Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

Oyunu durdurmadan yemek yiyoruz sdfgs. Çoğunlukla online oynuyor bir de benimki ve arkadaşları. Çişe koşarak gidip geliyorlar. Bir ara size lazımlık alayım da salonda yapın diye dalga geçiyordum. Sims'in yeni bir paketi çıktığında 21 saat aralıksız oynamıştım bir kere. Başında yemek yedim bir de tuvalete gidip hemen döndüm. Yemekler dışarıdan söyleniyordu zaten hep. "Hiç çıkış yapmadan ve uyumadan"ı kastediyorum aralıksız olarak.

Cooook fazla ya. Gerci oyun oynarken ölenlerin haberi cikiyordu demek ki imkansiz degilmiş. 😂😂😂

Sims ve online oyunlar ben de oynuyordum hala oyun oynarim ama cidden o kadar oynayamam vucudumu gectim kafam gider zaten 😂😂😂

İlla ayaga kalkip dolanir mola veririm baska biseyler yaparim. Mola vermiş halimle bile 21 saat oyun oynamadim hic.

Bu kadar kardiyoyla nasıl kilo aldık ben de bilmiyorum :KK70: Okulu asıp sevişiyorduk bile. Bir de çiş molası bir şey değil yani yapıp geri geliyorsun aynen kaldığın yerden devam :KK70: O 6-7 saat dediğimde mola verdiğimizi hiç hatırlamıyorum ama ikimiz de sarhoştuk baya. Bazen çok susardık kalkıp su içerdik 5'lik suyu dikip kafaya, içerken yine boynumu falan öper arkamdan sarılırdı, suyu bırakınca yine aynen devam ederdik, acıktığını bittiğinde fark ediyorsun, yaparken değil :KK70: Güzel günlerdi sdfgs öyle değişik bir dönemdi, futbol alkol oyun ve seksten ibaretti hayatlarımız. Birlikte yaşadığımız için mutluyuz o dönemi ama keşke yine öyle olsak demiyoruz ikimiz de :KK70:
365 dni Türk versiyon 1.0 😄
En son başrol abimiz sevişip sevişip, bir suya dalıp geri geliyordu.

Benim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
6 7 saat mi :KK53: hey yavrum hey cevhere bak :KK70: bundan hoşlanırmıyım evet ama bu normal değil adama yazık boşalmak için 7 saat uğrasmak ne demek

6 7 saat mi :KK53: hey yavrum hey cevhere bak :KK70: bundan hoşlanırmıyım evet ama bu normal değil adama yazık boşalmak için 7 saat uğrasmak ne demek
Onun da şikayeti yoktu o gün :KK70: Küçüktük abla, oldu birkaç kez böyle uzunlar, şimdi 40 dk olunca seviniyoruz :KK70: Boşalamama sorunu arada hâlâ oluyor, bırakıp bir süre sonra tekrar deniyoruz öyle 4-7 saat uğraşmıyoruz :KK70:

4 saat olması doya doya olması demek degıl kı, eziyet.
Doya doya belli aralıklarla on sevısme uzun tututalarak yapılan ıkı tarafında birbirine saygı duyup ilgilendikleri sekslere denir.

Sorununa kılıf aramasın doya doya dıye adam.

İki dakikada bosalıp, askım cok guzelsın ondan boyle oldu yalanıyla kapısır bu yalanda.
Yalan mıydı o yaaa

X