- 14 Aralık 2009
- 2.997
- 14
iyide bu kadının gözleri çekik değilki sadece makyajı öyle yapılmış yanlara buğu katılmış seksi olmasıda kadının özellikle öyle bakması ve yine makyajı yoksa gözlerle alakası yok canım ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tailand da çekik kadınlar epey rağbet görüyor ama sanıyorum erkeklerin olayı çekiklik falan değil kadın olması,cilveli olması,açık seçik olması vsvs...
Bence dünyanın en güzel kadınları slav kadınlarıdır!!! çekikler falan değil...
iyide bu kadının gözleri çekik değilki sadece makyajı öyle yapılmış yanlara buğu katılmış seksi olmasıda kadının özellikle öyle bakması ve yine makyajı yoksa gözlerle alakası yok canım ya.[/QUOTE
mavis bu kadının gözleri çekik canım.bu kadın alessandra ambrosia.yani diğer resimlerinede bakabilirsin istersen.sonuçta makyajsız kadın çok az.herkes böyle seksi bakabiliyomu :)
iri ve hafif çekik olcak.
iyide bu kadının gözleri çekik değilki sadece makyajı öyle yapılmış yanlara buğu katılmış seksi olmasıda kadının özellikle öyle bakması ve yine makyajı yoksa gözlerle alakası yok canım ya.[/QUOTE
mavis bu kadının gözleri çekik canım.bu kadın alessandra ambrosia.yani diğer resimlerinede bakabilirsin istersen.sonuçta makyajsız kadın çok az.herkes böyle seksi bakabiliyomu :)
evet canım bence ayna karşısında birkaç denemeden sonra uygun bir makyaj ve saç modeliyle çoğu kadın bu kadar seksi bakabilir hatta belki dahada güzel bakabilir.kendinize bu kadar haksızlık etmeyin bence.bu kadınların bize göre çok büyük avantajları yok.diğer fotoğraflarına bakmadım tanımıyorum ama mesela bu kadın bana biraz at suratlı gibi geldi.belki bu fotoğraf öyledir bilemiyorumCADIARZU çünkü öyle çok oynama yapıyolarki fotoğraflarda pek kestiremiyorsun nasıl olduklarını:umursamaz:
her cekik gözlü kız cekici değildir
kız güzelse gözleri onu cekici yapar.