kızlar ben yılardır dp den parfüm alırım ,kullandıgım çok fazla parfüm oldu şu aralar favorim escada collection(deneyin derim),yaza dogru isseymiyake vital(bu da cok hoş bir koku).arkadaslarım parfüm zevkimin ve bilgimin iyi oldugunu söylerler ama ben hiç orjinal parfüm almadım,geçen hafta ykm ye gittigimde bi sürü parfüm kokladım , bildiğm parfümlerden ,sanki orjinal parfümlerin kokuları bana daha farklı geldi.Orjinal kullanan arkadaşlar bir kokunun orjinaliyle açığı birbirinden farklı mı sizce?
kesinlikle farklı canım orjinal kullanan biri senin kokunun orjinalmi dolummu olduğunu anlayabilir..bende hemen hemen çoğunu ayırt edebiliyorum..ama bende hem orjinal hemde dolum kullanıyorum, hatta dolumu daha çok kullanıyorum..bikere orjinalde direk kokuya ulaşıyosun dolumda baya bi süre sonra koku oturuyor..ve dolumun esansı alkol ağarlıklı yani koklarken alkol kokusu farkediliyor baya..biçok koku benziyor evt bende kullanıyorum ama çok rahatta anlayabiliyorum kimin kokusu orj kimin dolum..orjinal koku kesinlikle kaliteli kokuyor