sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir?

Böyle bir topiğin sorusu ''sizce çekik gözlü kadınlar çekici midir'' olunca sorulan şey aynı zamanda ''sizce çekik gözlü kadınlar çekici bulunuyor mu toplumda'' da olmuş oluyor,arkadaş beğenilerin ne olduğunu öğrenmek daha çok insana bu net ortamından ulaşmak istemiş,ne kadar çok insana ulaşabilirse onun için o kadar iyi ve tabii ki heteroseksüel bir bayan olduğunu varsayıp ''fikirlerine ulaşamadığı'' erkeklere de ulaşmak istediğini düşünerek tanıdığımız arkadaşımız olan kişilerin fikirlerini onunla paylaşarak daha çok kişiye hatta daha çok erkeğe ulaşmasını sağlamaya çalışıyoruz,yazma amacımız,ona yardım etmek,
çünkü belli ki bizim gibi günlük yaşamda bu fikirlere ulaşamıyor,yani amaç bizde olan ya da olmayan bir özelliği net ortamında yerden yere vurmak değil:KK49:

ay uyku basiniza mi vurdu nedir sizin , ayni seyleri temcit pilavi gibi .. bla..bla..:90:

iyi geceler:KK52:

Yaşlandıklarında çok iticiler aynı rus kadınları gibi

evet olabilir ama çekik ve küçük gözlüyse şansı yoktur bence ayrıca sadece çekik gözlü olmak da yetmez:KK34:

Hem de nasıl... :KK69: Bayılırım büyük ve hafif çekik göze.
Ama onun dışında uzakdoğululara da bayılırım ben. Çok çok güzeller bana göre. :KK31:

Erkekler de kadınlar gibi, çeşit çeşit beğenileri var. O yüzden erkekleri tek tipe indirgememek lazım. Çekici bulan da vardır, itici bulan da.

Benim fikrimse; çekik ve renkli gözlere bayılıyorum. :KK69: Kesinlikle çekici ve sempatik buluyorum.
Ama göz kenarları değil de göz kapakları çekik olanları. Kristin Kreuk'unki gibi..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun üstüne çekik göz tanımam:KK16:

$83166167rn0.png

$blue-eyes-biting-table.jpg

Özellıkle amerıkan erkeklerınde asya yanı cekık gozlu mınyon hatunlara asırı ılgı vardır.Bana gorede cekık goz bır guzellık sımgesıdır.Çok severım.Hele çekik renklı gozluyse kedı gıbı cok hosuma gıder öyle kadınlar...

Buna bır ornek var Türk spiker.Kendısı cuvas turkuymus zaten goz yapısı cok hosuma gıdıyor

$bahar-feyzan-img-3.jpg

Bana gore en guzel cekık gözluler turanidler ( Türk kökenliler )

Son düzenleyen: Moderatör:
badem göz gülümsüyormuş gibi izlenim uyandırır böyle kişilerin hem elmacık kemikleri de belirgindir, o da ayrı bir gülümseme izlenemi verir, bence gülümsemek zaten başlı başına yüzü güzelleştiren birşeydir.

Resimdeki Macar manken görüldüğü üzere badem gözlü bence güzel
$tumblr_le9ngdKnFl1qah5ozo1_500.jpg
$936full-barbara-palvin.jpg
$600full-barbara-palvin.jpg

Son düzenleme:
X