerimi önemsemesini tercih ederim öyle takıntılı erkeklerle mesela benim işim olmaz.bizim ülkemizde tırnağı uzun diye sevgilisini terkeden erkekte çoktur yeterki ayrılmak istesinler onlara bahane çok erkeklere asla anaç davranmayın derim ve onların sizi değiştirmelerine fırsat vermeyin çünkü kendileri gibi olmamızı beklerler bi bakmışsınız onun isteklerine evet derken kendi kişiliğinizden olmuşsunuz.
bigün bi zarf attım "şu kadınlarda niye oje sürerler ki hiç anlamam" dedim.. o da "oje değil de tırnaklarını niye uzatırlar bende onu hiç anlamam" dedi.. meğersem ojeyi seviyormuş
bence yeri geldiğinde kolayca tırmalamak için uzun tırnaklar süper oluyor
benim sevgilim tırnaklarımı çok sever.
bir keresinde kısacık kesmiştim de o ne öyle güdük gibi olmuş tırnakların diye güldü
e alıştırmışım tabi uzun, manikürlü, ojeli tırnaklara.
bence eşlerinin tırnak uzatmasını istemeyen erkekler, uzun tırnakların seksi oldugunu bilen erkekler.
nasıl ki eşlerini her türlü kısıtlıyorlar "mini etek giyme, beyaz pantolon giyme" vs. diye.
bunu da o yüzden yaptıklarını düşünüyorum.
istisnalar vardır tabi ki ama...
benimkiler başta farketmedi ama ben yıllardır uzun kullandığım için.hiçbiri kes tırnağını demedi aksine biçok yerde uzun tırnağım işe yarıyo,beni kıskandırdığında tırmıklıyorum,uzun tırnakları elinde gezdirdiğimde elektriklenme oluyo hoşuna gidiyo.dişiliği daha ön plana çıkaran bişey bence.
ama tabi iğrendircek kadar uzun olmamalı.mesela ben yemek yaptığım dönemler kesiyorum.
Benim erkek arkadaşım her görüşmemizde ellerime bakardı ince parmaklarım bide düzenli şekilde uzamış tırnaklarıma kıyafetime uygun sürdüğüm ojemin rengine herşeyi kontrol ederdi yani bayılırdıı :)))
Benim sevgilim uzun tırnağı seviyor. Parmaklarım ince uzundur zaten. Genelde de kırmızı oje sürerim. Sevgilim kırmızı ojeli ve uzun tırnaklı halimi daha çok seviyor. Alıştırdım bakımlı ellere sevgilimi. Bir kere ojeler çıkmıştı lafı yedim tabi :) Hiç unutmam bir kere ojelerim çıkmış biraz. tazelememiştim o gün nedense üşenmiştim. Aynen şunları dedi " Aşkımm tırnaklarının hali ne böyle boyayıp gelsene şunları"
çok uzun sevmezler, cadı tırnağı gibi ve antihijyenik olduğunu düşünürler. kısa da sevmezler, erkek eli gibi derler. orta boyda tırnak genelde favorileri. ama kusura bakmasınlar ben nasış seversem öyle kullanırım. kimseye soracak değilim
ben üniye kadar sürekli uzatır ojeler sürerdim..sonra eşimle tanışınca onun uzun tırnak ve boyalı tırnak sevmediğini söylemesi üzerine bir daha asla uzatmadımda boyamadımda..
ama ellerim çok güzeldir gerçekten..uzun ve ince..bakımlarımı hergün günde 2-3 kez gliserinli slikonlu el kremlerimle yapıyorum..ve sadece tek kat simsiz parlatıcı kullanıyorum çok özel günlerde..
17 li 20 li yaşlarımda hep uzun ojeli tırnaklarlaydım ama şimdi 30 um ve içimden gelmiyor. birde tabi evli olunca işler zorlaşıyor. herşey biryana hem ev hem iş ojeleri sabit tutmak zor. hem insan yaşlandıkça daha bir sadelikten ve doğğalıktan yana oluyor. eşim hep öyleydi. saçlarımı boyamama bile sıcak bakmazdı ama sayesinde yıllarca kendi rengimde kaldı saçlarım. tırnaklar ojesiz olabilir ama kesinlikle bakımlı olmalı. inanın erkekler herşeye dikkat ediyor aslında