- 20 Haziran 2009
- 1.613
- 4
resim ekleyemiyorum ama alessandra ambrosio gibi çekik gözleri olan kadınlar gayet çekici görünüyor..ben çekik göz severim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
resim ekleyemiyorum ama alessandra ambrosio gibi çekik gözleri olan kadınlar gayet çekici görünüyor..ben çekik göz severim...
ne japon ne çinli kızlar hiç güzel değiller zaten çinlileri ırk olarakta sevmiyorum hatta nefret ediyorum ama koreli kızlar gerçektende güzel ve duru bi yüzleri varr
bencede cnm cok guzeller su kore kizlari..:)
kore dizileri cok hosuma gidiyor benim cok izlerim asklari felan cok masum oluyor::)
konuyla ne alakaysa kaydirigubbakcemile3
Küçükken ilkokulda lakabım "çan çin çon" du kötükedihüso Çok üzülürdüm, ağlardım, Ortaokulda beni kızdırmak için bana hep "Çin işi japon işi bunu yapan iki kişi" derlerdi...Ben yine ağlardım :gitme:
Şimdi eşim beni "küçük japonum" diye seviyor :kedi: Onun için artık ağlamıyorumm
Konuya gelince, kimi insan beğenir kimisi beğenmez..Aynı her erkeğin sarışını veya esmeri beğenmemesi gibi birşey bu, göreceli yani..