- 13 Nisan 2007
- 33.032
- 100.101
- 45
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Günaydın.
Hiç şaşırmadım.
Neyse...
Hayırlısı olsun inşallah.
Hiç şaşırmadım.
Neyse...
Hayırlısı olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar dün gece konustum ne var ne yoksa döktüm içimdekileri.
Konuya girerken de dedim ki bu söylediklerimden sonra bana yine paragöz yada maddiyatcı kız muamelesi yapıcaksın muhtemelen ama inan hiç umrumda değil ben kendimi biliyorum sen ne düşünürsen düşün.Ben sende olmasa anlarım ama bana sürekli yok yok diyipte ailene gelince o parayı çok sıkıntılar çekerek bulman zoruma gidiyor arttık.Bana gelip diyosun ki hayatım takı gereksiz, eşyada çok masrafa ne gerek var, bi düğüne o kadar para verilir mi bana bunlarla geliyosun tamam diyorum bakıyorum 1 ay geçmeden sizinkilere kredi çekiyosun . Be adam kardeşini evlendirdin annen için evi tadilat yaptırdın babanın bi dünya borcunu ödedin halada ödüyorsun ödeyeceksin arabada aldın sıra bize ne zaman gelecek Allah askına dedim.
Bna ne dese beğenirsiniz tek sorun bitti de bunlar mı kaldı yani ben sana evlenme teklifi ederken ne dedim kelebek ben bekarım .Bekar olduğum içinde ailem istediğinde veremem diyemiyorum evlatları olarak ama sana çek kurtar beni bundan evlenelim o zaman benmde bi geçindirdiğim evim var diyebilirim onlara dedim ama sen ne dedin olmaz benm de aileme destek olmam lazım dedin ayrıca ben sana anlayıs göster isteme derken param olmadığı içindi ben şimdi 3 sene şarktayım ve 3 sene sonra Allah'ın izniyle hepsni yapabilecek duruma gelcem, herseyn de en güzelini yapcaz senide sıkıntıya sokmcam hiç merak etme dedi.
Bende madem durumun bu kadar kötü hangi akla mantığa seneye evlenelim diyosun bana, ben niye evlenip de kendi aileme destek olmadan senin ailenin kredisine ortak oluyorum. Bna evlenelim diyosun hadi babama söyledim diyelim adam gelin nişan takın dese 2 yüzük alacak durumun yok pardon alırsında borçla alırsın dedim.
Onun üstüne ben senden ayrılmak istiyorum kelebek dedi.
Peki sen blirsin dedim.
Çok gururuma dokunacak gücüme gidecek şeyler söylüyosun ben o kadar aciz miyim sana yüzük alamıcak kadar dedi.
Bende alırsın alırsın da acaba hangi kredi kartıyla , sen aciz değilsin gücüne de gitmesn hiç durumun vehametini ciddiyetini anla diye söylüyorum haksız mıyım ailen bile seni düşünmüyo bi sürü planları var içinde sana dair hiçbişey yok dedim.
Sen ailene söylemediğin için insanlarda ne yapacaklarını bilmiyorlar malum ne zaman olacağı belli dğeil ya benim ailemi suçlayana kadar birazda kendi ailene baksan keşke dedi,
Ben sen gibi aileme 70-80 bin yardım edemedim daha kusura bakma dedim bende.
Etceksin işte 3 sene boyunca rahatla artık diyo.
Yani kısacası sen bana gözünü aç mı diyosun artık dedi.
Bende hayır gözünü açsan da göremeyecek kadar körsün çnkü ben bu şeklde bi gelecek bi evlilik istemiyorum dedim.
Bak kelebek 3 yıl sonra evlencez hersey de istediğin gibi olacak bende önümüzdeki yaz düze çıkıyorum sonra şark bitene kadar en az 7-8 bilezik yapmayı düşünüyorum güne girip dedi.
He bide babam da haklıymış oğlum ben hiç bi zaman karıma maaşımı harcamalarımı borçlarımı söylemedim rahatım var baba sözü dinle söylersen gün gelir teker teker yüzüne vurur hepsini dedi.
Bende babanın yernde olsaydım bende böyle bi akıl verirdim çok zekice dedim.
Her neyse yani özetle bana diyor ki 3 yıl sonra evleneceimiz için hiç bi sıkıntı olmayacak artık aileme kredi çekme lüksüm de yok bana zaman ver kendin de görceksin bizim için birseyler yapmadığımı gördüğün an ayrılırsın o zaman hak veririm sana dedi. Bende ilk defa onu böyle kararlı konusurken gördüm o yüzden tamam dedim.
Uzun oldu kusura bakmayın...