• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

Nasıl bir koku canım biraz tarif edebilirmisin?
canım ilk sıkıldığında 5 dk çok ağırdı ama sonra tatlı bir çiçek kokusuna dönüştü. asla keskin değil. böyle nasıl desem bana biraz sakız gibi koktu. böyle tatlı tatlı çiçek. ama hayatımda gördüğüm en kalıcı parfümdü şimdiye dek. bugüne kadar tenimde bu kadar duran başka bir parfüm daha görmedim.

canım ilk sıkıldığında 5 dk çok ağırdı ama sonra tatlı bir çiçek kokusuna dönüştü. asla keskin değil. böyle nasıl desem bana biraz sakız gibi koktu. böyle tatlı tatlı çiçek. ama hayatımda gördüğüm en kalıcı parfümdü şimdiye dek. bugüne kadar tenimde bu kadar duran başka bir parfüm daha görmedim.
Nerde denemiştin canım orjinalimiydi?

Deneyince yorumlarını bekliyoruz canım..merak ettim :KK50:
tabi ki canım büyük ihtimalle bi 50 mllik alırım gibi d&pden beğenirsem..zaten şuan orjinalini mizuda bulamadım:( sene başında vardı üstelik fiyatı çok uygundu mizuda.. 99 küsürdü.

tabi ki canım büyük ihtimalle bi 50 mllik alırım gibi d&pden beğenirsem..zaten şuan orjinalini mizuda bulamadım:KK43: sene başında vardı üstelik fiyatı çok uygundu mizuda.. 99 küsürdü.
Fiyatı da uygunmuş gerçekten. Ben de kendime değişik birkaç tane parfüm alıcam. Bunu da bir deneyim.. Tarifine göre beğenebileceğim tarzda bir parfüm..çok begenirsem alabilirim :KK73:

Fiyatı da uygunmuş gerçekten. Ben de kendime değişik birkaç tane parfüm alıcam. Bunu da bir deneyim.. Tarifine göre beğenebileceğim tarzda bir parfüm..çok begenirsem alabilirim :KK73:
mutlaka denemelisin. içindeki kavun notası zaten tatlılık katmış parfüme. müthiş bir koku ve kesinlikle aşırı kalıcı. direk orjinalini mi alsam ne yapsam bilemedim :KK53:

mutlaka denemelisin. içindeki kavun notası zaten tatlılık katmış parfüme. müthiş bir koku ve kesinlikle aşırı kalıcı. direk orjinalini mi alsam ne yapsam bilemedim :KK53:
Kuzum önce bir dpdekini dene istersen.. Başarılı yapmışlarsa alırsın biraz kullanırsın.. Baktın vazgeçemeyeceğin bir koku olmuş o zaman alırsın :).. Benimde almak istediğim bir sürü parfüm var.. Hangisini alıcağım bilemiyorum.. :KK53:

Kuzum önce bir dpdekini dene istersen.. Başarılı yapmışlarsa alırsın biraz kullanırsın.. Baktın vazgeçemeyeceğin bir koku olmuş o zaman alırsın :).. Benimde almak istediğim bir sürü parfüm var.. Hangisini alıcağım bilemiyorum.. :KK53:
bugün deneyeceğim canım:KK53:

bugün gittim d&pden 100 mllik lolita lift aldım. cacharel eden'i da denedim ama beğenmedim nedense. :(

D&p ninde oluyo böyle her parfümü yapamadığı ama orjinalinide alsan iki pıstan sonra sıkılırdın sen :) yine diyorum senin tarzın değil cacharel eden :KK60:
haklısın valla canım ben daha çok tatlı kokular seviyorum böyle şekerli şekerlii:KK53:

Benim favorim kesinleşti; Jadore :KK36:
3 kutu bitirdim kızlar. Çiçek çiçek kokuyo.. Bi deneyin bence :KK9:

Benim favorim kesinleşti; Jadore :KK36:
3 kutu bitirdim kızlar. Çiçek çiçek kokuyo.. Bi deneyin bence :KK9:

Orijinalini denemiştim. Salt çiçek kokusu sevenler için çok iyi olabilir.

Ben kusacaktım neredeyse kokladığımda. O kadar kötü buldum ki.
Ama öveni de çok.

Back