- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
İnşallh kuzum.. carminalar her yerde varmı peki
ben kozmetıkada gordum ama tum marketlerde var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallh kuzum.. carminalar her yerde varmı peki
Tamam kuzuşumm.. teşekkürlerben kozmetıkada gordum ama tum marketlerde var
OoyyyAşk olsun bana da söylesen ya
Lolita lifti ağır bulmuyor musun canımı? Denedim geçen dp'den ağır buldum birazlolita liftimin içinde azıcık kaldı yahuu sıkmalara kıyamıyorum 50 ml dayanmıyo bana
ben bulmuyorum canım karamalli yanık şekerli kokuları ağır bulurum..lift çok tatlı bir koku daha çok vanilya ağırlıklı pasta gibi..Lolita lifti ağır bulmuyor musun canımı? Denedim geçen dp'den ağır buldum biraz
Evet canım dediğin gibi kurabiye kokusu gibi.ben bulmuyorum canım karamalli yanık şekerli kokuları ağır bulurum..lift çok tatlı bir koku daha çok vanilya ağırlıklı pasta gibi..
Var kuzum E2 olması lazım kodudakızlar d&pde cacharel eden var mı?
sagol kuzum denedin mi hiç, orjinaline benzemiş mi? dün sephorada denedim de ilk sıktığımda çok ağır kokmuştu ama 1 saat sonra kendi kendime diyorum nerden geliyor bu koku bi baktım edenmiş.Var kuzum E2 olması lazım koduda
Denedim canım aslında orjinale hiç bakmadım kuzum orjinale benzerlik olarak kıyaslayamıycam ama çok çiçeksi bir koku bu bana jadore tarzı geldi :) sen fazla çiçeksi kokuları sevmezsin ki balımsagol kuzum denedin mi hiç, orjinaline benzemiş mi? dün sephorada denedim de ilk sıktığımda çok ağır kokmuştu ama 1 saat sonra kendi kendime diyorum nerden geliyor bu koku bi baktım edenmiş.
yok ya orjinalide çiçeksiydi ama böyle nasıl desem tatlı kokuyor tam çiçeksi değildi.Denedim canım aslında orjinale hiç bakmadım kuzum orjinale benzerlik olarak kıyaslayamıycam ama çok çiçeksi bir koku bu bana jadore tarzı geldi :) sen fazla çiçeksi kokuları sevmezsin ki balım
Dp dekide böyle tatlı çiçek kokuyor kuzum bir dene istersenyok ya orjinalide çiçeksiydi ama böyle nasıl desem tatlı kokuyor tam çiçeksi değildi.
tamam canım gidince denicem sağolDp dekide böyle tatlı çiçek kokuyor kuzum bir dene istersen
Bugün dp'den Lolita lift aldım.. Ağır gelmişti bana aslında ama sonradan cidden çok güzel bir hal aldı.. Bayıldım kokusuna canım ya.. Çok tatlılolita liftimin içinde azıcık kaldı yahuu sıkmalara kıyamıyorum 50 ml dayanmıyo bana
dimi canım yaa demiştimm çok güzel kokuyorr yanık şeker olmadığı için bana ağır gelmiyorr kokusu. bende yarın gidip 100mllik alıcam 50 mllik olan bittiBugün dp'den Lolita lift aldım.. Ağır gelmişti bana aslında ama sonradan cidden çok güzel bir hal aldı.. Bayıldım kokusuna canım ya.. Çok tatlı
Evet canım çok tatlı.. Aslında bir kaç arkadaşım daha bu kokuyu önermişti bana.. Bakmamıştm. Şekerli parfümleri severim zaten liftide sıklıkla kullanacağım sanırım.. Bizim gibi şekerli parfüm sevenlere tavsiye ederimdimi canım yaa demiştimm çok güzel kokuyorr yanık şeker olmadığı için bana ağır gelmiyorr kokusu. bende yarın gidip 100mllik alıcam 50 mllik olan bitti
aynen tatlımEvet canım çok tatlı.. Aslında bir kaç arkadaşım daha bu kokuyu önermişti bana.. Bakmamıştm. Şekerli parfümleri severim zaten liftide sıklıkla kullanacağım sanırım.. Bizim gibi şekerli parfüm sevenlere tavsiye ederim