hemen herkes kendını örnek vermıs ben de kendımı örnek vereyım
ben okula 7 yasımda basladım yani tam zamanında,
yıllarca hep orta karar bı ogrencı oldum cunkugenelde tembeldım ama yıne de ıyı mıyı alırdım pekıyı de aldıgım oldu, yıllarca böle devam ettım en son unıversıte okumam gerekır dıye daha cok calıstım gırdım,
aslına bakarsanız hep ıcımden düşündum yaw ben erken basladım galıba yetısemıyormuyum neyım dedım durdum, ama calısınca oldu işte, önemlı olan calısma kapasıtesı,
aılenın ılgısı vs,
bı tanıdıgımın cocugu var dehset gerızekalı ama dehset de para dökülüyor, yıne de bısey olamadı,
o cocuk ıcın yıllarca bekleselerdı yıne de okula baslıcak durumda olmazdı kör topal okuyor işte.. ama ıyı mı olmus ıyı olmus, yoksa yıllarca bekleseler yıne akıllanamazdı.
(sızın cocukla asla bagdastırmıyorum yanlıs anlamayın sadece bır ornektı)
cocuktan cocuga fark edıyor geç de kalınmaması onemlı..
bı yerden baslaması gereklı cocuk 23 yasına kadar okul okuyacak bır an önce baslamasunda yarar var
hatta bır an önce de degıl zaten yaşı gelmiş cocugun 8 yasında olunca tum arkadaslarından buyuk olucak hep sınıfta mı kaldın dıyecekler,
hayır gec yazıldım kapasıtem yeterlı degılmıs mı dıyecek? köyde mıydınız neden yazılmadın dıyecek cocuklar ona.. bunlara da hazırlıklı olun derim.. annelık kolay degılmıs hakıkaten de .. kolay gelsın..