Sizce direkt tüp bebek mi? Bir akıl verir misiniz?

Amin inşallah bende öyle yapmayı düşünüyorum ilk etapta hormon sonuçlarım çıkınca doğruca özele gidip doktor kontrolünde yumurta takibini deneyeceğim Allah büyüktür elbet

Ben şu son 1 haftadır kafaya taktım bu işi gerçekten öncesinde herşeyin bir vakti vardır deyip korunmayı bıraktık sadece ama bence o da iyi değilmiş bişeyler için çaba göstermek gerekiyormuş onu anladım belki ilk 1 senemiz dolduğunda doktor kontrolünde yumurta takibine başlasaydım şuan olmasa bile tüp bebek için kendimi çoktan hazırlamış olacaktım ama sizin adınıza çok sevindim herşeyde bir hayır vardır diyelim sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz sizlere, bize de aynı şekilde

Yaşınız bence tüp bebek öncesi başka denemeler yapmak için müsait. Ama mutlaka rahim filmi çektirmenizi öneririm eğer çektirmediyseniz. Çünkü tüpler kapalıysa boşa kürek çekmek olabilir. Hepimiz bazen yolumuzu kaybedip soluğu burda alıyoruz. Burası gerçekten birçok konuda çok faydalı bir site. Allah gönlünüze göre versin, biran önce mucizenize kavuşun inşallah

Benim amh dusuktu. Ama evet devlette oncesinde 2 asilama sarti var diye biliyorum en son o sekildeydi 2 asilama negatif olursa tup bebek yapiyorlar.

Allah razı olsun teşekkür ederim, sonuçlarım çıkmış ama diğer testlerime göre farklar var

Eklentiler

• IMG_8074.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 4
lh fsh e2 ve progesteronda diğer testlerime göre değişiklik görüyorum kıyasladığım da sizce sonuç nasıl

Eklentiler

• IMG_8074.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba tekrardan beklediğim sonuçlar çıkmış ama geçmiş sonuçlarıma göre biraz daha fark var arada, progesteron düşmüş gibi geldi bana bi yorumlar mısınız acaba

Eklentiler

• IMG_8074.png
    161,2 KB · Görüntüleme: 4
Adetliyken yapıldıysa hepsi çok güzel canım
Oh şükürler olsun evet adetimin 2. Günü yapıldı hepsi, şimdi doktora geldim özele inşallah o da aynı şeyleri söyler, Yumurta takibi isteyeceğim çatlatma iğnesiyle beraber dua eder dua beklerim umarım kimsenin yolu zorlu olmaz bu süreçte

Hiç dert etmeyin gerçekten çok güzel sonuçlarınız inşallah Rabbim yormadan bekletmeden verir size mucizenizi. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…