Arkadaşlar neredeyse 9 aydır konuştuğum biri var. Doğa kampında tanışmıştık kendisiyle. O doktor ben öğretmenim. Tıpta uzmanlık sınavı için istifa edip sınava çalışmak üzere memleketine döndü. Kampta çok güzel vakit geçirdik. Çok iyi anlaştık ancak sadece isim ve mesleklerimizi biliyorduk. Kamptan sonra neyse bi şekilde beni buldu. Mesaj attı. Konuşmaya başladık. Zaten hoşlanmıştım. Tanıdıkça konuştukça daha da hoşlandım. Yaklaşık 8 ay bu şekilde gitti. Sıkça mesajlaşıyorduk. Birçok kez hisleri olduğunu ima etti. İşte kıskançlıklar yaptı. Ne bileyim iltifatlar etti falan. Birkaç kez de telefonda konuştuk. Neyse bu tusa hazırlanmaya başladı. Son zamanlarda iyice azaldı konuşmalarımız. Tusa verdim çok çalışıyor diye. Bir gün geziye gidecektim haberi olduğu halde bir iyi yolculuklar bile dilemedi. Biraz da birikti bende hafif tartıştık. Bence biz bidaha konuşmayalım dedim. Neler diyorsun ben çok stresliyim sanırım bu sana farklı yansıdı kusura bakma falan filan dedi düzelttik arayı. Yine her gün sıkça olmasa da belli aralıklarla konuşuyorduk. Biraz daha dikkat etti bir süre. Ama Şimdi gene kayboldu ortadan. Tam 3 haftadır hiç konuşmadık. En son ben yazmıştım ona, öyle konuşmuştuk. O yüzden bu defa inatla yazmıyorum da. Whatsapp insta dan takip ediyor. Herşeyimden haberi var , hiçbirşeyi kaçırmıyor ama benimle konuşmuyor. Bütün durumlarıma bakıyor. En sonunda dün tepem attı her yerden sildim. Face instagram hatta rehberimden dahi. Konuşmuyor muhatap olmuyor ama bütün durumlarımı inceliyor bu beni deli etti. Bana saçma geliyor 3 hafta boyunca hiç iletişime geçmeyip yalnızca uzaktan uzaktan takip etmesi. Dayanamadım daha fazla. Sizce doğru mu yaptım? Bunun sonuçları sizce ne olur? Kopar mı tamamen yoksa noluyor ya diyip sarsılır kendine gelir mi sınava da kaldı 1 ay. Sizce onu mu bekliyordu bu adam? Napmaya çalıştı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce doğru mu yaptım?
- Konu Sahibi glmzyz
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Tus çok zor bi durum. İnanılmaz stres halindedir şimdi. Başlarda aslında ya zaman verin sınavı geçene kadar çok beklentiye girmeyin biraz destek olun diyecektim ama 3 hafta hiç bi şekilde iletişim kurmamasına diyecek bişey bulamadım. Acaba bu durumu artık kabul edemediğinizi belirterek mi bişeyler yapsaydınız bilemedim. Yoksa bu mu müstehak ona zaman gösterecek. Bir sy sonra sınavım bitti rahatım eski halimize dönelim dese siz naparsınız peki o da var tabi
Tus çok zor bi durum. İnanılmaz stres halindedir şimdi. Başlarda aslında ya zaman verin sınavı geçene kadar çok beklentiye girmeyin biraz destek olun diyecektim ama 3 hafta hiç bi şekilde iletişim kurmamasına diyecek bişey bulamadım. Acaba bu durumu artık kabul edemediğinizi belirterek mi bişeyler yapsaydınız bilemedim. Yoksa bu mu müstehak ona zaman gösterecek. Bir sy sonra sınavım bitti rahatım eski halimize dönelim dese siz naparsınız peki o da var tabi
İnanın bilmiyorum kafamı allak bullak etti. Bunca zaman anlayışla yaklaştık ama 3 hafta çok fazla. Yani 3 hafta içinde çok değil en azından birkaç kez 5 dakikalık bir telefon görüşmesi yapılabilirdi. Stresli çok fazla da takıyor farkındayım ama bu daha önce de oldu dediğim gibi. Stresim sana farklı yanaıdı deyip özür dileyip aynı hataya tekrar düşmesi sabrımı taşırdı açıkçası. İkinci kez yapmamak adına dikkat etmesi gerekirken bu kez daha da açtı arayı. Onunki sadece geçici basit bi hoşlanmaymış diye düşündürdü bana açıkçası. Bu konuda konuşma yöntemini de denemek istemedim çünkü geçen sefer dediğim gibi tustan dolayı stresliyim diyecek yine aynı şekilde özür dileyecek falan diye düşündüm. Komple iletişimi kesersem belki ciddiyetimi anlar noluyor ya der. Aklıma gelmeyen şey kalmadı. Çok yakın bir arkadaşım var erkek. Kardeşim gibidir. Her derdimize koşarız. Bir iki kere onla fotoğraf attım sevgilim falan mı sandı geri çekti kendini dicem ama bahsettim ondan daha önce kardeşim gibi herşeyime koşar diye. Aramızda bişe olmadığını belli ettim yani bilmiyorum sevgilim falan sanmaz herhalde allak bullak etti kafamı
tamam sınav zor stresli de 3 hafta nedir yahu..
iyi yapmışsınız..
3 hafta sıfır iletişim çok fazla :/ teşekkür ederim
- 7 Ağustos 2016
- 972
- 951
- 53
Ben hatırladım bir kere daha böyle bi konu açmıştınız konuşmuştuk. Önemli olan sonraki adımı bakalım fark edince ne yapacak. Aylardır görüşüyormuşsunuz yanlış anlamak yerine size sorabilirdi ki siz de anlatmışsınız zaten durumuİnanın bilmiyorum kafamı allak bullak etti. Bunca zaman anlayışla yaklaştık ama 3 hafta çok fazla. Yani 3 hafta içinde çok değil en azından birkaç kez 5 dakikalık bir telefon görüşmesi yapılabilirdi. Stresli çok fazla da takıyor farkındayım ama bu daha önce de oldu dediğim gibi. Stresim sana farklı yanaıdı deyip özür dileyip aynı hataya tekrar düşmesi sabrımı taşırdı açıkçası. İkinci kez yapmamak adına dikkat etmesi gerekirken bu kez daha da açtı arayı. Onunki sadece geçici basit bi hoşlanmaymış diye düşündürdü bana açıkçası. Bu konuda konuşma yöntemini de denemek istemedim çünkü geçen sefer dediğim gibi tustan dolayı stresliyim diyecek yine aynı şekilde özür dileyecek falan diye düşündüm. Komple iletişimi kesersem belki ciddiyetimi anlar noluyor ya der. Aklıma gelmeyen şey kalmadı. Çok yakın bir arkadaşım var erkek. Kardeşim gibidir. Her derdimize koşarız. Bir iki kere onla fotoğraf attım sevgilim falan mı sandı geri çekti kendini dicem ama bahsettim ondan daha önce kardeşim gibi herşeyime koşar diye. Aramızda bişe olmadığını belli ettim yani bilmiyorum sevgilim falan sanmaz herhalde allak bullak etti kafamı
- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
- 12 Haziran 2018
- 27
- 9
- 16
şöyle düşünün; herhangi bir durumdan çok bunaldınız, stresiniz var, motive olmaya ihtiyacınız var, kimi ararsınız? ben ya ailemden birini ararım, ya en yakın arkadaşımı, ya da az da olsa özel bir şeyler hissettiğim biri varsa onu... çok mu zordu sizi arayıp "çok çalışıyorum, stresim fazla, ufak bir mola verip sesini duymak istedim" demesi? elinizden geldiğince moral vermeye, destek olmaya çalışmaz mıydınız? ya da onun yerine kendinizi koyun, siz önemli bir süreçten geçiyor olsanız 3 hafta boyunca onu aramayınca mı rahat ederdiniz, arada bir sesini duyunca mı? bence size karşı bir şey hissetmemiş, üzgünüm...
Kendini sınava vermek istemiş ve uzaklaşmış olabilir. Geçici bir durum olabilir. Sınavı atlatınca kafası rahatlayacak ve daha çok ilgi gösterecek zamanı olacaktır keşke biraz daha zaman tanısaydınız sonrasında baktınız aynı kestirip atardınız
Sürekli takip edip durumlarıma bakıp bir nasılsın ı çok görmesi canımı oldukça sıktı. Daha fazla dayanamadım maalesef. 3 hafta sıfır iletişim için ciddi bir süre birkaç gün değil sonuçta neredeyse bir ay keşke bi açıklama yapsaydı en azından. Ben sınava odaklanmak istiyorum bi süre görüşmemiz azalıcak dese yakasına yapışacak değildim bunu kaçar gibi değil de konuşarak yapsaydı :/
şöyle düşünün; herhangi bir durumdan çok bunaldınız, stresiniz var, motive olmaya ihtiyacınız var, kimi ararsınız? ben ya ailemden birini ararım, ya en yakın arkadaşımı, ya da az da olsa özel bir şeyler hissettiğim biri varsa onu... çok mu zordu sizi arayıp "çok çalışıyorum, stresim fazla, ufak bir mola verip sesini duymak istedim" demesi? elinizden geldiğince moral vermeye, destek olmaya çalışmaz mıydınız? ya da onun yerine kendinizi koyun, siz önemli bir süreçten geçiyor olsanız 3 hafta boyunca onu aramayınca mı rahat ederdiniz, arada bir sesini duyunca mı? bence size karşı bir şey hissetmemiş, üzgünüm...
Haklısınız en doğru cevap bu olmuş. Ben strese girdikçe zorda kaldıkça onla konuşmak isterdim mesela tamamen kaçmak yerine. Belli ki birşey hissetmiyor
Size dair hissi varsa sınavdan sonra ulaşır size. Yoksa da zaten en azından yokluğuna tamamen alışmış olursunuz bu süreçte.
Aynen alışırız hayırlısı bakalım
- 3 Temmuz 2017
- 268
- 135
- 53
iyi yapmışsınız ,sizi takip edecek kadar zamanı var da konuşacak kadar zamanımı yok ?Arkadaşlar neredeyse 9 aydır konuştuğum biri var. Doğa kampında tanışmıştık kendisiyle. O doktor ben öğretmenim. Tıpta uzmanlık sınavı için istifa edip sınava çalışmak üzere memleketine döndü. Kampta çok güzel vakit geçirdik. Çok iyi anlaştık ancak sadece isim ve mesleklerimizi biliyorduk. Kamptan sonra neyse bi şekilde beni buldu. Mesaj attı. Konuşmaya başladık. Zaten hoşlanmıştım. Tanıdıkça konuştukça daha da hoşlandım. Yaklaşık 8 ay bu şekilde gitti. Sıkça mesajlaşıyorduk. Birçok kez hisleri olduğunu ima etti. İşte kıskançlıklar yaptı. Ne bileyim iltifatlar etti falan. Birkaç kez de telefonda konuştuk. Neyse bu tusa hazırlanmaya başladı. Son zamanlarda iyice azaldı konuşmalarımız. Tusa verdim çok çalışıyor diye. Bir gün geziye gidecektim haberi olduğu halde bir iyi yolculuklar bile dilemedi. Biraz da birikti bende hafif tartıştık. Bence biz bidaha konuşmayalım dedim. Neler diyorsun ben çok stresliyim sanırım bu sana farklı yansıdı kusura bakma falan filan dedi düzelttik arayı. Yine her gün sıkça olmasa da belli aralıklarla konuşuyorduk. Biraz daha dikkat etti bir süre. Ama Şimdi gene kayboldu ortadan. Tam 3 haftadır hiç konuşmadık. En son ben yazmıştım ona, öyle konuşmuştuk. O yüzden bu defa inatla yazmıyorum da. Whatsapp insta dan takip ediyor. Herşeyimden haberi var , hiçbirşeyi kaçırmıyor ama benimle konuşmuyor. Bütün durumlarıma bakıyor. En sonunda dün tepem attı her yerden sildim. Face instagram hatta rehberimden dahi. Konuşmuyor muhatap olmuyor ama bütün durumlarımı inceliyor bu beni deli etti. Bana saçma geliyor 3 hafta boyunca hiç iletişime geçmeyip yalnızca uzaktan uzaktan takip etmesi. Dayanamadım daha fazla. Sizce doğru mu yaptım? Bunun sonuçları sizce ne olur? Kopar mı tamamen yoksa noluyor ya diyip sarsılır kendine gelir mi sınava da kaldı 1 ay. Sizce onu mu bekliyordu bu adam? Napmaya çalıştı
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.