- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Boş durmuyordum ki çoğunluğunda ben üstteydim2 ters 2 düz bir atkı örerim ben olsam boş duracağıma o sürede
4 saat yara bile olur beemuhakkak doktora gitmeli..
7 saat rekoru var. Biz dagildik.
Küçüktü kuzucum yaşlar, arkadaşlarımız arasında da vardı bu saatler. Artık kuruluk oluyor. Uzmanlar boşuna 17-20 yaş aralığına cinselliğin zirvesi demiyormuş. Daha geçende ilki çok kısa sürdü, ikinciye ben başlattım. İkinci uzun sürdü, kuruluktan canım yandı kendime kızdım, durup dururken kaşınıyorsun diye
6 - 7 saat ne delfı yayemegı ocakta bıraksan bozulur o süre zarfında. Nasıl dayanıyorsun Allah askına, detay vermeden yazarsan...
Baslarında beklemeden inanmama kahkaha attım7 saat boyunca hic durmadan devamli hareket halinde olunabilmesi bana inandirici gelmiyor.Başlarinda beklemeden inanmam
Sex yapmayi filan birak 4-7 saat hic durmadan herhangi bir hareketi durmadan tekrar edemem ben. İnsan acikir, cisi gelir, susar 7 saatte...
Duzenli spor yapan insanim yillardir, öyle agir biri degilim ama insan vucudu 5 dakika bari dinlenme istiyor.
Araya 10-15 dakikalik dinlenmeler, tuvalet molasi vs verilerek olsa inandirici ama araliksiz olmaz o iş.
Küçüktü kuzucum yaşlar, arkadaşlarımız arasında da vardı bu saatler. Artık kuruluk oluyor. Uzmanlar boşuna 17-20 yaş aralığına cinselliğin zirvesi demiyormuş. Daha geçende ilki çok kısa sürdü, ikinciye ben başlattım. İkinci uzun sürdü, kuruluktan canım yandı kendime kızdım, durup dururken kaşınıyorsun diye.
Olmaz olsun böyle sporArkadaşlar iyi tarafından da bakmak lazım.. spor gibi düşünün öyle insanlar hiç kilo almaz.. insan bayılır bile yorgunluktan.. ayrıca bu kadar boş olamaz bir insan yemek ye işe git... onu bırakın cişi bile gelir
4-5 saat tuvalet molası olmadan oyun oynarım ben hiç yerimden kalkmadan7 saat boyunca hic durmadan devamli hareket halinde olunabilmesi bana inandirici gelmiyor.Başlarinda beklemeden inanmam
Sex yapmayi filan birak 4-7 saat hic durmadan herhangi bir hareketi durmadan tekrar edemem ben. İnsan acikir, cisi gelir, susar 7 saatte...
Duzenli spor yapan insanim yillardir, öyle agir biri degilim ama insan vucudu 5 dakika bari dinlenme istiyor.
Araya 10-15 dakikalik dinlenmeler, tuvalet molasi vs verilerek olsa mumkun olacak biraz ama araliksiz olmaz o iş.
Cıks 24 saat kesintisiz yapsak bittiğinde üzülürüm ben yine. Öyle manyak bir libido. Sevdiğim insana karşı böyle olduğum için şanslıyım. Nemfoman mıyım yoksa diye çok düşündük ama başka kimseye çekim duymuyorum birisiyle birlikte olduğum sürece. Nemfomanlar etik mi değil mi, ensest vs ayrımı yapmadan herkesi ister çünkü
Bu kadar kardiyoyla nasıl kilo aldık ben de bilmiyorumArkadaşlar iyi tarafından da bakmak lazım.. spor gibi düşünün öyle insanlar hiç kilo almaz.. insan bayılır bile yorgunluktan.. ayrıca bu kadar boş olamaz bir insan yemek ye işe git... onu bırakın cişi bile gelir
4-5 saat tuvalet molası olmadan oyun oynarım ben hiç yerimden kalkmadanŞu an 20.15'ten beri falan bilgisayar başındayım. Daha tuvalete gitmedim, babamın verdiği çikolatayı yedim sadece Hatta tuvalet yemek molasını saymazsak aralıksız 48 saat oyun oynayabilecek insanlarız ikimiz de. Seks basit kalıyor bunun yanında, beyin kullanılmıyor en azından
Oyunu durdurmadan yemek yiyoruz sdfgs. Çoğunlukla online oynuyor bir de benimki ve arkadaşları. Çişe koşarak gidip geliyorlar. Bir ara size lazımlık alayım da salonda yapın diye dalga geçiyordum. Sims'in yeni bir paketi çıktığında 21 saat aralıksız oynamıştım bir kere. Başında yemek yedim bir de tuvalete gidip hemen döndüm. Yemekler dışarıdan söyleniyordu zaten hep. "Hiç çıkış yapmadan ve uyumadan"ı kastediyorum aralıksız olarak.Ben de uzun oyun oynuyorum saniyordum.
Ben 8-10 saat arasi oyun oynarım ama bu 8-10 saatin icinde tuvalete gitmisimdir yemek yemişimdir arada telefona bakmisimdir, oyunu durdurmusumdur 5-19 dakika.
Oyunu da kesintisiz yapamam.