Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce d&p nin en güzel parfümü hangisi ?
- Konu Sahibi Alminaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
kızlar bende dp parfümleri hiç kalıcı olmuyor. ama burada en iyi açık parfüm olarak dp gösteriliyor.ne zaman dp almak istesem tenimde koku uçup gittiği için alamıyorum.oysa tenimde kokular kalıcıdır.acaba dp kalitesini mi bozdu? benim gibi uçucu gelen varmı? bergello çok kalıcı ama çok keskin...
kızlar bende dp parfümleri hiç kalıcı olmuyor. ama burada en iyi açık parfüm olarak dp gösteriliyor.ne zaman dp almak istesem tenimde koku uçup gittiği için alamıyorum.oysa tenimde kokular kalıcıdır.acaba dp kalitesini mi bozdu? benim gibi uçucu gelen varmı? bergello çok kalıcı ama çok keskin...
- 10 Ağustos 2010
- 424
- 95
- 318
gino nasıl bir koku?
İlk defa duydum ben canım :44: Bilen vardır belki..
İlk defa duydum ben canım :44: Bilen vardır belki..
arkadaşın dediği gio armani olabilir.yahu şu açık parfümcüler de ne tuhaf isimler veriyorlar.hamdi alkanın cino'su vardı bir aralar
gio armani güzel bir koku.hem yazlık hem kışlık bir parfüm....
- 10 Ağustos 2010
- 424
- 95
- 318
arkadaşın dediği gio armani olabilir.yahu şu açık parfümcüler de ne tuhaf isimler veriyorlar.hamdi alkanın cino'su vardı bir aralar
gio armani güzel bir koku.hem yazlık hem kışlık bir parfüm....
Ahahaha Gino deyince benim aklıma da DİNO geldi kısss
Bugün dp den CACHAREL NOA ALDIM KIZLAR... 50 ML; 13 LİRA.
Koku gayet güzel, çok hafif. Ancak koku etrafa hiç yayılmıyo ve kalıcılığından memnun kalamadım malesef
d&p kesinlikle hiç kalıcı değil. d&p den elim hep boş çıkıyorum. sansiro,q life, bargello kalıcılık konusunda daha iyi...
G.ü.n.c.e.l [/QUOTE
c23 h2 l11 t2 kullananların yorumlarını alabilir miyim
d&P den alcaın tek parfum e17 escada magnetısm olsun.. kesınlıkle kalıcı hatta deodarantları bıle mukemmel.. parfumle bırebır kokuo
Kesinlikle katılıyorum dpden aldığım 2 parfüm var biri escada magnetism biri hypnotic poison. dpnin hypnotic i tam bi rezalett. ama escada magnetism mükemmel ötesi kışın motuma 2 gere sıkmıştım bütün kış bi daha montuma sıkmadım sadce kıyafetlerime sıktım gerçekten çokk kalıcı ama hypnotic berbatt