Sizce Bu Evlilik Bitmeli mi????

çok haklısınız gerçekten de,ben de anlayamıyorum bu durumu.. Sorduğumdaysa ben onu o kıza bırakmayacağım diyor ama kendi çok acı çekiyor böyle yaparak..

yahu dalgamı geçiyorsunuz siz....
ne sevgisi ne aşkı.
mecburiyetten değil aşktanmı bahsediyor yakınınız hala...
o yakınınız hala evliğimi bitirmelimiyim diye düşünüyorsa kocası bin bir kere haklı.az bile yapmış yakınınıza.insan bu kadar kişiliksiz,bu kadar aciz,bu kadar zavallı olunca kocasını tahrik etmiş resmen bütün bunları yapması için.
hem yakınınızı hem annesini dövmüş ve yakınınız o adamla genede barışmış.hangi mideyle koynuna girmiş.:mymeka:
yetmemiş kuma getirmiş hala daha boşanmam diyor.ne yetenek varmış adamdada vazgeçemiyor:mymeka:
ve hepsini bi kenara bırak,gözümden sakındığım çocuğuma vuracak o şıllık ha...
oyarım yeminle.saçlarını tek tek yolarımda kimseler elimden alamaz.
hala daha boşanayımmı?
yakınınızdan bi nane olmaz.bari kızını bi yetiştirme yurduna versinde yavrucak kalı başında kişilerce büyütülsün:1closedeyes:

Eşim, benim anneme el aldıracak...
Bana el kaldıracak...
Defalarca aldatacak...
Üstüme bi şıllık getirecek...
Çocuğum, ölesiye dövülecek...

Boşanmayla filan uğraşmam...
Direk, o çok güvendiği organını keserim... kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Dangalağın teki anneme el kaldıracak ha? Alnını karışlarım onun ben!! Bu evlilik bitmiş, tozu bile kalmamış yahu..
Ayrıca kronick'e katılıyorum, o çocuğu yetiştirme yurduna vermeliler..

arkadaşım senin yazdılarından sonra arkadaşların yorumunu okumadım bile heralde bu evliliğe devametsin diyen yoktur yani.o yakınına çok geçmiş olsun dileklerimi ilet ve tabiki bir saniye bile düşünmeden boşansın herşey bitmiş zaten.o adamdan ona fayda gelmez mümkün değil ya.okuduklarıma inanamadım doğrusu.derhal boşamalı bence hemde derhal.yıldırım boşanması diye bişey yokmu onla boşansın üstelikde

Bence evlilik diye birşey kalmamış zaten. Yakının cesur olmalı ve cesur kararlar almalı kendisi ve çocuğu için.Benimde bir oğlum var ve 2 yıl önce ayrıldım eşimden sebep ise aldatmaydı. İlk zamanlar zor oldu ama inan o şekilde devam etseydim kendimde kapanması zor yaralar açılacaktı.
Oysa şimdi çok iyiyim.

bu evlilik bitmelimi diye sorulması hata bu evlilik zaten çok tan bitmişşş

Bence de üstüne ona buna kalkan kolunu da keselim ki,kaybettiği organın hırsını çıkarmak için dövmesin yakınındakileri

şaka gibi, neyini düşünüyo ki hala.
ben ortada evlilik göremedim de.
adam da bulunmaz hint kumaşı belli ki metresi kavgalar ediyo, kadıncağız kocamı bırakmam diyo.
kerameti neyse.
dayağı yiyen daha bi aşık oluyo.

ya selma var ya,deli ettin beni haa.
ya kadın dayak yemiş,iftiraya uğramış,herif gitmiş başka kadın getirmiş eve yerleştirmiş bir de onu hamile bırakmış,birde o kadın eşe saldırmış,en kötüsü adam ANNEYı dövmüş.ya ANNEYı...
birde metres o çocuğu dövmüş ,bir tanecik kızını.. ÇOCUĞUNU. dikkat et. ve adam metresi savunmuş.
ve sen hala adamın yüzüne gül,aşık gibi bak yuvamı kurtarayım de diye öğütler veriyorsun.
tövbe Yarabbim.
çünkü adam ondan ilgi bekliyor sitem hakaret veya nefret değil
o ilgisini gösterdikçe adam içten içe pişman olacak
[/COLOR]
adam,ilgimi bekliyor ,sitem beklemiyor.vay vay vay....
haa,bütün bunlara rağmen sitem etmeyecek kadıncağız birde.
.adam bunları yapınca birde ilgilenecek..
Allahım aklıma mukayyet ol. bugün kafayı yemezsem asla başka gün yemem...

Son düzenleyen: Moderatör:

sanırım süperselma bize şaka yapıyor oky cim yani öyle olduğunu umuyorum en azından

yuva kurtarılmaya çalışılacak bir durumda değil kiii neyini ayakta tutmaya çalışacakmış...
bu adam iflah olmaz.. kesinlikle hayatından bir an önce def etmeli yakının.....

Süperselma süper ötesi kadın aşağılayıcı fikirlerini saça saça ilerlemiş dün gece CADIARZU
İşin tuhafı da teyzesinin ve annesinin yaşadığı kötü olaylardan ders çıkaracağına,onların davranışlarını ve yanlış tavırlarını örnek vererek doğruyu gösterdiğini sanıyor.Kendin bu şekilde yaşayabilirsin ama herkese bu fikirlerini, normal fikirmiş gibi gümüş tepside sunmuyor musun pes yaniÇok üzgünüm çoook
Sen bence kadınların sabrını sınamaya çalışan bir erkeksin,bu kadar kadın düşmanı kadın olamaz sanırım

ah ahh senin erkek olduğunu düşünüyorum ama erkekler bile bu kadar yazmaz
eğitimcisin branşın ne merak ettim
çevrendeki kadınlar hep aldatılmış psikolojin bozulmuşmu dicem o da olmaz
insan kendi cinsini bu kadr hor görür mü ya
bence eş aldattımı evlilik sarsılmıştır

süper selma,

yazdıklarınıza sadece şok olduğumu,

tüm kadınlar adına,

sizin,

erkekler tarafından her daim ezilmeye mahkum olduğunuzu bildirmek için...

yazdım bu paragrafı...

saygı dahi duyamayacağım bir aymazlık içindesiniz...

geçmiş olsun...

CADIARZU

Kavgalar oluyo ayrılıyolar adam kadını annesini dövüyoo,adam başka ilşkilere giriyo bi de üstüne kız kaçırıyo valla ne yapılacağı gayet açık saçık yani denecek bişey kalmamış

Evet arkadaşım kesinlikle katılıyorum...Bir kadına yapılacak daha doğrusu bir İNSANA yapılacak tüm İNSANLIKDIŞI herşey yapılmış ne sabrı,ne evliliği.Tövbe sözüme,adam metres getirsin çocuk yapsın,sonra gözümüzden sakındığımız yavruyu gelsin o neyse kötü söz kullanmayayım o kadın yavruyu dövsün o da yetmiyor anasını dövsün eeee,geriye çarmıha germek kalmış kadını yakında onu da yapar o hala sabır desin.Bunun adı SAPLANTI...Ne nikahı ya...Nikah mı kalmış ortada.Gerçekten bu düşüncede hemcinslerimi görünce çıldırıyorum...O Akıl veren arkadaş da sinirden nickini unuttum şimdi eğitimciymiş ya kusura bakma ama Allah kız çocuklarımızı senin gibi eğitimciden uzak tutsun..Geleceğin kölelerini mi yetiştiriyorsun...Hiç ağır değil hak ettin. klava:

süpersonicselma,seni tebrik ediyorum arkadaşımcokacimcoook
bir fikir ancak bu kadar(hatta üstüne yorum bile yazılamayacak kadar) saçma olabilir:lepi:
aynen devam et....yolun ve bahtın açık olsun-tatlicadiarzu-

adam anneme el kadiracak ben o eli kirar kopeklere atarim aldatacak uzerine evladimi yani kendi evladini metresine dovdurecek Allah yaratti demem SUPERSELMA kardesim sen Kripton gezegeninden mi geldin biz dunyalilari incelemek amacli bu kulubede uye olayim dedin sanirim kusura bakma sen anneni doven seni aldatan kizini hirpalatan adama canim cicim demeye devam et belki olunce, teyzen gibi maasini yersin olur mu arkadasim????????????????????????????? ama bizim gezegende isler boyle yurumuyor......................... konu sahibi arkadasim yakininiz en kisa surede bu evliligi sonlandirmali gerekirse merdiven silsin ama bu adamdan ayrilip ayaklari uzerinde dursun ortada evlilik disinda insanlik bile kalmamis

Son düzenleme:
konu ben değilim arkadaşlar

sadece taktik verdim adamı yalnız çaresiz bırakacak rol yapacak

ha adam pişman olur akıllanırsa ala
seviyorsa istediğini almış olur
sevmiyorsa tekmeyi basarr

boşanacaksa zaten buralara konu açıp çare aramasınlar

hem nafaka hem velayet alabilir bu arkadaş

ayrıca beni yanlış anlayıp rahatsız olduysanız

türkiyenin geneli elit veya tuzu kuru değil biliyorsunuz

edit yapın silin benim alıntılarımı

yani niye abarttınız anlamadım

ben asla adamı savunmuyorum ki

her insan bir kereliğine affedilmeyi hak eder üstelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…