• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce dp'deki en güzel parfüm?

kızlar ben yılardır dp den parfüm alırım ,kullandıgım çok fazla parfüm oldu şu aralar favorim escada collection(deneyin derim),yaza dogru isseymiyake vital(bu da cok hoş bir koku).arkadaslarım parfüm zevkimin ve bilgimin iyi oldugunu söylerler ama ben hiç orjinal parfüm almadım,geçen hafta ykm ye gittigimde bi sürü parfüm kokladım , bildiğm parfümlerden ,sanki orjinal parfümlerin kokuları bana daha farklı geldi.Orjinal kullanan arkadaşlar bir kokunun orjinaliyle açığı birbirinden farklı mı sizce?

kesinlikle farklı canım orjinal kullanan biri senin kokunun orjinalmi dolummu olduğunu anlayabilir..bende hemen hemen çoğunu ayırt edebiliyorum..ama bende hem orjinal hemde dolum kullanıyorum, hatta dolumu daha çok kullanıyorum..bikere orjinalde direk kokuya ulaşıyosun dolumda baya bi süre sonra koku oturuyor..ve dolumun esansı alkol ağarlıklı yani koklarken alkol kokusu farkediliyor baya..biçok koku benziyor evt bende kullanıyorum ama çok rahatta anlayabiliyorum kimin kokusu orj kimin dolum..orjinal koku kesinlikle kaliteli kokuyor:31:

bayanlar yıllardır d-p parfüm kullanıcısıyım epeydir kullandığım bi koku adını unuttum V5di iki gün önce yeni aldım önce sıktırdım çok hoşlanmadım bileğimde kaldıkça çok yakıştı deişik bi koku aldım çok güzel kokuyo d-p ye yeni gelmiş deneyin derim adını aldım çünkü soran oldu şizedo zen kodu S8 deneyin derim

d21- donna karan.

dp'deki çalışana bana nasıl bir koku gider dediğimde bunu vermişti. içeriğinde glb yeşil elma var ama herkes başta salatalık gibi koktuğumu söylüyordu. ama sonradan çok hoş bir koku bırakıyor. ben çok memnunum.

d21- donna karan.

dp'deki çalışana bana nasıl bir koku gider dediğimde bunu vermişti. içeriğinde glb yeşil elma var ama herkes başta salatalık gibi koktuğumu söylüyordu. ama sonradan çok hoş bir koku bırakıyor. ben çok memnunum.

kesinlikle katılıyorum süperr bi kokuu bende kullanıyorummm

ben de dolum ve orjinalin farklı koktuğunu düşünüyorum.ve d&p'nin biraz yağlı olduğunu da biliyorum ama yine de çok başarılılar. hatta bence noa, d&g light blue ve escada moon sparkle'da orjinallerinden çok daha kalıcı ve daha bir güzel kokar yapmayı başarabilmişler. bir de prafümlerin losyon ya da kremlerini çıkarsalar şahane olacak bence :)

bende dpdeki beğendiğim ve en başarılı bulduğum parfümleri yazıyım.
miss dior cherie.
escada collection.
lolita lift.
amor amor.
britney spears fantasy.
burbery'nin kokuları.
dolce gabbana light blue.
armani she-code.
ysl cinema.
noa.
donna karan.

bende dpdeki beğendiğim ve en başarılı bulduğum parfümleri yazıyım.
miss dior cherie.
escada collection.
lolita lift.
amor amor.
britney spears fantasy.
burbery'nin kokuları.
dolce gabbana light blue.
armani she-code.
ysl cinema.
noa.
donna karan.

sg_ceyda listeni aynen kaydettim fantasy ve amor amor hariç onları sevmiyorum çünkü. Ve DP den hem yazlık hem kışlık kokumu buldumm sana teşekkür ederim çok. Kışlık Lolita Lift yazlık Noa. Bebek gibi kokuyor insan noa sıkınca muhteşemmm lolita liftte tam kurabiye vanilya vanilya kokuyor. :)))

sg_ceyda listeni aynen kaydettim fantasy ve amor amor hariç onları sevmiyorum çünkü. Ve DP den hem yazlık hem kışlık kokumu buldumm sana teşekkür ederim çok. Kışlık Lolita Lift yazlık Noa. Bebek gibi kokuyor insan noa sıkınca muhteşemmm lolita liftte tam kurabiye vanilya vanilya kokuyor. :)))

rica ederim canım.
güle güle kullan.

bende ilk defa açık parfüm olarak blackpoint'i kullanmıştım dp nin yan sanayisi gibi bişeydi yani dp ye bağlıydı ama ben pek memnun kalmamıştım sanki boğazlarıma yapışıyodu koku sıktığımda ve aldığımda şeffaf olan kokunun rengi iki ay içinde sarıya döndü bi dahada kullanmadım ama buradaki kullanan arkadaşların memnuniyetini belirten yorumları beni çelişkiye düşürüyo acaba dp farklı mıdır diye? sizde böyle sorunlarla karşılaşmadınız mı?

Back