• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

merak ettim kokusunu bi ara bende deneyim onu:)
yani gül kokusu sevıyorsan begenırsın..gvency verry irris. parfumundekı gıbı hoş bır pembe ısparta gül kokusuna vanılya vetiver ve misk eklenmıs düşün öyle bişey =)

ben givenchy very irresstible sevmiyorum benziyolar mı yoksao_O

hayır benzemıyor ama very irris.dakı gül cidden pembe gül
o yüzden dedım bazı gul parfumlerı ıgrenc yani
ha chloe klasık mesela ordakı gulde guzel ..rose the one zaten yurt dısında ödüllüymüş
en ıyı gul parfumu dıye..ben uzun zaman kullandım sonra nedense arayısa gırıp bıktım

hayır benzemıyor ama very irris.dakı gül cidden pembe gül
o yüzden dedım bazı gul parfumlerı ıgrenc yani
ha chloe klasık mesela ordakı gulde guzel ..rose the one zaten yurt dısında ödüllüymüş
en ıyı gul parfumu dıye..ben uzun zaman kullandım sonra nedense arayısa gırıp bıktım
gül kokularını severim normalde mesela bvlgari rose esentielle edp falan ama saf gül yoğun gül kokularını sevmiyorum:)
ama sanırım anlattığın gibiyse rose the one öyle değil mutlaka deneyeceğim..benim aklımda şuan gül kokusu olarak chloe roses de chloe vardı ama rose the one'i da merak ettim

gül kokularını severim normalde mesela bvlgari rose esentielle edp falan ama saf gül yoğun gül kokularını sevmiyorum:)
ama sanırım anlattığın gibiyse rose the one öyle değil mutlaka deneyeceğim..benim aklımda şuan gül kokusu olarak chloe roses de chloe vardı ama rose the one'i da merak ettim

evet canım ozellıkle gül yağı kokularını ben de sevmıyorum agır yanı baya gül esansları
bulgarı rose da cok begenmedım ben

afterdarkmoon senle parfüm zevklerimiz baya benziyor ya.. orjinal ve açık önerebilceğin parfümler var mı..?

afterdarkmoon senle parfüm zevklerimiz baya benziyor ya.. orjinal ve açık önerebilceğin parfümler var mı..?
Canım d&p lolita lifti seveceğini düşünüyorum. Burberry Classic orjinal olarak önerebilirim hangisi daha iyi ypamış açıkta bilmiyorum.

Kızlar bana şöyle vanilyalı baharatlı ağır bir koku lazım zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen sıktığında başka 3 saat sonra başka bir koku

Kızlar bana şöyle vanilyalı baharatlı ağır bir koku lazım zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen sıktığında başka 3 saat sonra başka bir koku

Dior addict ve hypnotic poison geldi aklıma ağır ve zamanla değişen koku deyince. İkisinde de vanilya sona kalıyor. Armani si de öyledir. Ama ilk notaları ekşimsi, şekerli ağırdır; sonradan sıcacık vanilya oluyor.

Ağır baharatlı vanilyalı olarak d&p den escada magnetism tavsiye ederim aynı dediğin gibi zaman geçtikçe farklı bir karaktere bürünen bir kokudur.. :KK19:

Bende baharatlı vanilyalı olarak Escada Magnetism öneririm.. Birde Jean Paul Gaultier baharatlı değil ama vanilyalı,tatlı,pudramsı bir parfüm sabit giden bir kokusu yok gittikçe yumuşayan kokulardandır. Ve yine Dior Addict bunuda beğenebilirsin. Baharatlı ve vanilyalı bi parfümdür.

Bende baharatlı vanilyalı olarak Escada Magnetism öneririm.. Birde Jean Paul Gaultier baharatlı değil ama vanilyalı,tatlı,pudramsı bir parfüm sabit giden bir kokusu yok gittikçe yumuşayan kokulardandır. Ve yine Dior Addict bunuda beğenebilirsin. Baharatlı ve vanilyalı bi parfümdür.

jean paul cok güzel ya
o parfumde gül var dıyorlar ben neden alamıyorum gül kokusunu ki ?
ama gıttıkce degısıyo ve gıttıkce sankı daha kalıcı oluyor tende
adamlar yapmış ya =)

jean paul cok güzel ya
o parfumde gül var dıyorlar ben neden alamıyorum gül kokusunu ki ?
ama gıttıkce degısıyo ve gıttıkce sankı daha kalıcı oluyor tende
adamlar yapmış ya =)
edtsini denediysen alamaman normal:) edpsinde belli oluyor gül kokusu canım

Back