Sizce doğru mu yapıyorum ?

Açıkcası ben akdeniz taraflarında antalya muğla gibi yerlerde yaşamak istiyorum evlenince bunuda ona söyledim.İkimizinde ailesine uzak olur bişey olsa kaç saatlik yoldan nasıl gtcez diyor, ailesiyle aynı şehirde yasıyoruz batı karadeniz bölgesinde.
Bide evlendikten sonra ki hayallerini anlatıyor hep gezmek tatil yapmak vs. rahat bi yaşam istiyo yani , öyle evde oturan bi çift olmcaz diyor.
Bunları duydukca bende ailesinden bağımsız olacak ipleri koparmayacak ama eskisi gibi olmayacak diye düşünüyordum

Ayrica şunu da söyliyim. Bu adam sana değer vermiyor. Egerki deger veren biri olsa dogum gunun için aylar oncesinden hazirlar kendini. Ben mesela 2 ay kala parami planimi yapıyorum. Gecen seneler mesela sözlum isten ayrılmıştı dedim dogum gunumde masraf olcak sey yapma diye oda sen Karışma dedi. Meger 1 ay önceden dusunup ayarlamış. Bu deger verdigini gosterir bir insanin dusundugunu gosterir. Ayrıca bana gelince para yok para yok diye ağlayıp ailesine çıkarıp anında vermesi beni deli ederdi şimdiye kadar lafi soylerdim bin kere. Acidigin domuzun 40 okka yağı çıkar der babam. Senin sonunu hic iyi goremedim bu adamla.

Valla hepiniz çok doğru seyler yazıyosunuz size verecek cevap bulamıyorum malesef ki, buraya da yazmasam sevgilim sayesinde gercekten maddiyatcı paragöz bi kız olduğumu düşüncem neredeyse artık o derece psikolojime yer etti ki. Bu arada şöyle de bişey oldu geçen akşam konusuyorduk biz kaçamak yapcaz diyoruz ya hani gizli yapıcaktık benm ailem zaten bilmiyor da onun ailesine de geldiğini söylemeyelim dedik. Çünkü ayıp olurmuş gelir gelmez nereye gidiyosun hemen derlermiş. Her neyse bende hayatım ya ne olacak ki söyle gitsin araba kiralamaktan bahsediyosun babanda kendi araban varken , sen kelebekle 2 günlüğüne plan yaptık desen ne dyecekler sanki onlara kalsa hiç yanlarından ayrılmayalım dedim. Öyle diyince kelebek yatalım mı artık dedi bianda ne olduğunu anlayamadım bugün aramız limoni meğerse mevzu şuymuş sen ailene neyi söyledin ki şimdi gelip bana saklama diyosun önce sen kendi ailene birşeylerden bahset benm ailemi düşünmeyi bırak diye laf soktu ve kapattı. Tek derdi benim aileme söylememem şuanda.

Hayir tek derdi senin ailenin bilmesi felan degil. Sen onun ailesi hakkinda konustun diye aklınca oda üste cikicak bir sey aradi ve bulduda. Seni burdan vurdu. Sen hic diyemiyorsun ailene bana laf soyleme demeye getiriyor. Arkadasim gerçekten dışardan nasil gozukuyor biliyor musun ? Evlendiginde me zorluk cekecegin ailesi ve esinle apaçık ortada. Ama ben seni anliyorum. Isterse butun turkiye bu adamı sana kotulesin. Hic farketmez biliyorum. Insan boyle bir sey. Sen onunla ilgili anıları yasadiklarinizi sevgini boyle bizim dememizle söküp atamazsin. Ayrılamayacagini biliyorum. Anca bu insan ne zaman seni yaptıklarıyla Yıldırır ne zaman yeter artik dersin sogursun iste o zaman kolabilirsin. Insana anne babasi diyor bu adamla olmaz evlenme diye yinede o kisi evleniyor. Oz anne babaya karsi geliyor. Kalbe ve beyne laf geçmiyor. Ama sen cok iyi yurekli bir insansın. Allah yüzünü güldürsun mutlu ol hep. Insallah bir mucize bu adam duzelir. Evlenip de sıkıntı cekmezsin.

Sen söylediklerinde haklısın.O da ne yapıyor.Üste çıkmak için ya sen kimsin diyerek çıkışıyor ya da ailene söylememeni bahane gösteriyor.

Sen paranın hepsini ailene harcarken sıkıntı yoktu ama adam ayda yılda bir gelip harcayınca ne kadar problem olmuş
Hep erkek ödeyecek diye birşey yok
Araba kiralamayın
Kaçamak yapmayın
Bence bundan sonra bu kadar bencilde olmayın

Adamın 60 bin TL borcu var ailesine çektiği kredilerden, ayda yılda bir değil ki

O değil de ben sunu merak ettim polisler doğuda doğu tazminatiyla beraber baya yüklü aliyolar ve harciycak hicbiyer yok nasil elinde 300 lira kaliyo ben onu cozemedim napmis onca parayi

İyi dileklerin için çok tesekkür ederim canım inaşşah hakkımda hayırlısı olur tek dileğim o

Zaten ayda yılda bir harcasa problem etmicem. 3 yıldır ailesine harcıyor bi 3 yıl daha onlara harcayacak

O değil de ben sunu merak ettim polisler doğuda doğu tazminatiyla beraber baya yüklü aliyolar ve harciycak hicbiyer yok nasil elinde 300 lira kaliyo ben onu cozemedim napmis onca parayi
Valla bu ay 4300 tl maaş almış normalde 3600 falan alıyordu. Tek borcu kredi değilki 2000 tl kredi ödemesi var maaş kartında eksiye düşmüş onu daha kapatamadı daha telefon taksiti var kredi kartlarına ödemesi var babasına da gönderdi 500 tl. Ancak yaza düze çıkıyormuş öyle dedi düze çıkıyorum demesi de eğer düzenli bir şekilde ödemelerini yaparsa yaza sadece kredi ödemesi kalıyor kartları eksilere vs kapatması yazı buluyormuş.

Sana cok açık söylüyorum;

Hem benimle evlenmek icin beni sıkıstırıp duracak hem de sen kimsin diyecek.. degil yerinde dibine girmek ciddi söylüyorum bu son lafı olurdu bana. Bu lafları nasıl kaldırabiliyorsun ki?

Sen söylediklerinde haklısın.O da ne yapıyor.Üste çıkmak için ya sen kimsin diyerek çıkışıyor ya da ailene söylememeni bahane gösteriyor.
Aynen öyle yapıyor artık evlilik konusunda iyice yıldırdılar beni. Utanır oldum ya konunun açılmasını istemiyorum aileme söylemiyorum diye hepsi psikolojik baskı yapıyor. Ben babam ev yaptıracak onlara destek olmam lazım demiştim kızım baban eve basladı mı diye soruyorlar biz size çat kapı gelsek ne olur istesek seni diyorlar, ne yapmayı düşünüyosun babana ne zaman açıklıcaksın diyorlar o yuzden bu konu açılmasın diye bakakalıyorum.

Nasıl biliyor musunuz kendimi bana suçlu hissettiriyor çünkü. Öyle şeyler söylüyo ki ben kendimden şüphe ediyorum ve özür dileyecek konuma geliyorum utanıyorum. Ben seni böyle tanımazdım meğer senin için varsa yoksa para para Allah aşkına neden bu kadar paraya tamah ediyosun ben hayatımda böyle birşey görmedim annem babam beni büyüten insanlar için dediklerine bak yazıklar olsun sana ne istedin de yapmadım demek ki ben asg.ücretle çalışan bi adam olsam benle sevgli bile olmayacaktın senin için maddiyat demek hersey demek........

Bu kadar aileye düşkün ve para veren biriyle evlilikler cok sikintili oluyor mutlu olani daha görmedim yine de sen bilirsin ayrıca aileye gelince her türlü para var sana gelince yok cokitici bence altin fln bozm

asgari ücretle çalışmıyorken terk ediyorum seni diyeceksin aslında bu lafların üzerine..
Yarın bigün polisliği falan bırakır ayrılman da zorlaşır o zman Kelebek. bırak ne düşünürse düşünsün senin hakkında, çok mu önemli? yakma kendini..

Ya ben neye üzülüyorum biliyor musunuz 3 yıldır beni tanıyor. Bizim aramızda hiç senin paran benim param durumu olmadı çok şükür. Yemek yemeye giderdik onda yoksa ben öderdim bende yoksa o. Yada cebinde parası yoksa diyelimki ben pizza yemek istedim hayatım benm param yok ama 1 hafta sonra olacak o zaman yesek olur mu bugün daha uygun yiyelim yada sende varsa sen ver haftaya da ben ısmarlarım tarzında bir ilişkiydi.İkimizde çok memnunduk bundan.
O işteyken evine giderdim marketten alışveriş yapıp yemeklerini yapardım evde onu beklerdim yemek yapmayı çok seviyorum hele sevdiklerime hazırlamaya bayılıyorum.
Oda eve gelmeden arayıp bişey lazım mı diye sorardı ben hersey var desem de yinede eli boş gelmezdi.Bugünleri unutamıyorum.Herseyi geçtim onun çok sıkısık olduğu dönemlerde çıkarttım ona burs kartımı verdim memlekete dönmeden 1000 tl parayı bıraktım öyle döndüm ünv.bitince , sigaraya verilen 1 tl yi bile boşa harcanmış para olarak görürken paket paket sigara alırdım ona parası yok diye, tek seferde 5-10 paket alıyordum ki hergün yanına gidip tek bi paketi vernce mahcup olmasın bi seferde vereyim bitsin gitsin diye düşünürdüm, sabah işten çıkardı benim tatil günüm bile olsa 7de uyanıp bende de para yoksa yurttaki kahvaltı hakkımla 2 poğaça alıp koşa koşa ona giderdim sürpriz yapardım.
Yatağının nevresimine çarsafına ayağına giydiği çorabına kadar zevkle alırdım.
Şimdi lafım ona ben maddiyatcı bi kız bütün bunları neden yapayım.
İkimizde de para oolmayıp makarna yediğimiz günleri bliyorum madem paragözüm neden o günlerde yanındaydım.
Bunları onada söyle dyeceksiniz söuleynce yüzlüyormuşum gibi algılıyor vayy bee demek bana bunuda yapacaktın hiçbirini unutmamışsın vur yüzüme diyor.

ah güzelin anlattıklarında kendimi gördüm sakın yapma demeyeceğim ama imkanınız dahilinde yapın her şeyi sonra zararı sana olacak. ben neler neler yaptım bir anlatsam evlendik 3 senelik evliyim çok mutluyum ama yeri geldi hep yapmasaydın dedi bana eşim ve eşimin ailesinden gram yardım görmedim çalışıyoruz diye her şeyi biz yaptık ki ben çok maddi destekte bulundum ailesine birikmiş paramı da söylemiştim üstelik... yapacağın birikimden kimsenin haberi olmasın en büyük hatayı burda yaparsın sakın bir daha söyleme şimdi içiniz kaynıyor birlikte zaman geçirmek cazip geliyor ama olan senin birikimine olur baştan diyeyim.. ben hiç paraya değer veren bir insan olmadım ailem olsun onun annesi babası benim anne babam olsun dedim çünkü küçük yaşta ikisini de kaybettim ama olmuyormuş onlar beni kullanan el olarak kaldılar hep... (faiziyle vereceğiz dedikleri paralarında üstüne yattılar sanki onlardan faiziyle parayı isteyen vardı) alana kadardı yani baştan faiziyle diyip güya benden daha kolay para aldılar... sen benim sözümü dinle seversin aşık olursun ayrı ama kendini sakın kullandırtma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…