- 14 Mart 2010
- 7.885
- 6.793
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Ya ben neye üzülüyorum biliyor musunuz 3 yıldır beni tanıyor. Bizim aramızda hiç senin paran benim param durumu olmadı çok şükür. Yemek yemeye giderdik onda yoksa ben öderdim bende yoksa o. Yada cebinde parası yoksa diyelimki ben pizza yemek istedim hayatım benm param yok ama 1 hafta sonra olacak o zaman yesek olur mu bugün daha uygun yiyelim yada sende varsa sen ver haftaya da ben ısmarlarım tarzında bir ilişkiydi.İkimizde çok memnunduk bundan.
O işteyken evine giderdim marketten alışveriş yapıp yemeklerini yapardım evde onu beklerdim yemek yapmayı çok seviyorum hele sevdiklerime hazırlamaya bayılıyorum.
Oda eve gelmeden arayıp bişey lazım mı diye sorardı ben hersey var desem de yinede eli boş gelmezdi.Bugünleri unutamıyorum.Herseyi geçtim onun çok sıkısık olduğu dönemlerde çıkarttım ona burs kartımı verdim memlekete dönmeden 1000 tl parayı bıraktım öyle döndüm ünv.bitince , sigaraya verilen 1 tl yi bile boşa harcanmış para olarak görürken paket paket sigara alırdım ona parası yok diye, tek seferde 5-10 paket alıyordum ki hergün yanına gidip tek bi paketi vernce mahcup olmasın bi seferde vereyim bitsin gitsin diye düşünürdüm, sabah işten çıkardı benim tatil günüm bile olsa 7de uyanıp bende de para yoksa yurttaki kahvaltı hakkımla 2 poğaça alıp koşa koşa ona giderdim sürpriz yapardım.
Yatağının nevresimine çarsafına ayağına giydiği çorabına kadar zevkle alırdım.
Şimdi lafım ona ben maddiyatcı bi kız bütün bunları neden yapayım.
İkimizde de para oolmayıp makarna yediğimiz günleri bliyorum madem paragözüm neden o günlerde yanındaydım.
Bunları onada söyle dyeceksiniz söuleynce yüzlüyormuşum gibi algılıyor vayy bee demek bana bunuda yapacaktın hiçbirini unutmamışsın vur yüzüme diyor.
canim sen bu adama laf anlatamazsin ki herseyi istedigi gibi ceviriyor tabiki sus diye. Cokta güzel maas aliyor hicmi gücüne gitmiyor bu be parasiz kalmak. Ailede bir yere kadar ya sahsen benim fena gücüme giderdi