• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?

Hafifliyor ama durunca bilemedim ki :KK64:
Canım öyledir muhtemelen ama bende mesela sadece cicek kokan parfümleri sevmiyorum kimisine o tür parfümler güzel hafif gelir. Banada vanilya ile yumuşatılmış cicek kokuları güzel hafif geliyor:) mesela annem dior j'adore bayılır her çeşiti var evde, klasığinden tut absolue olanına kadar hemde orjinal ama gel gör ki ben kullanamıyorum :KK53: beni boğuyor o yoğun çiçekler. Aynı şeyi Givenchy very irressistible da da yaşıyorum. Bir sürü gül kokusu harmanlanmış zaten ve aşırı cicek benı boguyor.:KK14:

dimi insan sıkınca nefes alamıyor ya.. sadece cicek kokuları benı etkilemiyo niyeyse..annemde aksine bayılır ikisinede.:KK14:
aynen öksürük tutuyor bende very irresistible.. jadore da öyle yoğun ki başıma ağrı vuruyo o baskın çiçeksi halinden dolayı.. benide hiç etkilemiyo çiçeksi kokular aksine rahatsız ediyor valla :KK12:

VivaLaJuicy VivaLaJuicy canım senin çok beğendiğin Armani night'ı dün ilk defa dp de denedim.. Gerçekten çok güzel, klas bir koku.. kimbilir orjinalini nasıl güzeldir.. Beğendim.. Ayrıca Hugo boss xx le ben hiç benzetemedim.. night daha güzel geldi bana sanki

Kokular oldukça göreceli yani. Ben de çiçek kokularını severim :KK68:
Bu very irresistible meşhur Bihter parfümü müydü ?

Kokular oldukça göreceli yani. Ben de çiçek kokularını severim :KK68:
Bu very irresistible meşhur Bihter parfümü müydü ?
Yok yok very irresistible pembe olanı bihterin ki kırmızı absolutely irresistible olanı.. hoş absolutely olanını da sevmiyorum ben :KK48:

Hmmm anladım. Valla Behlül koklayıp koklayıp deli oluyordu :KK48:
Ayy ben behlulude hic sevmiyorum yumurta sarisi gibi :confused:
Sen simdi bana bu kiz neyi seviyo acaba dersin dimi :KK70:
Kendimi bian hicbiseyi sevmeyen memnuniyetsiz insan tipi gibi hissettim ama bak valla ole degilimdir inan ki :KK48:

VivaLaJuicy VivaLaJuicy canım senin çok beğendiğin Armani night'ı dün ilk defa dp de denedim.. Gerçekten çok güzel, klas bir koku.. kimbilir orjinalini nasıl güzeldir.. Beğendim.. Ayrıca Hugo boss xx le ben hiç benzetemedim.. night daha güzel geldi bana sanki

Beğenmene sevindim. ^.^ Aynen tarif ettiğin gibi çok klas , çok güzel bir koku. Çok kaliteli. Orijinali olsa hemen alırdım ama üretimi durmuş.
100ml alıcam dpden ama.
Xx'i hala deneyemedim.

Ayy ben behlulude hic sevmiyorum yumurta sarisi gibi :confused:
Sen simdi bana bu kiz neyi seviyo acaba dersin dimi :KK70:
Kendimi bian hicbiseyi sevmeyen memnuniyetsiz insan tipi gibi hissettim ama bak valla ole degilimdir inan ki :KK48:
Abowwww kızzz Behlül beğenilmez mii tescilli yakışıklımız o bizim :KK36:

Kiddy bi tane behlülümüz yok ki biz de parfümünü koklayıp bayılmak üzereyken telaştan yere düşürelim asdjajsjdkakajsj :KK70:
Gerçi bizimki kesin d&p kullanır biz alkol kokusundan bayılırız ahaha :KK70:
:KK70::KK70: doğru diyorsun vallahi bacım:KK19:

kizlar bana dp den aldiginiz sıkınca insanlarin merak edip sorduğu mis gibi ,baymayan bir parfüm kodu verir misiniz :)

kizlar bana dp den aldiginiz sıkınca insanlarin merak edip sorduğu mis gibi ,baymayan bir parfüm kodu verir misiniz :)
Hangi tarz kokulardan hoşlanıyorsun?
Ben sana dp nin orjinaline en yakın yaptığı en çok satılan parfümlerini yazayım

Kaşarel noa, böyle krem krem kokan parfüm.. Misler gibi tanımına uyar.. Mutlaka soran olur parfümünü

Escada magnetism, şekerli bir parfüm. Ben pek sevmiyorum ama tahammül edemediğim bir parfümde değil.. Özellikle erkekler çok beğeniyor. parfümün adının sorulması yine garanti bu parfümde.. Dp çok iyi yapmış

Givenchy organza, çok kadınsı ağır bir parfüm.. Tam koridor parfümü.. Yürüdüğünde mutlaka arkanda iz bırakırsın.. Dpdeki orjinaline çok yakın

Lancome hipnoz, dpnin orjinaline en yakın parfümü belkide. freş vanilya kokusu..

Birde benim arkadaşım dpden narciso Rodriguez for her EDP kullanıyor.. Orjinalide var kendisinde.. çok benziyor diyor.. en iyi ttaklitlerinden biriymiş diye duydum for her ü.. Odunsu bir parfüm..

Hangi tarz kokulardan hoşlanıyorsun?
Ben sana dp nin orjinaline en yakın yaptığı en çok satılan parfümlerini yazayım

Kaşarel noa, böyle krem krem kokan parfüm.. Misler gibi tanımına uyar.. Mutlaka soran olur parfümünü

Escada magnetism, şekerli bir parfüm. Ben pek sevmiyorum ama tahammül edemediğim bir parfümde değil.. Özellikle erkekler çok beğeniyor. parfümün adının sorulması yine garanti bu parfümde.. Dp çok iyi yapmış

Givenchy organza, çok kadınsı ağır bir parfüm.. Tam koridor parfümü.. Yürüdüğünde mutlaka arkanda iz bırakırsın.. Dpdeki orjinaline çok yakın

Lancome hipnoz, dpnin orjinaline en yakın parfümü belkide. freş vanilya kokusu..

Birde benim arkadaşım dpden narciso Rodriguez for her EDP kullanıyor.. Orjinalide var kendisinde.. çok benziyor diyor.. en iyi ttaklitlerinden biriymiş diye duydum for her ü.. Odunsu bir parfüm..
Escada magnetism benziyor mu cidden? Gidip bi deneyim ben o zaman. Magnetism'im bitti ve bu ara orjinal parfüm almayı düşünmüyorum cok fazla var elimde.

Escada magnetism benziyor mu cidden? Gidip bi deneyim ben o zaman. Magnetism'im bitti ve bu ara orjinal parfüm almayı düşünmüyorum cok fazla var elimde.
Escada magnetism i çok benzeten var Dpdekine.. Arkadaşım kullanıyor hem orjinalini hem dpdekini.. Baya benziyor diyor.

Back