- 10 Ekim 2014
- 31.466
- 140.730
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Oyunu durdurmadan yemek yiyoruz sdfgs. Çoğunlukla online oynuyor bir de benimki ve arkadaşları. Çişe koşarak gidip geliyorlar. Bir ara size lazımlık alayım da salonda yapın diye dalga geçiyordum. Sims'in yeni bir paketi çıktığında 21 saat aralıksız oynamıştım bir kere. Başında yemek yedim bir de tuvalete gidip hemen döndüm. Yemekler dışarıdan söyleniyordu zaten hep. "Hiç çıkış yapmadan ve uyumadan"ı kastediyorum aralıksız olarak.
365 dni Türk versiyon 1.0Bu kadar kardiyoyla nasıl kilo aldık ben de bilmiyorumOkulu asıp sevişiyorduk bile. Bir de çiş molası bir şey değil yani yapıp geri geliyorsun aynen kaldığın yerden devam O 6-7 saat dediğimde mola verdiğimizi hiç hatırlamıyorum ama ikimiz de sarhoştuk baya. Bazen çok susardık kalkıp su içerdik 5'lik suyu dikip kafaya, içerken yine boynumu falan öper arkamdan sarılırdı, suyu bırakınca yine aynen devam ederdik, acıktığını bittiğinde fark ediyorsun, yaparken değil Güzel günlerdi sdfgs öyle değişik bir dönemdi, futbol alkol oyun ve seksten ibaretti hayatlarımız. Birlikte yaşadığımız için mutluyuz o dönemi ama keşke yine öyle olsak demiyoruz ikimiz de
Ben ayırmıyom sevmeme gerek yok
Ben ayırmıyom sevmeme gerek yokbenim boyutum çok başka
Ben ayırmıyom sevmeme gerek yokbenim boyutum çok başka
Gelecem onlarada gelecem7 saat aralıksız dedi bibi okudun mu o mesajı
delfi aşmış bence:)
4 saat performans gösterecek adam buldukta yapmadık mıZaman boyutu buradaki konu.
Pişman oldum dediğime, bir süre herkes beni bununla hatırlar artık7 saat aralıksız dedi bibi okudun mu o mesajı
delfi aşmış bence:)
Pişman oldum dediğime, bir süre herkes beni bununla hatırlar artık
Mrs. Del -fino :))))Pişman oldum dediğime, bir süre herkes beni bununla hatırlar artık
6 7 saat miBenim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Onun da şikayeti yoktu o gün6 7 saat mihey yavrum hey cevhere bak bundan hoşlanırmıyım evet ama bu normal değil adama yazık boşalmak için 7 saat uğrasmak ne demek
Bacakların yamuk olur guzum yapman bidahaBoş durmuyordum ki çoğunluğunda ben üstteydim
Adam boşalana kadar kadının yumurtlma günü geçecekKadın için zulüm olur bence ya. Benim bile biraz uzun süre çişim gelmiş gibi bir his oluyor. Haydiii diyorumbence sorun kesinlikle öyle bir süre. Çocuk sahibi olmak istesen ohoo bekle ki adam boşalsın
HahahAdam boşalana kadar kadının yumurtlma günü geçecek
Yalan mıydı o yaaa4 saat olması doya doya olması demek degıl kı, eziyet.
Doya doya belli aralıklarla on sevısme uzun tututalarak yapılan ıkı tarafında birbirine saygı duyup ilgilendikleri sekslere denir.
Sorununa kılıf aramasın doya doya dıye adam.
İki dakikada bosalıp, askım cok guzelsın ondan boyle oldu yalanıyla kapısır bu yalanda.