Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

MrsDelfino bu dunyada basaramayacagin sey yok.
Küçüktü kuzucum yaşlar, arkadaşlarımız arasında da vardı bu saatler. Artık kuruluk oluyor. Uzmanlar boşuna 17-20 yaş aralığına cinselliğin zirvesi demiyormuş. Daha geçende ilki çok kısa sürdü, ikinciye ben başlattım. İkinci uzun sürdü, kuruluktan canım yandı kendime kızdım, durup dururken kaşınıyorsun diye .

6 - 7 saat ne delfı ya yemegı ocakta bıraksan bozulur o süre zarfında. Nasıl dayanıyorsun Allah askına, detay vermeden yazarsan...

7 saat boyunca hic durmadan devamli hareket halinde olunabilmesi bana inandirici gelmiyor. Başlarinda beklemeden inanmam

Sex yapmayi filan birak 4-7 saat hic durmadan herhangi bir hareketi durmadan tekrar edemem ben. İnsan acikir, cisi gelir, susar 7 saatte...
Duzenli spor yapan insanim yillardir, öyle agir biri degilim ama insan vucudu 5 dakika bari dinlenme istiyor.

Araya 10-15 dakikalik dinlenmeler, tuvalet molasi vs verilerek olsa mumkun olacak biraz ama araliksiz olmaz o iş.

Baslarında beklemeden inanmama kahkaha attım

Valla masallahin varmis.

4 saat mi , hiç çişleri de mi gelmemiş. Adamın yüz ifadesi de bitse de gitsek modundaymış. Demek ki düz alt üst git gel ilişki olmuş böyle hayat geçmez , az renk katıp bir tur da öyle denesinler. Zevk olmuyorsa bu çileyi 4 saat çekmeye değmez.

Olmaz olsun böyle spor

4-5 saat tuvalet molası olmadan oyun oynarım ben hiç yerimden kalkmadan Şu an 20.15'ten beri falan bilgisayar başındayım. Daha tuvalete gitmedim, babamın verdiği çikolatayı yedim sadece Hatta tuvalet yemek molasını saymazsak aralıksız 48 saat oyun oynayabilecek insanlarız ikimiz de. Seks basit kalıyor bunun yanında, beyin kullanılmıyor en azından

Bibibella de libidoluyum diye gezmesin bence

Bu kadar kardiyoyla nasıl kilo aldık ben de bilmiyorum Okulu asıp sevişiyorduk bile. Bir de çiş molası bir şey değil yani yapıp geri geliyorsun aynen kaldığın yerden devam O 6-7 saat dediğimde mola verdiğimizi hiç hatırlamıyorum ama ikimiz de sarhoştuk baya. Bazen çok susardık kalkıp su içerdik 5'lik suyu dikip kafaya, içerken yine boynumu falan öper arkamdan sarılırdı, suyu bırakınca yine aynen devam ederdik, acıktığını bittiğinde fark ediyorsun, yaparken değil Güzel günlerdi sdfgs öyle değişik bir dönemdi, futbol alkol oyun ve seksten ibaretti hayatlarımız. Birlikte yaşadığımız için mutluyuz o dönemi ama keşke yine öyle olsak demiyoruz ikimiz de

Ben de uzun oyun oynuyorum saniyordum.

Ben 8-10 saat arasi oyun oynarım ama bu 8-10 saatin icinde tuvalete gitmisimdir yemek yemişimdir arada telefona bakmisimdir, oyunu durdurmusumdur 5-10dakika.
Oyunu da kesintisiz yapamam.

Ben de uzun oyun oynuyorum saniyordum.

Ben 8-10 saat arasi oyun oynarım ama bu 8-10 saatin icinde tuvalete gitmisimdir yemek yemişimdir arada telefona bakmisimdir, oyunu durdurmusumdur 5-19 dakika.
Oyunu da kesintisiz yapamam.
Oyunu durdurmadan yemek yiyoruz sdfgs. Çoğunlukla online oynuyor bir de benimki ve arkadaşları. Çişe koşarak gidip geliyorlar. Bir ara size lazımlık alayım da salonda yapın diye dalga geçiyordum. Sims'in yeni bir paketi çıktığında 21 saat aralıksız oynamıştım bir kere. Başında yemek yedim bir de tuvalete gidip hemen döndüm. Yemekler dışarıdan söyleniyordu zaten hep. "Hiç çıkış yapmadan ve uyumadan"ı kastediyorum aralıksız olarak.

Dünya rekorunun 15 saat olduğu bir âlemde, 7 saatin de 4 saatin de muhasebesini yapmam... :))) Maşallah :)

"Yalnız o ne kiiii, ben; günlerden cumaydi kirmizi odayi izliyorduk, ne ara pazar süprizi başladı...." dedim...:/

Sonra uyandım. Herşey koca bir rüyaydı.:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…