sizce de güzel olmaz mı ? :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlar :) geçen pazar ablam ve onun sevgilisi geziyorduk alışverişmerkezine girdik ve saat beğendik tabii ablamlara ücretini peşin vereceğimiz için iki saati 500 tlye indirdiler neyse bunlar saati alacaklar sanırım.benimde aklıma şöyle geldi kendimi onların yerine koydum ben sevgilime asla 500 tllik çift saati almasına izin vermezdim. bende şöyle düşünüyorum kenara biraz para biriktirelim ikimiz beraber aynı kıyafetleri aynı ayakkabıyı alalım diyorum yani baştan aşağıya aynı olalım. bence çok güzel bi fikir değil mi ? benim çok hoşuma gitti çok tatlı oluruz bence :) biraz bütçeyi sıkıcaz artık.. kızlar sizce nasıl sizce de güzel olmaz mı ? :)

Hmm.. Zevkler tartışılmaz tabii.
Sevgilimin mavi bir gömleği var kareli, benimde mavi bir gömleğim var mavi ve kareli :) renk ve şekil olarak andırmıyor birbirini tabi ama birkaç kez onun bu gömleği giydiği zamanlar ben de giydim gittim yanına. Uyum olsun diye :) Benim amaç jest yapmaktı =)

Ama aynı giyinmeyi istemem yinede. 500 tl'lik saati tercih ederim

benim saatlerden çok kıyafetlere ilgim olduğu için böyle birşeye karar verdim. :) dediğin gibi zevkler ve renkler tartışılmaz

Bende aynı fikirdeyim..
Ufak dokunuşlarla aynı renkleri kullanabilirsiniz ama baştan aşağı aynı olmak, bence sıkıcı.
Erkekler pek bu sıkıya gelemezler, ama çok istiyorsan çok masrafa girmeden 1-2 parça ile deneyebilirsin.

Herkesin tercihi tabii ki ama ben ne kadar giyinmeyi de sevmem sevgilimle aynı giyinmeyi istemem. belki renk uyumu adına biraz değişiklik yapılabilir ama.

öyle gezenler de bana çok ama çok itici geliyor.

onun yerine saati tercih ederim. saatler de kaliteli ve marka demek ki o fiyatı eder bana kalırsa.

Kızlar madem böyle düşünüyorsunuz bizde baştan aşağı değilde sadece ayakkabılarımız ve gömleğimiz aynı olur :)

Renk uyumu neysede aynı giyinmek biraz çocuksu ve kesinlikle çok itici hele şu love you yazan birbirini tamamlayan tişörtler aman Allahımmm
Saati tercih ederdim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…