pekala minnoşkoşkomm
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?
- Konu Sahibi Alminaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İyi gunlerde kullan fistigim burberry niBol bol sıkarım artık çok seviyorum bu kokuyu
- 27 Mart 2011
- 635
- 516
- 358
Çok teşekkür ederim kuzucumİyi gunlerde kullan fistigim burberry ni
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
rose the one'i dpden mi almıştın kuzumrose the one da dene bı ara bence begenırsın sen onu
- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
rose the one'i dpden mi almıştın kuzum
bargellodan almıstım balım cok guzel ama ya cıdden yumusacık
soranı da baya baya coktu =)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
merak ettim kokusunu bi ara bende deneyim onu:)bargellodan almıstım balım cok guzel ama ya cıdden yumusacık
soranı da baya baya coktu =)
- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
yani gül kokusu sevıyorsan begenırsın..gvency verry irris. parfumundekı gıbı hoş bır pembe ısparta gül kokusuna vanılya vetiver ve misk eklenmıs düşün öyle bişey =)merak ettim kokusunu bi ara bende deneyim onu:)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
ben givenchy very irresstible sevmiyorum benziyolar mı yoksayani gül kokusu sevıyorsan begenırsın..gvency verry irris. parfumundekı gıbı hoş bır pembe ısparta gül kokusuna vanılya vetiver ve misk eklenmıs düşün öyle bişey =)
- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
ben givenchy very irresstible sevmiyorum benziyolar mı yoksa
hayır benzemıyor ama very irris.dakı gül cidden pembe gül
o yüzden dedım bazı gul parfumlerı ıgrenc yani
ha chloe klasık mesela ordakı gulde guzel ..rose the one zaten yurt dısında ödüllüymüş
en ıyı gul parfumu dıye..ben uzun zaman kullandım sonra nedense arayısa gırıp bıktım
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
gül kokularını severim normalde mesela bvlgari rose esentielle edp falan ama saf gül yoğun gül kokularını sevmiyorum:)hayır benzemıyor ama very irris.dakı gül cidden pembe gül
o yüzden dedım bazı gul parfumlerı ıgrenc yani
ha chloe klasık mesela ordakı gulde guzel ..rose the one zaten yurt dısında ödüllüymüş
en ıyı gul parfumu dıye..ben uzun zaman kullandım sonra nedense arayısa gırıp bıktım
ama sanırım anlattığın gibiyse rose the one öyle değil mutlaka deneyeceğim..benim aklımda şuan gül kokusu olarak chloe roses de chloe vardı ama rose the one'i da merak ettim
- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
gül kokularını severim normalde mesela bvlgari rose esentielle edp falan ama saf gül yoğun gül kokularını sevmiyorum:)
ama sanırım anlattığın gibiyse rose the one öyle değil mutlaka deneyeceğim..benim aklımda şuan gül kokusu olarak chloe roses de chloe vardı ama rose the one'i da merak ettim
evet canım ozellıkle gül yağı kokularını ben de sevmıyorum agır yanı baya gül esansları
bulgarı rose da cok begenmedım ben
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Canım d&p lolita lifti seveceğini düşünüyorum. Burberry Classic orjinal olarak önerebilirim hangisi daha iyi ypamış açıkta bilmiyorum.afterdarkmoon senle parfüm zevklerimiz baya benziyor ya.. orjinal ve açık önerebilceğin parfümler var mı..?
- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Kızlar bana şöyle vanilyalı baharatlı ağır bir koku lazım zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen sıktığında başka 3 saat sonra başka bir koku
Dior addict ve hypnotic poison geldi aklıma ağır ve zamanla değişen koku deyince. İkisinde de vanilya sona kalıyor. Armani si de öyledir. Ama ilk notaları ekşimsi, şekerli ağırdır; sonradan sıcacık vanilya oluyor.
Ağır baharatlı vanilyalı olarak d&p den escada magnetism tavsiye ederim aynı dediğin gibi zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen bir kokudur..Kızlar bana şöyle vanilyalı baharatlı ağır bir koku lazım zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen sıktığında başka 3 saat sonra başka bir koku
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Bende baharatlı vanilyalı olarak Escada Magnetism öneririm.. Birde Jean Paul Gaultier baharatlı değil ama vanilyalı,tatlı,pudramsı bir parfüm sabit giden bir kokusu yok gittikçe yumuşayan kokulardandır. Ve yine Dior Addict bunuda beğenebilirsin. Baharatlı ve vanilyalı bi parfümdür.Kızlar bana şöyle vanilyalı baharatlı ağır bir koku lazım zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen sıktığında başka 3 saat sonra başka bir koku
- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
Bende baharatlı vanilyalı olarak Escada Magnetism öneririm.. Birde Jean Paul Gaultier baharatlı değil ama vanilyalı,tatlı,pudramsı bir parfüm sabit giden bir kokusu yok gittikçe yumuşayan kokulardandır. Ve yine Dior Addict bunuda beğenebilirsin. Baharatlı ve vanilyalı bi parfümdür.
jean paul cok güzel ya
o parfumde gül var dıyorlar ben neden alamıyorum gül kokusunu ki ?
ama gıttıkce degısıyo ve gıttıkce sankı daha kalıcı oluyor tende
adamlar yapmış ya =)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
edtsini denediysen alamaman normal:) edpsinde belli oluyor gül kokusu canımjean paul cok güzel ya
o parfumde gül var dıyorlar ben neden alamıyorum gül kokusunu ki ?
ama gıttıkce degısıyo ve gıttıkce sankı daha kalıcı oluyor tende
adamlar yapmış ya =)