• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Bu Evlilik Bitmeli mi????

1-annesi dövülmiş kadının
2-kendisi ve çocuuda şiddet görmüş
3-maddi manevi bir çok kez şiddete uğramışlar ailecek
4-yetmezmiş gibi birde aldatılmış hemde defalarca

VE HALA NE YAPACAĞINI BİLMİYORMUYMUŞ BU ARKADAŞ BUNU YAPANINDA BUNU YAPANI ÇEKENİNDE AKLINDAN ŞÜPHE ETMEK LAZIM YAAAAA ŞİMDİ BİRİSİ BENİM EVLADIMA BABASININ YANINDA DOKUNACAK YER GÖK İNLETİR EŞİM O İNLETMESSE ZATEN BEN ONU İNLETİRİM BU EVLİLİK DEĞİL CANIM MAALESEF MAALESEF ÜZÜLDÜM ARKADAŞINA ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLISI HAKKINDA :gitme:

merhaba arkadaşlar,size bir olay anlatacağım ama anlatmadan önce bu olayı benim çok yakınım yaşadı ve hala yaşamakta. Ne yapacağını bilmiyor şu an, ben de bu siteye yazayım mı dedim olur dedi benim için çok önemi var insanların görüşlerinin bu konuda dedi..

1996 yılında bir aşk evliliğiyle evlendiler. Aileler birbirlerini istemiyordu. Ama onlar ailelerini dinlemediler ve ailelerini zorla razı ederek evlendiler. 1997 yılında da bir kızları olmuştu. Çok güzel gidiyordu her şey. Sonra yakınımın eşi askere gitti ve onlarda kızıyla kendi ailesinde kaldılar. Askerden geldiğinde de eşi yakınıma eşinin ailesiyle kalmak istediğini söyledi, maddi durumumuz iyi değil vs gibi nedenlerle. Yakınım da bu durumu kabul etmedi çünkü evlenmeden önce her ne olursa olsun beraber kalmayacağız gibi bir söz almıştı. Yaklaşık 2 ay eşinin ailesiyle kaldılar, sonunda da yakınım kendi ailesine gitti. Tartışmalar oldu, eşi hem yakınımı hem de onun annesini dövdü(annesi dul bir kadındı,eşi yıllar önce ölmüştü). Sonra barıştılar,başka bir eve çıktılar. Durmadan sorunlar yaşıyorlardı ve bu durumdan en çok da küçük kızları etkileniyordu. Yakınımın eşinin hayatında da sürekli başka kadınlar oluyordu,yakınım bunun farkındaydı fakat artık bir türlü inanmak istemiyordu,hep kendini kandırıyordu. En son 2007 yılında kavga ettiklerinde yakınım ailesine sığınmıştı. Eşi tarafından birçok da iftira yemişti. Eşi tekrar eve gelmesini istedi ve yakınımın kafası çok karışıktı. ınsan karısına neden iftira atar,ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlam veremiyordu.Eve geri dönmeyi kabul etmeyince yakınımın eşi bir kız kaçırmıştı.Üstelik kız yakınımı tanıyordu,çocukları olduğunu biliyordu. Bir süre ikisi ortada görünmediler ama tekrar döndüler. Yakınım kendine yediremiyordu bu durumu,eşi neden böyle birşey yapmıştı anlam veremiyordu. Ve yakınım kendi bi eve çıktı ve bir işte çalışmaya başladı.Bu arada da eşiyle barışıp küstüler durmadan. Eşi onun eşyalarının içine o kızı getirmişti,ona hiçbirşey vermemişti. Bir kuruş para da vermiyordu üstelik ne kızına ne de yakınıma. En son olan olay da şöyle. Bizim burda şiir gecesi vardı,bu şiir gecesine de yakınım,eşi ve eşinin getirdiği kız vardı. Kız gece de yakınıma saldırdı ve yakınımda doğal olarak karşılık verdi. Sonra kız hamile olduğunu ve çocuğunun düştüğünü iddia etti. Eşi de kavgayı ilk yakınımın başlattığını iddia etti. Yakınım şoka girmişti,yanına geldiği zaman eşi böyle değildi,hep onu savunuyordu. Ama şimdi neler söylemişti. Henüz mahkeme olmadı yakında olacak. Bizde mahkemeyi bekliyoruz. Sonra eşinin kaçırdığı kız yakınımın kızını bir yerde yakalayıp ölesiye dövmüştü ve babası olduğu halde o adam kızını değil de kaçırdığı o kızı savunmuştu yine. Yakınımla hala boşanmadılar bu arada ve yakınım ne yapması gerektiğini bilmiyor. Çok kötü durumda..
Biliyorum çok uzun oldu ama yorumlarınıza ihtiyacımız var,lütfen bişiler yazın :teselli:
1."]eşi hem yakınımı hem de onun annesini dövdü
yakınınızı dövüyor birde annesini.

o yakınınız olacak şahsiyet ki inanılmaz sinirlendirdi beni ,hala o herifle evliliğini sürdürmeye çalışıyor.
anneme bir adam el kaldıracak..
.o adamı oyarım içinede bade koyarım.
2. Yakınımın eşinin hayatında da sürekli başka kadınlar oluyordu

bu arada aldatmaya devam eden bir adam. birden fazla kadın.
veeee,
yakınınız bunu da bile bile ,evliğine ve o adamla görüşmeye devam ediyor.

pessss..

3.". ]Eve geri dönmeyi kabul etmeyince yakınımın eşi bir kız kaçırmıştı
evli adam müsvettesi,birde kız kaçıracak.
eeee yine
pesssssssssssssss.

4....Bir kuruş para da vermiyordu üstelik ne kızına ne de yakınıma.[/
buarada kızına bile para vermeyecek..
Aman yarabbimmmmmmmm.
5.
Bizim burda şiir gecesi vardı,bu şiir gecesine de yakınım,eşi ve eşinin getirdiği kız vardı. Kız gece de yakınıma saldırdı ve yakınımda doğal olarak karşılık verdi. Sonra kız hamile olduğunu ve çocuğunun düştüğünü iddia etti
bir daha..
pess.ssssssss
herif öyle yüzsüz
ki,hala evli olduğu kadının şiir gecesine METRESıNı,getirecek. ve bu metres birde yakınınızı dövecek.
birde yüzsüzce,o metres,

bebeğimi o kavgada düşürdüm diyecek.
pessssssssssssssssssssssssss...
6.Sonra eşinin kaçırdığı kız yakınımın kızını bir yerde yakalayıp ölesiye dövmüştü ve babası olduğu halde o adam kızını değil de kaçırdığı o kızı savunmuştu yine.
herifin METRESı,11 yaşındaki kızını dövecek. ve adam müsvettesi, metresi savunacak.
tekrar
pesssssssssssss..
Yakınımla hala boşanmadılar bu arada ve yakınım ne yapması gerektiğini bilmiyor. Çok kötü durumda

ve hala yakınınız ne yapması gerektiğini bilemeyecek. :1shok::1shok::1shok::1shok:
PESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS........

o yakınınıza selamımı söyleyin.
doktoru bu durumuna ne diyor ve koyduğu teşhis nedir acaba...:delphin::delphin::delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu evlilik bitmeli diye birsey yokki arkadasim...zaten bitmis...

Allah o adaminda o kadinda belasini versin...nasil kizina vuran bir kadini savunabiliyor!! :kızgın:

Yakininada söylecek tek kelima bulamiyorum...annesini döven, kendini döven, kizini döven bir kadini savunan, böyle serefsiz adi bir adami nasil oluyorda coktan cehennemin dibinde yollamiyor...:kızgın:

Yaziklar olsun....en cokta yakinina

şaka gibi hala ne yapması gerektiğini bilmiyo ve bu evlilik bitmelimi diye soruyo
ben ortada bi evlilik göremedim zaten karısını geçtim ama anneye atılan tokatla zaten bu evlilik bitmiş

neyi tartışıyoruz anlayamadım ki...
bir evlilik kalmış mı ki bitirilmeli mi diye düşünülüyor :sm_confused:

bugüne kadar böyle saçmasapan bi şekilde gelmesi bile hata

biri benim annemi dövecek, dövmeyi bırakın elini kaldırması bile yeter benim için
elini kaldırmasa bile anneme kötü söz söylemesi dahi ciddi olarak düşündürür

daha o gün bitmiş olurdu bu adam benim için, neyi konuşuyoruz ??
arkadaşına söyle silkelensin, kendine gelsin, benliğini kişiliğini korusun...
evladına sahip çıksın, 3 kuruşluk insanlarla muhatap etmesin...

herşey bir yana da.....
anneme el kaldırıcak adamı kapının girişine nazarlık diye civilerim ben :kahve:
yakınına da Allah akıl fikir versin
ne aşkmış maşşşşşallah :kahve:

bu evlilik degilmiski resmen dallasskaydirigubbakcemile4
yakinin kendi ayaklari ustunde durmasi lazimve yeni sayfa acmasi gerekiyoo

ALLAH YARDIMCISI OLSUN
benım fıkrım kızını alıp kendı hayatını kurması
o adamlada bıdaha kızı için görüşmek hariç görüşmesin

çok haklısınız gerçekten de,ben de anlayamıyorum bu durumu.. Sorduğumdaysa ben onu o kıza bırakmayacağım diyor ama kendi çok acı çekiyor böyle yaparak..
ciğeri 5 para etmez,insan olmayan karaktersiz ve aşağılık adamı o kıza bırakmayacakmıymış.
teşhisi 4 gözle bekliyorum. bakalım doktoru ne diyecek bu durumuna arkadaşınızın..
işin şakası,gerçekten,
doktora gitmesine ikna edin bari... arkadaş olarak bunu yapın....

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani halen aklım almıyor, bütün bu olanlara rağmen bu kadar Polyanna kalabilmiş de düşünüyormuş ya halen helal olsun. :bbo:

Ne içtiyse ben de aynından istiyorum..... :kahve:

Yarı kibarca yuhunuz diyorum artık.
Çektiği onca dert, dayak hepsi bi yana kalmış neymiş efendim herifini o kıza bırakmayacakmış ya alsın o herifin bacaklarını bilmem neresine soksun o kız sanki adammış gibi değer görmeye ne gerek var allah aşkına yapmayın bu kadar değersiz görmeyin kendinizi kala kala o adama mı kaldınız.

Tek çözümü tedavi görmesi bence....
Değişik hastalıklı bir hırs kaplamış yakınınızı....
Annesine ve kızına kalkan elleri göremeyecek kadar...

düşünüyormu hala bunca yaşananlardan sonra o yakının
tutulacak yeri yokki birde kafamı meşgul etsin bu adam allahım akıl ver bu kadına daha neyi bekliyor 0başına bu kadar iş açmış adamdan

bence boşansın ve arkasına bile bakmasın
onun yaşadığı aşk değil bence travma

Evlilik denilen birşey kalmamış ki ortada zaten.... Bu kadar şeye rağmen yakınınızın vazgeçemesi çok ilginç annesini,kendi çocuğunu döven bir adam,aldatan bir adam var karşısında....Vazgeçmek için çok nedeni var yakınınıızn ama hala vazgeçememesi inanın çok ilginç geldi bana...

sizin akrabasınızda zerre akıl yok.
hiç kusura bakmayın.
bi sorsanıza ona, evliliğin bitmesi içn kıstas nedir ona göre?

yani dayak yemiş, annesi kocası tarafından dövülmüş, aldatılmış, evine bile getirilmiş başka bir kadın..
ne olması gerekiyor boşanması için.

duymak istediği nedir arkadaşınızın?
madem buraları okuyacakmış bunu da okusun bari...
kardeş eğer ben salak değilim diyorsan bırak git.
yok salaklığıma doyamadım hala diyorsan otur.
zaten yakında öldürür seni en sonunda, evliliğinizde kurtulmuş olur böylece..

bu evlilik bitmiş:delphin: yakının kendisini kurtarmaya baksın.hem kızı hemde annesini dövüyor :1shok:daha neler okuyacağız yazık çok yazık dul bi anne ve kızı sahip çıkması gerekirken neler yapmış.

Back