• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu karakterde birinden koca olur mu?

Nasıl bitti ne konusunuz o ne dedi

ailemin kesinlikle istemediğini söyledim. kötü bitirmedik kötü sözler sarfetmedik. annemi aradı yalvardı telefonda. annem biraz yumuşar gibi oldu ama bana sonra çok ağır konuştu telefonu kapattıktan sonra. biz yokuz bu olursa dedi. bu gece düşünüp kararımı yarın bildiricem sana dedi çocuğa da.

Ay sonuna kadar okuyamadım bu ne? Bi de susu var bi de busu var bi de şöyle bi de böyle. Say say bitmemiş ki eksileri. Kac kac kac!

saolun hayırlısı inşallah. ailen kabul etti mi kızımın durumunu demiş annem çekip (evlenip ayrılma mevzusu) heralde demiş bozulmuş bu da
Neyse bitmis gitmis ama ailelerle baslamayin kendi duygularinizla taniyin daha guzel olur sizin icin.

Bir de ne kadar doğru düşünüyorum bu konuda bilmiyorum ama evlenip bosanmis biri bnce kendisi gibi biri ile denemeli.

Mesela Ben bekarim karsima evlenip bosanmis biri çıksa zerre psikolojisinden anlamam hatta yuzune vururum belki bilmiyorum insan fıtrati dilin kemigi yok.

Boşanmış degil de nişandan ayrilmis biri bile sizi anlayabilir ama bekar bi erkege karsi yuz kat temkinli olun. Evlenince yuzunuze vurmayacak karakterde mülayim biri ile olun.
İyi de adayın kimseyle birlikte olmadığı alnında mi yazıyor? Emin olun o elindeki paraları tek başına yememistir. Parayla elinde bir suru kizi oynatan tiplerden de olabilir. Konu sahibinin bahtsız bi evliliğinden dolayı bu küçük yasinda 40 yaşındaki adamlara mecbur mu kalsın? Kızcağız edebiyle evlenmiş olmamış uzatmadan boşanmış.
Konu sahibi hakkinizda hayirlisi olsun. Ama anlattiklarinizi okuyunca hiç içe sinilecek bir durum göremedim. Ana baba rızası önemli onlarin da içine sinmemis zaten. Ailenizle istişareyi ihmal etmeyin.

İyi de adayın kimseyle birlikte olmadığı alnında mi yazıyor? Emin olun o elindeki paraları tek başına yememistir. Parayla elinde bir suru kizi oynatan tiplerden de olabilir. Konu sahibinin bahtsız bi evliliğinden dolayı bu küçük yasinda 40 yaşındaki adamlara mecbur mu kalsın? Kızcağız edebiyle evlenmiş olmamış uzatmadan boşanmış.
Konu sahibi hakkinizda hayirlisi olsun. Ama anlattiklarinizi okuyunca hiç içe sinilecek bir durum göremedim. Ana baba rızası önemli onlarin da içine sinmemis zaten. Ailenizle istişareyi ihmal etmeyin.

çok teşekkür ederim tüm yorumlar için hepinize. sizin yorum için de ayrıca teşekkür ederim benim çevremde de beni büyüklere layık görüyorlar. geçen 3 çocuklu bir adamı söylediler kızlarının biri benim yaşımda çok moralim bozulmuştu. adam doktormuş zenginmiş bakmadım, direk yaştan moralim bozuluyor. baya hassas bir durum. belki de bu çocuğa bu yüzden şans vermeyi çok istedim dilimden de anlıyordu babam gibi davranmayacaktı ama işte başka durumlardan bitti bu da hayırlısı inşallah :)

Yazimin neresinden 40 yasında adamlara mecbur kalsin kismini cikardiniz anlamadim. Genç yasta yaralı erkekler de var. İlla evlilik demedim soz nişan yada kotu bi ilişkiden cikmis da olabilir. Damdan dusenin halini damdan dusen anlar.

artı bi tarafını göremedim bu adamın ben hukuk bürosunda sekreterlik yaptım 3 yıl her gelende acayip zengindi öyle böyle değil bir kahve isterken bile bin ricayla istiyorlardı sizinki tam bir h..dük garsona bağırmak ne kadar ayıp bişey o insanda ekmek parasının derdinde öyle bagırmak gerekmez insan gibi anlatılır dert. ben annenizin yerinde olsam asla kabul etmezdim oda tepkisini koymuş sanırım

Ben olsam şans verirdim. Hırsızlık yapmamışlar adam öldürmemişler. Tam manasıyla tanımak için zaman tanımak gerek. İşini yapmayan adamlara bende atar gider yaparım garson vs lere yani, halbuki bir o oadar da üzülürüm o şartlarda çalıştıkları için. Ama herkes görevini hakkıyla yapmalı derim. Hayat felsefelerini görmeden vazgeçme.

Bu arada şunu bir kez daha fark ettim ki konu sahibinin küçük bir imasıyla herkes taraflı bir yorum yapmaya başlıyor. Odasından günlerce öıkmamak kızlara özgü bir ergen hareketi olarak canlanıyor hafızalarda. Ama gerçekten canı sıkılan akıllı başlı, ki seyi kırıp dökmek istemediği için sakinleşmeyi bekleyen biri canlanmıyor kafamızda. Yazdıklarınıza göre bir senaryo kurup beğendiğimiz şekilde oynatıyoruz. Burada yazılanların objektif olması için erkek tarafınıda dinlemek gerek. Ben bu tür önemli konuların doğru cevaplarının burada aranmasını doğru bulmuyorum. Fikir almak? Kesinlikle. Ama karar vermek? Asla.

Beni bazilariniz biliyor 2 aylik bir evliligim olmustu. Adamin cinsel ve maddi sorunlari yalanlari dolanlari yuzunden bosanmistik. 3 yil oldu. Aslinda her seyi goruyorum ama birine isindim mi olumlu olmaya calisiyorum. Biraz uzub olacak ama gercekten size ve fikirlerinize ihtiyacim var.

Karsima biri cikti. Bu cocuk evin tek oglu. Cok kiymetli oldugunu soyluyor o yuzden. Bazi huylari tam benim istedigim gibi. Karsima hep benden gucsuz erkekler cikardi bu ilk defa benden guclu. Dirençli. Tipine cok isindim. Boyle surekli gorusesim geliyor özlüyorum. Aslinda dusununce de cok gorusmedik. 3 kere. Basta tektim bi iki saat sonra ailemle flan gorustuler. Zarar gormemek icin aile nezaretinde tanismak istedim. Kipir kipir biri.

Gel gelelim sorunlara. Maddi durumlari baya iyi. Hatta bu zamaninda daire ve araba satip yemis icmis gezmis. Emir almayi da sevmiyor. O nedenle okudugu isi de yapmiyor. Simdi durumlari oldugundan ailesi bi yer acacak ona. Ordan da geliri iyi olacak dedigine gore buyuk bi is. Evi filan da var.

Ben ailelerimizi tanistiralim dedim. Annesini basta cok begendik cok kibar kadin ama biraz paralariyla hava atiyorlar gibi. Cocuk garsona kotu davrandi mesela yemekler gec geldi diye. Annesi de sesli sesli bi daha buraya gelmem dedi. Bizimkiler bu durumlardan pek hoslanmadi. Ve annesi de once oglumun isi olcak filan ondan sonra evlendirmeyi dusunuyorum dedi. Beni de cok begenmis cocugun dedigine gore.

Sonra bir de o gun ben aileler oldugu icin biraz mesafeli durdum. Aslinda normalde kipir kipir bi kizim ama erkekler oldugunda biraz kasiliyorum. Bu beni soguk ve utangac gormus halbuki tam tersi :)) o gun bana bu durumdan dolayi kirilmisti. Baya kirildi hatta. Oyle ki annem onu bi kenara cekip bir sey sormus ozel. Anneme de tavir yapmis. Sonra benim telefonlarima filan cikmadi kac gun. Ama silmedi de beni hic bir yerden.

Ben bittigini dusundum hatta o ara da o sinirle bi baskasiyla gorusmeyi kabul ettm ama o isi hallettik iptal ettk zaten. Ben tekrar mesaj attm bu cocuga. Kac gundur kendini odasina kapamis evden cikmiyor. Konusmak varken niye sustun diyorum benim soguk oldugumu dusundugu icin ve de annemin bi sorusuna kizmis kirilmis daha fazla agresiflesmemek icin acmamis telefonlarimi.

Annem de kardesim de haliyle artik cocugu istemiyorlar. O gunku tavirlarini da begenmediklerini soylediler. Cocuk bi de agresif. Babasina cok duskun ama annesi ve kiz kardesine kotu davraniyor. Kibar degil onlara karsi. Bana da ara ara kabaliklar yapiyor hatta.

Belki de ailem olumsuz diye gozumde buyudu benim simdi ama bu bana ilerde iyi bir es olabilir mi bilmiyorum.

Artilarini eksilerini yaziyorum. Tanimaya calisiyorum ama bizimkiler artik tanimaya da gerek yok diyorlar en azndan tanimak icin bile bi sans vermemi istemiyorlar. Ben de bunaldim napacagimi bilemedim. Acaba duygusal mi bakiyorum napmam gerekir sizce?

Bir de o gun benimle yasit kizkardesi de gelecekti. Cocuk yolda ona bagirmis diye son anda gelmekten vazgecti sinemaya gitmis. O da buyuk saygisizlk oldu. Cocuk ona da tavrini koydu kac gundur kardesiyle de küs.

Şimdi sinirli diye biraksam mi acaba diyorum. Ama eski patronlarimdan biri binlerce kisinin nefret ettigi derecede ofkeli bir adamdi. Bi sene aglatti beni baya sonra ben yolunu buldum adamin. Pamuk gibi bi amca oldu bana karsi :) ne desem yapiyor filan beni o kadar koruyup gozetti ki anlatamam. Acaba diyorum bunun da oyle bir yolu var midir?

Hemen de sinirleniyor her seye. Baya dedigi yapilmis ailesinde o yuzden biraz simarigiz.

Ben su an duygusallikla mantigim arasina sıkışıp kaldım. Beni kendime getirir misiniz eger gercekten durum vahimse?

Asla asla asla olmaz bu adamdan bir cacık..uzak durun

Kafamda zengin zpp..si gibi bi imaj olustu bnm su anda. Bu adamdan size koca olurmu bilmem ama anladigim kadariyla siz ve aileniz bi an once evlenmenizi istiyorsunuz lutfen bu ikinci evliliginizi dikkatli yapin yasinizda genc iyi dusunun.

Garsona kötü davranmalar,bir daha buraya gelmeyiz diye ses yükselten anneler... Öncelikle bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam.Herşeyden önce bu tarz şeylerden hoşlanmam hatta. Mütevazilik ŞART... Üzücü.

Beni bazilariniz biliyor 2 aylik bir evliligim olmustu. Adamin cinsel ve maddi sorunlari yalanlari dolanlari yuzunden bosanmistik. 3 yil oldu. Aslinda her seyi goruyorum ama birine isindim mi olumlu olmaya calisiyorum. Biraz uzub olacak ama gercekten size ve fikirlerinize ihtiyacim var.

Karsima biri cikti. Bu cocuk evin tek oglu. Cok kiymetli oldugunu soyluyor o yuzden. Bazi huylari tam benim istedigim gibi. Karsima hep benden gucsuz erkekler cikardi bu ilk defa benden guclu. Dirençli. Tipine cok isindim. Boyle surekli gorusesim geliyor özlüyorum. Aslinda dusununce de cok gorusmedik. 3 kere. Basta tektim bi iki saat sonra ailemle flan gorustuler. Zarar gormemek icin aile nezaretinde tanismak istedim. Kipir kipir biri.

Gel gelelim sorunlara. Maddi durumlari baya iyi. Hatta bu zamaninda daire ve araba satip yemis icmis gezmis. Emir almayi da sevmiyor. O nedenle okudugu isi de yapmiyor. Simdi durumlari oldugundan ailesi bi yer acacak ona. Ordan da geliri iyi olacak dedigine gore buyuk bi is. Evi filan da var.

Ben ailelerimizi tanistiralim dedim. Annesini basta cok begendik cok kibar kadin ama biraz paralariyla hava atiyorlar gibi. Cocuk garsona kotu davrandi mesela yemekler gec geldi diye. Annesi de sesli sesli bi daha buraya gelmem dedi. Bizimkiler bu durumlardan pek hoslanmadi. Ve annesi de once oglumun isi olcak filan ondan sonra evlendirmeyi dusunuyorum dedi. Beni de cok begenmis cocugun dedigine gore.

Sonra bir de o gun ben aileler oldugu icin biraz mesafeli durdum. Aslinda normalde kipir kipir bi kizim ama erkekler oldugunda biraz kasiliyorum. Bu beni soguk ve utangac gormus halbuki tam tersi :)) o gun bana bu durumdan dolayi kirilmisti. Baya kirildi hatta. Oyle ki annem onu bi kenara cekip bir sey sormus ozel. Anneme de tavir yapmis. Sonra benim telefonlarima filan cikmadi kac gun. Ama silmedi de beni hic bir yerden.

Ben bittigini dusundum hatta o ara da o sinirle bi baskasiyla gorusmeyi kabul ettm ama o isi hallettik iptal ettk zaten. Ben tekrar mesaj attm bu cocuga. Kac gundur kendini odasina kapamis evden cikmiyor. Konusmak varken niye sustun diyorum benim soguk oldugumu dusundugu icin ve de annemin bi sorusuna kizmis kirilmis daha fazla agresiflesmemek icin acmamis telefonlarimi.

Annem de kardesim de haliyle artik cocugu istemiyorlar. O gunku tavirlarini da begenmediklerini soylediler. Cocuk bi de agresif. Babasina cok duskun ama annesi ve kiz kardesine kotu davraniyor. Kibar degil onlara karsi. Bana da ara ara kabaliklar yapiyor hatta.

Belki de ailem olumsuz diye gozumde buyudu benim simdi ama bu bana ilerde iyi bir es olabilir mi bilmiyorum.

Artilarini eksilerini yaziyorum. Tanimaya calisiyorum ama bizimkiler artik tanimaya da gerek yok diyorlar en azndan tanimak icin bile bi sans vermemi istemiyorlar. Ben de bunaldim napacagimi bilemedim. Acaba duygusal mi bakiyorum napmam gerekir sizce?

Bir de o gun benimle yasit kizkardesi de gelecekti. Cocuk yolda ona bagirmis diye son anda gelmekten vazgecti sinemaya gitmis. O da buyuk saygisizlk oldu. Cocuk ona da tavrini koydu kac gundur kardesiyle de küs.

Şimdi sinirli diye biraksam mi acaba diyorum. Ama eski patronlarimdan biri binlerce kisinin nefret ettigi derecede ofkeli bir adamdi. Bi sene aglatti beni baya sonra ben yolunu buldum adamin. Pamuk gibi bi amca oldu bana karsi :) ne desem yapiyor filan beni o kadar koruyup gozetti ki anlatamam. Acaba diyorum bunun da oyle bir yolu var midir?

Hemen de sinirleniyor her seye. Baya dedigi yapilmis ailesinde o yuzden biraz simarigiz.

Ben su an duygusallikla mantigim arasina sıkışıp kaldım. Beni kendime getirir misiniz eger gercekten durum vahimse?
Hep derim ailesine nasıl davrandığına bak. Çünkü evlenince sana ve ailene de öyle davranır ve kendi ailesini el üstünde tutar.

Zaten yemeğe tanışma sohbet maksatlı gidilmiş yemek geç gelse ne olacak. Annene simdiden diş bilemiş zaten. Annen ne sordu onu da merak ettim.

Yani daha ilk buluşma hemen sibirlenip arayıp sormayan odalara kapanan kaprisli ergen tripli. Evini arabasını satıp yiyen şımarık. Emir altında çalışmayan. Hayatında zorluk gördüğü zaman deve kusu gibi kafasını kuma sokan adamdan koca olmaz. Olmaz

Anasini kiz kardesini sevmwyen saymayan deger verneyen karisinada deger vermez eger onlara saygili olsaydi kacirma derdim ama sinirli adam cok zor

Back