- 10 Ağustos 2010
- 424
- 95
- 318
kesınlıkle paco rabbana kodu P1 olanını onerrırım ınaılmaz kalıcı ve guzel
Teşekkür ederim Öznur
Listeme ekledim... Avuç dolu para sayıcağıma çeşit çeşit alırım, ohhh mislerrr gibim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesınlıkle paco rabbana kodu P1 olanını onerrırım ınaılmaz kalıcı ve guzel
Nasıl bir koku acaba şekerli falan ? tatlım bu arada parfümlerden anlıyor muusn ?annneeeeeeeee.. çok merak ettim Lady Million ı .
hemen çıkıp gidip koklamam lazımmmmm :)
anam ne güzel konu olmuş bu yaa, ben de açık parfümlere transfer olan bi öğrenciyim hatta sevgilimi de sürükledim :90: bir alana bir bedava var bazılarında
not aldım burdakileri, konuyu açan arkadaşım sen baktın mı bu kokulara, hangisini beğendin canım
benden de 2 öneri gelsin: amor amor, touch of pink..
dp den noa aldım gerçeğinden daha kalıcı arkadşlar ya süper bi koku tam yazlık bebek kokusu gibi
212 sexy de çok güzel dershanede ki çocuklar sormştu parfümünz çok güzel adı ne falan diye
bir de hypnotic poison var bende o biraz ağır ama bayılıyorum kokusuna.esmer bayanlar için tam bir kış kokusu
davidoff cool water önce kolonya gibi kokuyor ama durdukça güzelleşiyor bence
bide be delicious yeşil elmalı olanından vardı gzl bi koku olabilir ama ben pek beğenmemiştim kadınsı bi koku değil yani. bir iki kere sıktıktan sonra arkadaşıma verdim
Canım çoook teşekkür ederim
Hepsini yazdım topluca gidip denicem. Noayı çok merak ettim.
''Sölemem ithal parfüm bu, sizin paracıklarınız yetmez almaya '' diyeydin
ahaha koptm canım 212 dedim sexy sini söyleyemedim utandm
bide armani she aklıma geldi canım o da çok güzeldi vailyalı bi koku :) aklıma geldikçe yazarım ben daha. sen denedikten sonra yorumlarını pylaşmayı unutma canım
212 şeyyy se see seee sek...
Canım ben çok ağır, şekerli değil de...ferah ferah çiçek kokularını seviyom. Ama kalıcı olsa bi de
Wish Of Love kullanıyodum bitti, hala bi türlü alamadım Unutmam canım tabi geçen gün gittim Gloria yı kokladım mesela. Başka deneyemedim zamanım yoktu. Güzel kokuyodu ama emin olamadım, almadım
Daha güzel olsun istiyorum
Lolita lift dıyorum bendeeee :82:
hanım eli kokusunda bir parfüm arıyoruum hanımeli çiceğinin kokusuna bayılırım biliyor mmusunuz kızlır çok istiyorum avonda far away var bu kokuya yakın ama ben tam bir hanımeli kokusu istiyorum