Sizce direkt tüp bebek mi? Bir akıl verir misiniz?

Bir de siz de çatlatma iğnesi vs gibi ek bir tedavi kullandınız mı yoksa kilo alınca spora başlayınca mı oldu gebelik?

Bir de siz de çatlatma iğnesi vs gibi ek bir tedavi kullandınız mı yoksa kilo alınca spora başlayınca mı oldu gebelik?
Ben bi defa çatlatma iğnesi bir defa da aşılama tedavisi gördüm. İkisinde de pozitif sonuç alamadık. O dönemlerde zaten kilo almıştım. Kiloyla ilgili değildir diye düşünüyorum. Artık 4-5 ay sonra tüp bebeğe başvururuz o zamana kadar biraz spora gideyim kendimle ilgileneyim dedim ve çocuk konusunu rafa kaldırdım. Pilatese başladım bir ay yaptım. İkinci ay için kayıt yeniledim ve hamile olduğumu öğrendim.

Yaaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah hiç bizim fizik yapımızda hamile görmediğim için hep merak etmişimdir acaba nasıl olacağım diye

Yaa maşallah herşeyin bir vakti var demekki çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inşallah

Yaaa sağlıkla kucağınıza alın inşallah hiç bizim fizik yapımızda hamile görmediğim için hep merak etmişimdir acaba nasıl olacağım diye
Yaa maşallah herşeyin bir vakti var demekki çok sevindim sizin adınıza sağlıkla gelsin inşallah
Bizim için biraz daha zor hatta benim için daha zor boyum daha da kısa olduğu için ama halledicez. İnsan hamile kalınca, hamile kaldığı dönemde çektiği tüm sıkıntıları anında unutuyor. Sanki hiç o zorlukları yaşamamışım, psikolojim hiç bozulmamış gibi hissediyorum. Siz de öyle hissedeceksiniz

Ben 3 ay beklemiştim. Amh düşüklüğünde size öncelik veriyorlar. Eger hemen olsun istiyorsanız özelde yaptiracaksiniz. Ama ben beklemistim. Özel çok pahalı.

Ben 3 ay beklemiştim. Amh düşüklüğünde size öncelik veriyorlar. Eger hemen olsun istiyorsanız özelde yaptiracaksiniz. Ama ben beklemistim. Özel çok pahalı.
Peki ben doktorumla görüştüğümde evliliğin 1 yılı doldurduğunda gel demişti giderken ingertilite bölümüne mi randevu almam lazım yoksa direk kadın doğum doktoruma mı gideyim? Ve şunu çok merak ediyorum 5 yıl sigortalı çalışma koşulu var mış aralıksız mı 5 yıl olması gerekiyor

Canim önce kadın doğumdan randevu alıyorsun eşinde urolojiden alıyor. İkinizin durumuna göre tüp bebeğe yönlendiriyorlar. 5 yıl aralıklı çalışmada olabilir. Öyle diye biliyorum.

Benim amh değerim 0.78 yaş 26 doktorum aşılama tutmaz direk tüp bebek dedi bekletmez gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…