• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

amacım kadına demek değildi demedim demek istesem derdim. Oyle adam boşanıp gelse umrumda bile değilki allahın cezası nasil vicdan azabı çekmiyor her iki tarafı kandiriyor
Adam niye vicdan azabı çeksin. 3. kadın bulsa 4. İster. Bu tipler böyle.

Çoğu evli adam bir ayrıl bir barışık yaşar ki eşi anlamasın.

En azından adınız çıkmamış sa sevinin.

Adam niye vicdan azabı çeksin. 3. kadın bulsa 4. İster. Bu tipler böyle.

Çoğu evli adam bir ayrıl bir barışık yaşar ki eşi anlamasın.

En azından adınız çıkmamış sa sevinin.
5 vakit namazında, efendi adam ya o yüzden vicdan azabı çekecek.
Adam onunlayken efendi, 5 vakit namazında, iyi huylu ondan gidince nalet olsun, Allah cezasını versin 😂😂😂😂

karımla mutsuzum
çocuklar için devam ediyoruz
aramızda cinsellik yok
karım ruh hastası benden boşanmıyor
boşanırsam kendini öldürmekle tehdit ediyor
senin yanında hayata dönüyorum
sen de olmasan bu cehenneme nasıl katlanırım
ortaya çıkınca da seni kaybetmekten korktum gerçeği söyleseydim beni bırakırdın vs vs vs
yemeyin annem artık bunları ya hu

5 vakit namazında, efendi adam ya o yüzden vicdan azabı çekecek.
Adam onunlayken efendi, 5 vakit namazında, iyi huylu ondan gidince nalet olsun, Allah cezasını versin 😂😂😂😂
az kaldı metresleri koruma kollama ve yaşatma derneği açacağımm.kendileri beni pek sevmez ama olsunnn :KK45:

karımla mutsuzum
çocuklar için devam ediyoruz
aramızda cinsellik yok
karım ruh hastası benden boşanmıyor
boşanırsam kendini öldürmekle tehdit ediyor
senin yanında hayata dönüyorum
sen de olmasan bu cehenneme nasıl katlanırım
ortaya çıkınca da seni kaybetmekten korktum gerçeği söyleseydim beni bırakırdın vs vs vs
yemeyin annem artık bunları ya hu
yüzde doksan aynı kelimeleri kullandı

aynı bu olayı okudum burada.adam öğretmendi kadın adamla adamın evinde yattı.evin resimlerini de çekmiş.adam boşanmak istemeyince karısına atmıştı resimleri.kadın da boşanmayınca kadına gurursuz demişti üstüne üstlük.metresler pek azimli boşatmak konusunda ama çoğu zaman ellerinde patlıyor
Bana tuhaf gelen hikaye şu: metres boşatmak için herşeyi yapıyor. İnstagram, whatsup vb uygulamalar sürekli mesaj trafiği , buluşmalar, günlük evler falan. Evli kadında boşamıyor çünkü bu metres, bu kaşar kadın (benim adam bu oros.u ile evlenmez ki diyor) adam her ikisini de kullanıyor. İki kadında da karakter yok. Adam 3-5 ay sadece eşiyle, sonra 3-5 ay hem eşi hem metresiyle gününü gün ediyor. Salak metres te hala boşanmasını bekliyor. 😂😂😂

Tabi olayın iç yüzünü göremiyoruz erkekler bu kadınları görüp evdeki karılarına daha fena yapışıyor oysa tam birbirlerine layıklar bu erkekler niye ısrarla boşanmayıp mutsuz evliliklerine devam ediyorlar ki
çünkü aslında mutsuz bir evlilikleri yok. sadece hard seks istiyorlar ama evdeki hatuna kıyamıyorlar ya da ondan yüz bulamıyorlar

çok inandırıcı dedi ama cidden aynı kelimeleri kullandi
çünkü bu cümleler basit zampara cümleleridir. ya ne diyecekti evde bir kadın var ama benim denemek istediğim pozisyonlara rızası yok. eskorta da para vermek istemiyorum bu işi bedavaya getirmek için birini kafeslemem gerekiyordu kısmet sanaymış mı deseydi

Back