• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

lolita liftimin içinde azıcık kaldı yahuu sıkmalara kıyamıyorum:KK70::KK70: 50 ml dayanmıyo bana:KK70:

Lolita lifti ağır bulmuyor musun canımı? Denedim geçen dp'den ağır buldum biraz
ben bulmuyorum canım karamalli yanık şekerli kokuları ağır bulurum..lift çok tatlı bir koku daha çok vanilya ağırlıklı pasta gibi..

sagol kuzum denedin mi hiç, orjinaline benzemiş mi? dün sephorada denedim de ilk sıktığımda çok ağır kokmuştu ama 1 saat sonra kendi kendime diyorum nerden geliyor bu koku bi baktım edenmiş.
Denedim canım aslında orjinale hiç bakmadım kuzum orjinale benzerlik olarak kıyaslayamıycam ama çok çiçeksi bir koku bu bana jadore tarzı geldi :) sen fazla çiçeksi kokuları sevmezsin ki balım :KK15:

Denedim canım aslında orjinale hiç bakmadım kuzum orjinale benzerlik olarak kıyaslayamıycam ama çok çiçeksi bir koku bu bana jadore tarzı geldi :) sen fazla çiçeksi kokuları sevmezsin ki balım :KK15:
yok ya orjinalide çiçeksiydi ama böyle nasıl desem tatlı kokuyor tam çiçeksi değildi.

lolita liftimin içinde azıcık kaldı yahuu sıkmalara kıyamıyorum:KK70::KK70: 50 ml dayanmıyo bana:KK70:
Bugün dp'den Lolita lift aldım.. Ağır gelmişti bana aslında ama sonradan cidden çok güzel bir hal aldı.. Bayıldım kokusuna canım ya.. Çok tatlı :KK54:

Bugün dp'den Lolita lift aldım.. Ağır gelmişti bana aslında ama sonradan cidden çok güzel bir hal aldı.. Bayıldım kokusuna canım ya.. Çok tatlı :KK54:
dimi canım yaa demiştimm çok güzel kokuyorr:KK68: yanık şeker olmadığı için bana ağır gelmiyorr kokusu. bende yarın gidip 100mllik alıcam 50 mllik olan bitti:KK53:

dimi canım yaa demiştimm çok güzel kokuyorr:KK68: yanık şeker olmadığı için bana ağır gelmiyorr kokusu. bende yarın gidip 100mllik alıcam 50 mllik olan bitti:KK53:
Evet canım çok tatlı.. Aslında bir kaç arkadaşım daha bu kokuyu önermişti bana.. Bakmamıştm. Şekerli parfümleri severim zaten liftide sıklıkla kullanacağım sanırım.. Bizim gibi şekerli parfüm sevenlere tavsiye ederim

Evet canım çok tatlı.. Aslında bir kaç arkadaşım daha bu kokuyu önermişti bana.. Bakmamıştm. Şekerli parfümleri severim zaten liftide sıklıkla kullanacağım sanırım.. Bizim gibi şekerli parfüm sevenlere tavsiye ederim
aynen tatlım:KK19:

ben cacharel eden'i orjinal almaya karar verdim ya. inanır mısınız kaç gün oldu elimi yüzlerce kez yıkadım ve bugün hala elimden kokusu geliyor:KK57:

Back