Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
27
İyi akşamlar kızlar bu sefer ablam için yazıyorum kendim için değil çok utanarak yazıyorum ama o içinden çıkamamış
Ablam yıllardır biriyle birlikte şuan sözlüler
Sözlüsüyle cinsel ilişki yaşamışlar bi kaç kez
İlk sefer ilişkileri 4 saat sürmüş ve erkek arkadaşı hala tam anlamıyla bitirmemiş
Sonraki seferlerde öyle 2 saat 1 buçuk saat fln ve tam anlamıyla kendini hiç kaptırmamış adam yani öyle kendinden geçmemiş
Ama acele olan durumlarda 10 dk flnda sürdüğü olmuş
Bu konuyu konuşmuşlar ve sözlüsü bu senle alakalı bişey değil benim genel olarak böyle demiş
En sonda ben bunun için doktora bile gittim ilaç verdi iki tane onu kullandım doktor bana herkes bunu istiyo sen niye şikayet ediyosun dedi ama kullandıktan sonra bu seviyeye geldi elimde olan bişey değil boşalamıyorum demiş

Yani bu konuda belliki bi problemi var
Ablam şimdi düşünüyo evlilikte bu problemmidir yada böyle bişeyle karşılaşan var mı ?

Tabiki problem. Kısası da sıkıntı uzunu da. Bu konuyu çözmeden evlenmesin çok iyi düşünsün

O ilk gün diye çok takılmamış ikiside birbirini tanımıyo bu konuda diye ama 1 bucuk 2 saat fln çok sıkıcı oldugunu söylüyo
Tabiki problem. Kısası da sıkıntı uzunu da. Bu konuyu çözmeden evlenmesin çok iyi düşünsün

Ciddimisiniz ya 4 saat onun boşalmasını mı bekleyecek 1 buçuk 2 saat bile çok...
Allah yardımcısı olsun ablanın

4 saat sürmüş derken..
Bu başlı başına sorun dr gitsin..

Erkeklerin bazılarında erken boşalma yada geç boşalma sıkıntısı olabiliyor zaten tedavi görüyormuş doktora gitmiş düzelmeyecek bir sorun degil

İdeal süreyi bilemem de adam boşalamıyor bence bu büyük sorun.

Doktora gideli çok olmuş
İlk başlarda bu daha güzel değilmi evlenince böyle olmaz şuan kısıtlı oldugu için doya doya olsun istiyorum hemen bitsin istemiyorum fln diyomuş
Ablam da en son isteyince 10 dk sürüyo bunu kendin yapıyosun bence demiş ve adam da ben bunun için doktora bile gittim bu 10 dklar fln o sayede oldu demiş
Erkeklerin bazılarında erken boşalma yada geç boşalma sıkıntısı olabiliyor zaten tedavi görüyormuş doktora gitmiş düzelmeyecek bir sorun degil

İdeal süreyi bilemem de adam boşalamıyor bence bu büyük sorun.

Herkes bunu mu istiyormus?

Bilemiyorum bi süre sonra çok yorucu ve sıkıcı oluyo yani bi kere kendini kaptırmıyo ve normal bişey yaparmış gibi yüzifadesi hareketleri diyo ablam acaba başka problemlerde mivar ?
Doktor nasıl bir boşluktaysa demek...

Bahaneler de çok komik.
Kadının kimbilir ne kadar canı yanıyor, adam doya doya istiyor saatlerce.
Hele bilerek yapıyorsa aşırı bencillik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…