Sizce doğru mu yapıyorum ?

Kelebek babası için içimden şu geçti.Kendisi maddi olarak bir baltaya sap olamamış ne düzgün bir maaşı nede emekliliği var hala oğlunun eline bakıyor.Bütün sorumluluğu oğluna yıkmış kızının düğün masraflarını bile.

Daha ne konuşuyor.Maddi konularda akıl alınacak en son kişi kendisi.Tabi işine geliyor oğlu evlendiğinizde sana danışmayacak belkide senden gizli ona para verecek ki onu ömür boyu beslesin.

Bu insanlar köydemi yaşıyor ,kaç yaşındalar ,erkek arkadaşının daha evlenecek bekar kardeşi var mı ?

Gökten zembille para yağmayacağına ve bu insanlarda çalışmadıkları sürece sizin sırtınızda olacaklar.Erkek arkadaşının maaşı çok güzel.Akıllıca harcarsa geçinirde.

Durum onu gösteriyor ki evlendiğinizde en az 1000 lira onlara gidecek her ay.Sen buna razıysan ve kendinde çalışıp kendini garantiye alacaksan devam et yoksa bırak.Çünkü maddi konularda sürekli tartışacaksınız.Evlenecek kardeşi varsa onuda eşinin sırtına yükleyecekler v.s .Senin taleplerin olduğunda da kes sesini onlar benim ailem diyecek.

Benim amcamda köydeydi bir süre ama arıcılık yaptı v.s tarım sigortası ödedi emekli oldu.Kendini geçindirdi bir şekilde kimseden de para istemedi.Oğlanın babasının emekliliği yoksa onu emekli etmeye çalışsın yoksa çok sorun yaşar.

Sadece maddi sorunlar değil saygısızlıkta var sen kimsin diyerek başlamış.Bu ilişkide mutlu olacak gibi gözükmüyorsun.Hakkında hayırlı olan olsun.

Sakin altinlarini bozma 3 senelik sevgili uzulme ama ondan sana fayda yok iyi niyetli olsa iki kucuk altina tenezul etmez evlenseniz bile ailesi sizi birakmaz tepenizde olcaklar sana cok degr verdogoni sanmiyorum o nu unht bence ailesi var asla olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…