- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- 248
Nasıl bir koku canım biraz tarif edebilirmisin?ben cacharel eden'i orjinal almaya karar verdim ya. inanır mısınız kaç gün oldu elimi yüzlerce kez yıkadım ve bugün hala elimden kokusu geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir koku canım biraz tarif edebilirmisin?ben cacharel eden'i orjinal almaya karar verdim ya. inanır mısınız kaç gün oldu elimi yüzlerce kez yıkadım ve bugün hala elimden kokusu geliyor
canım ilk sıkıldığında 5 dk çok ağırdı ama sonra tatlı bir çiçek kokusuna dönüştü. asla keskin değil. böyle nasıl desem bana biraz sakız gibi koktu. böyle tatlı tatlı çiçek. ama hayatımda gördüğüm en kalıcı parfümdü şimdiye dek. bugüne kadar tenimde bu kadar duran başka bir parfüm daha görmedim.Nasıl bir koku canım biraz tarif edebilirmisin?
Nerde denemiştin canım orjinalimiydi?canım ilk sıkıldığında 5 dk çok ağırdı ama sonra tatlı bir çiçek kokusuna dönüştü. asla keskin değil. böyle nasıl desem bana biraz sakız gibi koktu. böyle tatlı tatlı çiçek. ama hayatımda gördüğüm en kalıcı parfümdü şimdiye dek. bugüne kadar tenimde bu kadar duran başka bir parfüm daha görmedim.
sephorada denemiştim orjinaldi canım. d&pdekini merak ettim ama orjinali gibi kalıcı ve silajı yogun olur mu bilemiyorum. bugün gidip deneyeceğim d&pdekini.Nerde denemiştin canım orjinalimiydi?
Deneyince yorumlarını bekliyoruz canım..merak ettimsephorada denemiştim orjinaldi canım. d&pdekini merak ettim ama orjinali gibi kalıcı ve silajı yogun olur mu bilemiyorum. bugün gidip deneyeceğim d&pdekini.
tabi ki canım büyük ihtimalle bi 50 mllik alırım gibi d&pden beğenirsem..zaten şuan orjinalini mizuda bulamadım sene başında vardı üstelik fiyatı çok uygundu mizuda.. 99 küsürdü.Deneyince yorumlarını bekliyoruz canım..merak ettim
Fiyatı da uygunmuş gerçekten. Ben de kendime değişik birkaç tane parfüm alıcam. Bunu da bir deneyim.. Tarifine göre beğenebileceğim tarzda bir parfüm..çok begenirsem alabilirimtabi ki canım büyük ihtimalle bi 50 mllik alırım gibi d&pden beğenirsem..zaten şuan orjinalini mizuda bulamadım sene başında vardı üstelik fiyatı çok uygundu mizuda.. 99 küsürdü.
mutlaka denemelisin. içindeki kavun notası zaten tatlılık katmış parfüme. müthiş bir koku ve kesinlikle aşırı kalıcı. direk orjinalini mi alsam ne yapsam bilemedimFiyatı da uygunmuş gerçekten. Ben de kendime değişik birkaç tane parfüm alıcam. Bunu da bir deneyim.. Tarifine göre beğenebileceğim tarzda bir parfüm..çok begenirsem alabilirim
Kuzum önce bir dpdekini dene istersen.. Başarılı yapmışlarsa alırsın biraz kullanırsın.. Baktın vazgeçemeyeceğin bir koku olmuş o zaman alırsın :).. Benimde almak istediğim bir sürü parfüm var.. Hangisini alıcağım bilemiyorum..mutlaka denemelisin. içindeki kavun notası zaten tatlılık katmış parfüme. müthiş bir koku ve kesinlikle aşırı kalıcı. direk orjinalini mi alsam ne yapsam bilemedim
bugün deneyeceğim canımKuzum önce bir dpdekini dene istersen.. Başarılı yapmışlarsa alırsın biraz kullanırsın.. Baktın vazgeçemeyeceğin bir koku olmuş o zaman alırsın :).. Benimde almak istediğim bir sürü parfüm var.. Hangisini alıcağım bilemiyorum..
Sevmiyceğini biliyodum kuzum bu parfümün çiçeksi yanı çok fazla pek senin tarzın değilbugün gittim d&pden 100 mllik lolita lift aldım. cacharel eden'i da denedim ama beğenmedim nedense.
Canım orjinali cok tatlıydı malesef dp acı olmuşSevmiyceğini biliyodum kuzum bu parfümün çiçeksi yanı çok fazla pek senin tarzın değil
D&p ninde oluyo böyle her parfümü yapamadığı ama orjinalinide alsan iki pıstan sonra sıkılırdın sen :) yine diyorum senin tarzın değil cacharel edenCanım orjinali cok tatlıydı malesef dp acı olmuş
haklısın valla canım ben daha çok tatlı kokular seviyorum böyle şekerli şekerliiD&p ninde oluyo böyle her parfümü yapamadığı ama orjinalinide alsan iki pıstan sonra sıkılırdın sen :) yine diyorum senin tarzın değil cacharel eden
Yaa bilmem mi ben senihaklısın valla canım ben daha çok tatlı kokular seviyorum böyle şekerli şekerlii
Benim favorim kesinleşti; Jadore
3 kutu bitirdim kızlar. Çiçek çiçek kokuyo.. Bi deneyin bence
Hafifliyor ama durunca bilemedim kiOrijinalini denemiştim. Salt çiçek kokusu sevenler için çok iyi olabilir.
Ben kusacaktım neredeyse kokladığımda. O kadar kötü buldum ki.
Ama öveni de çok.