merhaba arkadaşlar,size bir olay anlatacağım ama anlatmadan önce bu olayı benim çok yakınım yaşadı ve hala yaşamakta. Ne yapacağını bilmiyor şu an, ben de bu siteye yazayım mı dedim olur dedi benim için çok önemi var insanların görüşlerinin bu konuda dedi..
1996 yılında bir aşk evliliğiyle evlendiler. Aileler birbirlerini istemiyordu. Ama onlar ailelerini dinlemediler ve ailelerini zorla razı ederek evlendiler. 1997 yılında da bir kızları olmuştu. Çok güzel gidiyordu her şey. Sonra yakınımın eşi askere gitti ve onlarda kızıyla kendi ailesinde kaldılar. Askerden geldiğinde de eşi yakınıma eşinin ailesiyle kalmak istediğini söyledi, maddi durumumuz iyi değil vs gibi nedenlerle. Yakınım da bu durumu kabul etmedi çünkü evlenmeden önce her ne olursa olsun beraber kalmayacağız gibi bir söz almıştı. Yaklaşık 2 ay eşinin ailesiyle kaldılar, sonunda da yakınım kendi ailesine gitti. Tartışmalar oldu, eşi hem yakınımı hem de onun annesini dövdü(annesi dul bir kadındı,eşi yıllar önce ölmüştü). Sonra barıştılar,başka bir eve çıktılar. Durmadan sorunlar yaşıyorlardı ve bu durumdan en çok da küçük kızları etkileniyordu. Yakınımın eşinin hayatında da sürekli başka kadınlar oluyordu,yakınım bunun farkındaydı fakat artık bir türlü inanmak istemiyordu,hep kendini kandırıyordu. En son 2007 yılında kavga ettiklerinde yakınım ailesine sığınmıştı. Eşi tarafından birçok da iftira yemişti. Eşi tekrar eve gelmesini istedi ve yakınımın kafası çok karışıktı. ınsan karısına neden iftira atar,ne yapmaya çalışıyor bir türlü anlam veremiyordu.Eve geri dönmeyi kabul etmeyince yakınımın eşi bir kız kaçırmıştı.Üstelik kız yakınımı tanıyordu,çocukları olduğunu biliyordu. Bir süre ikisi ortada görünmediler ama tekrar döndüler. Yakınım kendine yediremiyordu bu durumu,eşi neden böyle birşey yapmıştı anlam veremiyordu. Ve yakınım kendi bi eve çıktı ve bir işte çalışmaya başladı.Bu arada da eşiyle barışıp küstüler durmadan. Eşi onun eşyalarının içine o kızı getirmişti,ona hiçbirşey vermemişti. Bir kuruş para da vermiyordu üstelik ne kızına ne de yakınıma. En son olan olay da şöyle. Bizim burda şiir gecesi vardı,bu şiir gecesine de yakınım,eşi ve eşinin getirdiği kız vardı. Kız gece de yakınıma saldırdı ve yakınımda doğal olarak karşılık verdi. Sonra kız hamile olduğunu ve çocuğunun düştüğünü iddia etti. Eşi de kavgayı ilk yakınımın başlattığını iddia etti. Yakınım şoka girmişti,yanına geldiği zaman eşi böyle değildi,hep onu savunuyordu. Ama şimdi neler söylemişti. Henüz mahkeme olmadı yakında olacak. Bizde mahkemeyi bekliyoruz. Sonra eşinin kaçırdığı kız yakınımın kızını bir yerde yakalayıp ölesiye dövmüştü ve babası olduğu halde o adam kızını değil de kaçırdığı o kızı savunmuştu yine. Yakınımla hala boşanmadılar bu arada ve yakınım ne yapması gerektiğini bilmiyor. Çok kötü durumda..
Biliyorum çok uzun oldu ama yorumlarınıza ihtiyacımız var,lütfen bişiler yazın :teselli:
1."]eşi hem yakınımı hem de onun annesini dövdü
yakınınızı dövüyor birde annesini.
o yakınınız olacak şahsiyet ki inanılmaz sinirlendirdi beni ,hala o herifle evliliğini sürdürmeye çalışıyor.
anneme bir adam el kaldıracak..
.o adamı oyarım içinede bade koyarım.
2. Yakınımın eşinin hayatında da sürekli başka kadınlar oluyordu
bu arada aldatmaya devam eden bir adam. birden fazla kadın.
veeee,
yakınınız bunu da bile bile ,evliğine ve o adamla görüşmeye devam ediyor.
pessss..
3.". ]Eve geri dönmeyi kabul etmeyince yakınımın eşi bir kız kaçırmıştı
evli adam müsvettesi,birde kız kaçıracak.
eeee yine
pesssssssssssssss.
4....Bir kuruş para da vermiyordu üstelik ne kızına ne de yakınıma.[/
buarada kızına bile para vermeyecek..
Aman yarabbimmmmmmmm.
5.
Bizim burda şiir gecesi vardı,bu şiir gecesine de yakınım,eşi ve eşinin getirdiği kız vardı. Kız gece de yakınıma saldırdı ve yakınımda doğal olarak karşılık verdi. Sonra kız hamile olduğunu ve çocuğunun düştüğünü iddia etti
bir daha..
pess.ssssssss
herif öyle yüzsüz
ki,hala evli olduğu kadının şiir gecesine METRESıNı,getirecek. ve bu metres birde yakınınızı dövecek.
birde yüzsüzce,o metres,
bebeğimi o kavgada düşürdüm diyecek.
pessssssssssssssssssssssssss...
6.Sonra eşinin kaçırdığı kız yakınımın kızını bir yerde yakalayıp ölesiye dövmüştü ve babası olduğu halde o adam kızını değil de kaçırdığı o kızı savunmuştu yine.
herifin METRESı,11 yaşındaki kızını dövecek. ve adam müsvettesi, metresi savunacak.
tekrar
pesssssssssssss..
Yakınımla hala boşanmadılar bu arada ve yakınım ne yapması gerektiğini bilmiyor. Çok kötü durumda
ve hala yakınınız ne yapması gerektiğini bilemeyecek. :1shok::1shok::1shok::1shok:
PESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS........
o yakınınıza selamımı söyleyin.
doktoru bu durumuna ne diyor ve koyduğu teşhis nedir acaba...