• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bu Evlilik Bitmeli mi????

o adamın donuna kadar herşeyini alırım birrrrr
o kızı ve adamı paralarım rezil ederim herkese heryere bu ikiiii
boşarım kızımıda göstermem bu üçççç
ama yakının hala düşünüyorsa ne yapacağını büyük ihtimal affedecektir bir süre sonra

herkese teşekkür ederim yorumlarınız için.. bunların hepsini göstereceğim ona, vakit ayırıp okuduğunuz ve yorumda bulunduğunuz için çok çok teşekkür ederim ve doktor mevzusunu da konuşacağım. bence de bir doktora gitmeli o kadar şey yaşayıp da ruh sağlığı yerinde olamaz kimsenin..

Okuyacak dediğiniz için yakınınıza hitaben yazmak istiyorum.
Madem seviyorsunuz boşanmayın. Erkektir sever de döver de. Annenizi veya sizi dövdüyse ne olmuş. Bir iki günde acısı geçer. Çocuk ta travma filan yaşamaz. O da atlatır.
hem aldatmamış ki siz gitmeyince birini bulmuş. Anne veya evlat bulunur ama koca bulunmaz hint kumaşıdır. Eşyalar çok önemli neden o kadar emek verip de başkası otursun. Zamanla adam da melaike olur. Gül gibi geçinir gidersiniz.

Bunları mı duymak istiyorsunuz? Yani bu işin karar verilmeyecek bir yanı kalmış mı Allahınızı severseniz. O adam çocuğunu düşünmüyor siz de düşünmüyorsunuz.
belki yetişkinler atlatabilir ama çocuğun psikolojik durumu kat kat etkilenir ve ömür boyu atamıyabilir.:1no2: İşiniz de varmış muhtaç değilsiniz. o adamla en yakın zamanda boşanıp mümkün olduğu kadar uzaklaşın.:kızgın:

Bence de mutlaka tedavi görmelisiniz.
mahkemeyi anlayamadım. Boşanma için mi yoksa kavgadan dolayı mı?

ayrılma korkusu var galiba bu kadar kötü olaylardan sonra hala ayrılamıyorsa. onların yanına bırakmayacam demesi bunun bi kanıtı, iş işten geçmiş ne faydası olur ki. arkadaşlar dile getirmiş bi doktora görünsün bu korkuyu yenmeli... artık adamı düşündüğünü sanmıyorum ben ne yaparım yarım kalırım hayatta tek nasıl ilerlerim gibi saçma düşüncelere dalmış olabilir onu uyandırın başka türlü kurtulamaz. allah yardım etsin diyorum ciddi bi vaka :1no2:
oldu bittiye getirip tek celsede boşanmalı düşündükçe ve bişeyler yapmadıkça daha da kötü olur cesareti kırılır.

Son düzenleme:
Evliliklerde bir kerede olsa cok büyük bir hata yapildiginda ve affedildiginde o evlilik bazen lackalasiyor.
Adam hem yakinini hemde annesini dövmüs, burda ipler kopmaliydi bana göre, aslinda kopmusta, ama yakinin sanirim kendi icinde bitiremedigi icin devam etmis.

Yazik günah o kadina, bu sekilde bir evlilik yürümez, yürümüyorda zaten baksana.
Neyi bekliyor? Neden dava acip kurtulmuyor, bunlari ögrenmek istiyorum mümkünse.

Valla suc bu yakininda.. yani bu yakinindan ne koy olur nede kasaba.. kizina kotu ornek olmasa bari.. kendi zaten cekmis ona yasatmasin, tek dilegim kizinin mutlu olmasi.. yakininiza ise gecmis ola. Yazik bu yakinin hayattan cok cekicek. Simdi bu kisiyle bosandi diyelim, becerebilirse tabi.. evine gelse ailesi tartaklicak, evlenirse yeni kocasi.. tek basina ayaklarin uzerinde durmasini beceremeyen bi kisinin sonu husran.

bu kadar yaşadıklarından sonra hala boşanmak için bizlerin sözlerine ihtiyac duyuyorsa, hayatta boşanmaz..kafamçokkarıştı

Evliliklerde bir kerede olsa cok büyük bir hata yapildiginda ve affedildiginde o evlilik bazen lackalasiyor.
Adam hem yakinini hemde annesini dövmüs, burda ipler kopmaliydi bana göre, aslinda kopmusta, ama yakinin sanirim kendi icinde bitiremedigi icin devam etmis.

Yazik günah o kadina, bu sekilde bir evlilik yürümez, yürümüyorda zaten baksana.
Neyi bekliyor? Neden dava acip kurtulmuyor, bunlari ögrenmek istiyorum mümkünse.
kızlar artık ben ona birşey diyemiyorum,ne desem ona göre hep hatalı olan benim,her zaman sordum neden ayrılmıyorsun,ne bekliyorsun artık dedim,bunca şeye boşanmaman bile ona gereğinden fazla değer verdiğinini gösterir dedim,sana göre herşey basit diyo,kendi aklınca boşanmayıp kocasının sevgilisine acı çektirecekmiş güya,sevgilisi herkese evlenecklerini söylüyormuş,evlenemeyecek ben boşanmayınca diyor,üfff dedim sen akıllanmamışsın,küstük biz de zaten,bak herkes benim gibi düşünüyor dedim,hatta psikoloğa gitmen gerek,bu kadar olayı kim yaşarsa yaşasın ruh sağlığı yerinde olamaz,bu imkansız dedim,yine kızdı bana,o kız kocasıyla evlenemeyecekmiş,acı çekecekmiş,herkesin gözünde metres olarak kalmalıymış,ben acı çektim o kadar suçsuzken dedi,o da çekecek diyor,artık ne hali varsa görsün diyorum,3 yıldır ikna edemedim ben,artık pes ettim ya,yok yani,o akıllanmayacak asla !!! senağlama

Hala ne yapacağını bilmiyormu ? Yakının eşini bir saplantı haline getirmiş.Vazgeçilmeyi kabullenemiyor.Evlilik mi kalmış artık ortada.O çocuğa yazık bari aklı selim büyükler girsin devreye de o çocuk daha çok zarar görmesin,yeteri kadar görmüş zaten.Ey insanoğlu sen ne kadar karmaşık bir yapısın.Bu durumda olan bayanlar " nikahını vermeyince" iyi bir şey yaptıklarını düşünürler,ortada nikah mı kalmış.O insanın soyadını dahi şu durumda taşımak o bayana en büyük ceza ve küçüklüktür.Bunu anlayamaz bir şekilde uzmandan yardım almasını sağlayın.Rabbim yardımcısı olsun ama kul bir şey yapmaz ise nasıl olacak ?

bu ne yaa sonuna kadar okuma sabrım kalamadı üzgünüm ..Adam gelicek beni de geç,anneme el kaldırıcak da,ben de onun ağzıyla burnunun yerini değiştirmeyip bi de geri döneceğim öyle mi?100tane çocuğum olsa ne yazar be,valla çok şey diyesim var da hanfendi yakınınızmış hadi yutuyorum,ama bu işler biraz da karakter meselesi.Eziklik mi hissediyo adama karşı nedir..bukadar olaya sevgi mi kalırki ne aşkmış hala bırakamıyo diyelim.neyse ya sussam daha iyi olacak kötükedihüso

ya ama lütfen artık ne yapıcanı düşünmesine gerek bile yok bence.insanlarla ilişki kurmamız gerek insandışılarla değill ve ayriyeten de allah bizi insanlardan korusun diyorumm artık benn...

merhaba arkadaşlar,size bir olay anlatacağım ama anlatmadan önce bu olayı benim çok yakınım yaşadı ve hala yaşamakta. Ne yapacağını bilmiyor şu an, ben de bu siteye yazayım mı dedim olur dedi benim için çok önemi var insanların görüşlerinin bu konuda dedi..

1996 yılında bir aşk evliliğiyle evlendiler. Aileler birbirlerini istemiyordu. Ama onlar ailelerini dinlemediler ve ailelerini zorla razı ederek evlendiler. 1997 yılında da bir kızları olmuştu. Çok güzel gidiyordu her şey. Sonra yakınımın eşi askere gitti ve onlarda kızıyla kendi ailesinde kaldılar. Askerden geldiğinde de eşi yakınıma eşinin ailesiyle kalmak istediğini söyledi, maddi durumumuz iyi değil vs gibi nedenlerle. Yakınım da bu durumu kabul etmedi çünkü evlenmeden önce her ne olursa olsun beraber kalmayacağız gibi bir söz almıştı. Yaklaşık 2 ay eşinin ailesiyle kaldılar, sonunda da yakınım kendi ailesine gitti. Tartışmalar oldu, eşi hem yakınımı hem de onun annesini dövdü(annesi dul bir kadındı,eşi yıllar önce ölmüştü). Sonra barıştılar,başka bir eve çıktılar. Durmadan sorunlar yaşıyorlardı ve bu durumdan en çok da küçük kızları etkileniyordu. Yakınımın eşinin hayatında da sürekli başka kadınlar oluyordu,yakınım bunun farkındaydı fakat artık bir türlü inanmak istemiyordu,hep kendini kandırıyordu. En son 2007 yılında kavga ettiklerinde yakınım ailesine sığınmıştı. Eşi tarafından birçok da iftira yemişti. Eşi tekrar eve gelmesini istedi ve yakınımın kafası çok karışıktı. İnsan karısına neden iftira atar,ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlam veremiyordu.Eve geri dönmeyi kabul etmeyince yakınımın eşi bir kız kaçırmıştı.Üstelik kız yakınımı tanıyordu,çocukları olduğunu biliyordu. Bir süre ikisi ortada görünmediler ama tekrar döndüler. Yakınım kendine yediremiyordu bu durumu,eşi neden böyle birşey yapmıştı anlam veremiyordu. Ve yakınım kendi bi eve çıktı ve bir işte çalışmaya başladı.Bu arada da eşiyle barışıp küstüler durmadan. Eşi onun eşyalarının içine o kızı getirmişti,ona hiçbirşey vermemişti. Bir kuruş para da vermiyordu üstelik ne kızına ne de yakınıma. En son olan olay da şöyle. Bizim burda şiir gecesi vardı,bu şiir gecesine de yakınım,eşi ve eşinin getirdiği kız vardı. Kız gece de yakınıma saldırdı ve yakınımda doğal olarak karşılık verdi. Sonra kız hamile olduğunu ve çocuğunun düştüğünü iddia etti. Eşi de kavgayı ilk yakınımın başlattığını iddia etti. Yakınım şoka girmişti,yanına geldiği zaman eşi böyle değildi,hep onu savunuyordu. Ama şimdi neler söylemişti. Henüz mahkeme olmadı yakında olacak. Bizde mahkemeyi bekliyoruz. Sonra eşinin kaçırdığı kız yakınımın kızını bir yerde yakalayıp ölesiye dövmüştü ve babası olduğu halde o adam kızını değil de kaçırdığı o kızı savunmuştu yine. Yakınımla hala boşanmadılar bu arada ve yakınım ne yapması gerektiğini bilmiyor. Çok kötü durumda..
Biliyorum çok uzun oldu ama yorumlarınıza ihtiyacımız var,lütfen bişiler yazın :teselli:

öncelikle yakınınızın durumuna çok üzüldüm. allah bir an önce ona akıl fikir versin ve bu beladan kurtulsun. hala bitmeli mi diye sorduruyor. ortada evlilik diye bir şey kalmış mı acaba. kağıt üzerinde sürmesi ona mutluluk veriyorsa devam etsin tabi (?). ama ortada evlilik diye bir şey yok ki. her şeyden önce annesini dövdüğünü yazmışsınız. o gün boşanması gerekirdi. allah kurtarsın.

Sizce bu evlilik bitmeli mi yanlış bir soru olmuş. Bitmiş zaten... Yakınınızın eşine karşı his ve düşünceleri nelerdir bilmiyorum. Şayet herşeye rağmen seviyorum diyorsa lütfen hislerine yenilmesin. Dönmesin bu adama. Kendini daha fazla ezdirmesin. Evladını aydınlık yarınlara çıkarmak için uğraşsın çalışsın çabalasın. Dul kalmak, hayata tutunmak zor. Biliyorum ama imkansız değil. Bir kapı kapanır diğeri açılır. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Allah yakınınızın yardımcısı olsun inşallah... Okuyunca çok üzüldüm...Duacıyım:(

yine en son karari yakiniz verecek ama bosanmama yonunde devam ederse aslinda yaptigi sadece kendisine yaptigi cezadir
basanmama ile kocasi olacak adama kesinlikle ceza vermiyorki aslinda surekli olarak sorunlarinin altinda kaliyor
surekli olarak beynini ruhunu vucuduna eziyet yapiyor ayrica kizinada bu donem ona zor gelsede o ksi aslinda artik es sayilmaz
bedenimizin de hakkini vermeliyiz o adamin zaten akli yokmuski
yakiniz da kendi aklini koruyabilmek adina kendine yeni yasami icin kolayliklar tanisin lutfen ;her insan gibi oda mutlu olmayi hak ediyor ama bu adam sizin yakinizi hak ediyormu???(ASLA )

insan böyle şeyleri duydukça evlenmekten korkuyo,ne biçim adamlar var yaa:kızgın:insan diyemiyorum,insanlığını yitirmiş artık,şaşırmış,sapıtmış..ne denilebilirki başka.boşanmamak bi çözümmüş gibi gözükmüyo,hadi boşanmasın,onlarda evlenemesin,ama o adam senin yakınını tehditte eder,gider daha kötü şeylerde yapar.bıraksın,ne halleri varsa görsünler.o yeni sevgili de artık o adamla kuracağı yuvadan ne hayır bekliyosa kusura bakma ama o kadın mı kız mı artık onda da akıl yok belliki,başkasının yuvasını yıkmış,üstelik bi minicik kız çocuğunun mutluluğunu da elinden almış.asıl onlar,o adamla sevgilisi sürünürler daha sonraki dönemlerde,bak görürsün,Allah geçte olsa gösterir.kimsenin ne ahı ne hakkı kimsede kalmıyo.her gün görüyoruz duyuyoruz.Yakının için hiç kolay bişey değil,ama o da kızına sahip çıkıp kendi hayatını bir an önce kursun,mutlu olsun.hiç üzülmesin böyle bi adam için.belki ilerleyen zamanlarda çok daha iyi bir insan çıkacak karşısına.zaman sadece..

merhaba arkadaşlar,size bir olay anlatacağım ama anlatmadan önce bu olayı benim çok yakınım yaşadı ve hala yaşamakta. Ne yapacağını bilmiyor şu an, ben de bu siteye yazayım mı dedim olur dedi benim için çok önemi var insanların görüşlerinin bu konuda dedi..

1996 yılında bir aşk evliliğiyle evlendiler. Aileler birbirlerini istemiyordu. Ama onlar ailelerini dinlemediler ve ailelerini zorla razı ederek evlendiler. 1997 yılında da bir kızları olmuştu. Çok güzel gidiyordu her şey. Sonra yakınımın eşi askere gitti ve onlarda kızıyla kendi ailesinde kaldılar. Askerden geldiğinde de eşi yakınıma eşinin ailesiyle kalmak istediğini söyledi, maddi durumumuz iyi değil vs gibi nedenlerle. Yakınım da bu durumu kabul etmedi çünkü evlenmeden önce her ne olursa olsun beraber kalmayacağız gibi bir söz almıştı. Yaklaşık 2 ay eşinin ailesiyle kaldılar, sonunda da yakınım kendi ailesine gitti. Tartışmalar oldu, eşi hem yakınımı hem de onun annesini dövdü(annesi dul bir kadındı,eşi yıllar önce ölmüştü). Sonra barıştılar,başka bir eve çıktılar. Durmadan sorunlar yaşıyorlardı ve bu durumdan en çok da küçük kızları etkileniyordu. Yakınımın eşinin hayatında da sürekli başka kadınlar oluyordu,yakınım bunun farkındaydı fakat artık bir türlü inanmak istemiyordu,hep kendini kandırıyordu. En son 2007 yılında kavga ettiklerinde yakınım ailesine sığınmıştı. Eşi tarafından birçok da iftira yemişti. Eşi tekrar eve gelmesini istedi ve yakınımın kafası çok karışıktı. ınsan karısına neden iftira atar,ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlam veremiyordu.Eve geri dönmeyi kabul etmeyince yakınımın eşi bir kız kaçırmıştı.Üstelik kız yakınımı tanıyordu,çocukları olduğunu biliyordu. Bir süre ikisi ortada görünmediler ama tekrar döndüler. Yakınım kendine yediremiyordu bu durumu,eşi neden böyle birşey yapmıştı anlam veremiyordu. Ve yakınım kendi bi eve çıktı ve bir işte çalışmaya başladı.Bu arada da eşiyle barışıp küstüler durmadan. Eşi onun eşyalarının içine o kızı getirmişti,ona hiçbirşey vermemişti. Bir kuruş para da vermiyordu üstelik ne kızına ne de yakınıma. En son olan olay da şöyle. Bizim burda şiir gecesi vardı,bu şiir gecesine de yakınım,eşi ve eşinin getirdiği kız vardı. Kız gece de yakınıma saldırdı ve yakınımda doğal olarak karşılık verdi. Sonra kız hamile olduğunu ve çocuğunun düştüğünü iddia etti. Eşi de kavgayı ilk yakınımın başlattığını iddia etti. Yakınım şoka girmişti,yanına geldiği zaman eşi böyle değildi,hep onu savunuyordu. Ama şimdi neler söylemişti. Henüz mahkeme olmadı yakında olacak. Bizde mahkemeyi bekliyoruz. Sonra eşinin kaçırdığı kız yakınımın kızını bir yerde yakalayıp ölesiye dövmüştü ve babası olduğu halde o adam kızını değil de kaçırdığı o kızı savunmuştu yine. Yakınımla hala boşanmadılar bu arada ve yakınım ne yapması gerektiğini bilmiyor. Çok kötü durumda..
Biliyorum çok uzun oldu ama yorumlarınıza ihtiyacımız var,lütfen bişiler yazın :teselli:

canım öncelikle yakının bilir ama
öncelikle mücadele için güçlü ve kararlı olması lazım
toplumumuzun yapısını biliyoruz kız sıkı yetişirken erkek başına buyruk, sıkıya gelmez cilveyle nazla etkilenip aklı başından giderse köle oluur annecidir

yakınının yerinde olsam kendime gelirirm

zaman en güzel çare hayırlısı olsunnn

Son düzenleme:
Back