Sizce doğru mu yapıyorum ?

Bunu dediklerini tahmin etmek zor değil zaten,gerçekten demediler mi acaba orası muamma dememiş bile olsalar seni bağlamaz zaten
Valla kız kardeşinin kocası boyacılık yapıyor ama evin içini dışını mantolama yapıyor aynı zamanda bir evi var adam elleriyle yapmış kız kardeşiyle de aynı yaşlardayız , zaten karsı tarafın durumu iyi fazla fazla yapmışlardır eminim ki.. Dediğiniz gibi orası beni ilgilendirmez sevglimin annesi bana kızıma neyse sana o kadar ona 2 bilezik taktım sanada 2 tane takarım dedi bana 1 sene önce falan gülerek şakayla karısık, sevglime söyledim bu ne demek diye yaa hayatım abartma onlar senin ağzını arıyor siz hiç takmasanız da olur canınız sağolsun desem kat kat fazla takarlarmış. Onlar benden öyle muamele bekliyormuş.
Halasının oğlu evlendi geçtiğimiz yaz çocuk uzman çavus gelin hanım her istediğini aldırmış valla, bizimkinin aileside gelini ayıplıyorlar bu ne açgözlük insanlar yok diyo o hala o fırınıda istiyorum mobilyam şundan olacak diye tutturmuş cık cık cıks yaptılar. Yani bakış açıları eğer onlarda yoksa alıcaksınız değil de olsun almasanız da olur sizin canınız sağolsun...

Tabiki olmayan insandan fazlası istenmez, canları sağolsun denir. Ama kendi keyiflerini düşünüp hep daha fazlasını isteyip sana gelince ay yok canım yaa kalmadı denmesi değersizliktir bana göre.
Oh ne güzel yaa, çocuğu gırtlağına kadar borca sok, ondan sonra ama yok napalım sen en ucuz mobilyada otur densin. Hayat ne güzel bazı insanlara

nasıl hep bana hep bana diyerek yaşayabiliyorsunuz bilmiyorum. adam zorda kalmadıkça elimi cebime attırmadı diyorsunuz, şimdi iki altının lafını ediyosunuz. ilginç. valla. mantık çerçevesi içinde gözünüzün görmemesi lazım bu durumları.

hm ilginc peki kendilerine gelince niye olmadigi halde arabanin modelini yükseltmek istiyorlar? niye adidas ayakabi niye tadilat falan diye sorarlar adama. Gelin olanla yetinsin biz har vurup harman savuralim

Ben sevgilimin kafasından istiyorum vallahi yaa, ne kullanıyo bu adam bilmiyorum , bana Cizreye gitmeden önce evlenelim dedi yine birlikte gidelim dedi bende nasıl olcak peki dedim bi anlattı ben şook. Arabayı satarmışız onunla takı hallolurmuş zaten doğuya gtcez ahım şahım eşyaya gerek yok düğünden gelen takılarla da esyaya borç yapınca onları kapatırız doğuda da para biriktiririz dönüşte en az 20.000 paramız olur ev peşinatı yaparız dedi bana. Ben sadece bakakaldım Yaa adam arabayı satsa 15 bin eder onunla nereye evleniyosun hiç borç yapmadan mümkün mü böyle bişey, üstelik zaten 3 yıl boyunca kredi ödemen var geriye kalan 2 binle nasıl 20 bin biriktirmeyi düşünüor ben çözemedim.
Aslında sürekli paradan bahseden benm fırsatını kovalıyorum konu açılsada bende bu düğün muhabbetini nasıl yapcaz falan diye sorsam diyorum ama o konulara girmiyo bile benmle

Hayır ben 2 altının lafını etmiyorum bana yok dyipte ailesine gelnce nasıl var ediyor bu parayı onu sorun ediyorum

bu adam kredi çekerek yaşam sürdürmeyi normal sayıyor.
o 60.000 gitgide artacaktır.öyle de kalmaz
Bende buna üzülüyorum inanın geçen gece izne gelcem param yok borcum çok dedi diye bi havalara ucmadığım kaldı artık düşünüyo borcu kafaya takıyo ohh be diyorum içimden zaten ona dayanarak ben altınları veririm sorun etme dedim . Ben borçtan korksun istiyorum aslında çokta sıkıntı çekti amma hala aynı

pembis gözlüklerle bakiyor hayata sanirsan. Para idaresini bilmiyor ama ailesi öyle yetistirmis ailecek böyleler. Aman para ne ki yapilir nasilsa kafaindalar. Ama gercek hayat öyle degil iste. Adamlarin 70.000 tl borclari var hala borc yapma pesindeler. ASlinda o parayi ne zor sartlar altinda kazaniyor degerini bilmesi gerek. Herkez ailesine destek oluyor az cok ama senininkin ailesi ogullarini sömürüyor cünkü seninki anamdir babamdir diyip geciyor köseye. Eee bizimkiler ne. Cocuklari illeride bize baksin diyemi yapmislar? Ailesine sinir oldum ben en cok.

Hayır ben 2 altının lafını etmiyorum bana yok dyipte ailesine gelnce nasıl var ediyor bu parayı onu sorun ediyorum

e bi sefer de size olmasın ailesine olsun. ne var yani. ben anlamadım şimdi. siz paranızı istemiyosanız harcamazsınız ama beraber yapacağınız bi gezi için para vermeyip onun da ailesine para harcamamasını beklemek bencillik oluyor bence.

Sıkıntı orda işte bi seferde ailesine olsun diyorsunuz ya hep ailesine oluyor, evlilik planları yapıyor bana yok diyor gidip ailesine kredi çekiyo onlara yok diyememzmiş. Ben bunlara kızıyorum.
Ben diyorum ki parası yoksa bana da yoktur ailesine olmamalı ama ailesine varsa bana da olmalı

e biz bu ayrıntıları ne bilelim.

ayrıca madem rahatsızsınız yani bu tür huyların düzeleceğine innamıyorsanız ve hep aynı gidiyorsanız şapkayı önünüze alın bi düşünün. bu adamla ömür geçer mi diye.

Umarim birgün ailesinin onun iyi niyetini kullandigini anlar. ERkek arkadasin biraz zor borctan korkar cünkü para kazanilir borc ödenir aman ne olacak ki alt tarafi para önemi mi var bizden diye düsünüyor. Ama malesef ki para önemli paran yoksa disarida tuvalete bile gidemiyorsun affedersinde :) Bir yandan borc ödeyip bir yandan yenisini ekleyerek düze cikamazsin. Iyice batarsin. Yani onu gectim illeride kendine ait ev almak araba almak falanda mi istemiyor bu.

o borç evlenene kadar 100.000 e dayanır geçer bile.
borçtan korkmaz.
krediyle yaşamaya alışmışlar.
valla iyi düşün diyoruz sana ama sen vazgeçmeyecek yaşayıp çileni çekeceksin gibi.
mağdur etmem seni edebiyatlarına kanmanı hiç anlamıyorum.
mağduriyetin kitabını yazıyor şu an kendisi.
evlenirken bitirmiş olarak karşına çıkaracak.
beraber okuyacaksınız.
Yalnizkelebek şu an ince keskin bir ayrımdasın.
inş. doğruyu idrak etme dirayetini gösterebilirsin.

Yok arkadaşlar ben geçen konusunda fırtınalı bir ayrılık yaşayın ca kendini kurtardı diye sevindim asla geri dönmemler falan havada ucusuyordu sonra polis olsn sevgilisi diye başlayan konuyla geri döndü konu sahibi herkes nefesini boşuna türetiyor bu kız bu çocukla ev-le-ne-çek ama gelip ne olur pişmanım diye konu açma yasayacakalarini hakettin diyeceğiz inatla görmüyorsun sen bilirsin

%100 haklısın

evleneceği kesin tabi ki.
çok seviyor çünkü

Öncelikle altınlarını satmanı tavsiye etmem, onun sıralı listesi yada başka bir şeyden değil eğer aranızdaki ilişkinin bir ciddiyeti yani evlenmek gibi bir düşünceniz varsa o altınlar sana ileride fazlasıyla lazım olacaktır. bir kaç gün eğlenmek için yada başbaşa kalabilmek için ileride bir gün gerçekten lazım olduğunda kullanabileceğin bir teminattan vazgeçme. Ha yok aranızda bir ciddiyet yoksa zaten o altınları satmaya değermi sence? Şimdi gelelim tatil veya senin tabirinle kaçamak planlarına. Fikir güzel kabul ama dediğin gibi masraf boyunuzu geçer. Nerede yaşadığını yazmamışsın bu yüzden net bir tavsiye veremem ama yerinizde olsam atlar otobüse yakınlarda ama gözlerden uzak bir yere gider ucuz ama kaliteli bir pansiyon bulur orada kalırım. Böylece araç kirası için harcanacak para konaklamaya harcanabilir,aynı zamanda zamandan da tasarruf edersiniz. Tek yapman gereken internetten tatil sitelerine girip konaklama yerlerine bakman olacak. Yazlık bölgelere yakınsanız şu anda sezon bitti çok ucuza kaliteli yerler bulabilirsiniz. Bence bunları bir düşün ama ne olursun o altınlara dokunma. O nasıl ailesini düşünüyorsa sende düşün ve aynı derecede bir geleceğiniz olacaksa o altınlara ve fazlasına ihtiyacınız olacağını unutma. Hiç bir kaçamak buna değmez demicem çünkü değer ama kaçamak kaçamak olarak kalmayacaksa değer.

Bu akşam artık bu konuyu netleştircem hanımlar, konuscam sevgilimle doluya koyuyorum boşalmıyo boşa koyuyorum dolmuyo... Gercekten çok üzülüyorum , evlilikten korkuyorum. Sürekli hallederiz yaparız ederizle geçiştiriyor beni nasıl diye sorunca da kızıyor. Çok kafaya takıyormuşum ben bunları, belkide ona biraz güvenebilsem bu konuda şimdiye babama söylemiştim bile. Benm onunla evliliği ertelememin en büyük sebebi bunlar zaten. Konuscam bu aksam ona göre bende tavrımı koycam size yazarım buraya

Sana gelince kendini acındırıyor ,evlilik için hazırlık yapmıyor ,hatta yalnız kalmamak için Cizreye hemen gel masrafsız evlenelim diyor ,ailemden çok bir şey isteme diyor ama söz konusu ailesi olunca bulup buluşturuyor kredi üstüne kredi çekiyor.

Borçlar tamamen bitmeden ve adam gibi düğün yapmadıktan sonra evlenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…