- 17 Ağustos 2011
- 21.835
- 136.002
eee sen rus hukumetine sığındın da sana "azerisin yardim edemeyiz" mi dediler?O saydıkların hepsi Rus.bunlar hepsi Özgür çünkü öyle büyütülmüşler.bana diyorlar ki eger kocamız bize elini bile uzatırsa kapıyı ona gösteririz
o ruslar da kendilerine layik gordukleri hayati yasiyor sen de öyle.
azicik cesaretin olsa iki cocugunun iyiligi icin coktan devlete siginmistin, simdi kendi isinde bile calisiyordun. koca rus hükumeti cocuklari darp raporu olan babaya vermez. zaten kocanin da umrunda degil iki cocugu. iki tehdit eder sonra unutur gider yeni biriyle yeni çocuklar yapar.
senin cesaretin yok. biz türklerde de senin gibi ezilip dayak yiyen var. dayak yese bile akilli davranip tetikte olan, cocuklari buyutunce bosanan kadinlar var. benim egitimsiz halalarim bile teee kac sene once arkalarinda ana baba yokken, ayaklarinda cocuk bağı varken terkettiler kocalarini. biri konfeksiyona girdi biri aşçılık yapti biri oyle boyle is buldu. hepsi bir sekilde kendi yaginda kavruluyor. ama iste cesareti olamayanlar 60inda 70inde hala kocadan tepik yiyor hakaret duyuyor.