- 9 Şubat 2010
- 17.836
- 39.770
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Bence adam sorunu çözmüş ve kontrolü kazanmış, bu saatten sonra sorun olacağını sanmıyorum. Bilinçli olup çözüm araması güzel, eski konularda geç boşalma sorunu olan birine rastladım ben, adam kadın dayanamaz hale gelince eliyle devam etmek zoru da kalıyormuş, bence adam çözdüm diyorsa çözmüştür ki son birliktelikleri de buna işaretDoktora gideli çok olmuş
İlk başlarda bu daha güzel değilmi evlenince böyle olmaz şuan kısıtlı oldugu için doya doya olsun istiyorum hemen bitsin istemiyorum fln diyomuş
Ablam da en son isteyince 10 dk sürüyo bunu kendin yapıyosun bence demiş ve adam da ben bunun için doktora bile gittim bu 10 dklar fln o sayede oldu demiş
Aaa ayni ben suphede kaldim simdiBen gene lisedeyken hangı koseye comsem de sigara ıcsem.. Icsem ama dumanı cıkmasa diye dusunur basaramadan teneffüs biter sınıfa donerdım
Ah.......
Canım sana ulaşmam gerek bana mesaj atae mısın sana özel olarak yazamıyorum teşekkür ederim şimdidenPişman oldum dediğime, bir süre herkes beni bununla hatırlar artık
Hay maşallahhh ne yiyor ne içiyorsunuz nolur bize de söyleyinBenim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Pizza ve votkayla besleniyorduk o araHay maşallahhh ne yiyor ne içiyorsunuz nolur bize de söyleyin
Niye işkence gibi olsun?Omennn tonrom kız delirdiniz mi 4 saat neayy işkence gibi .
Benim için öyle . 4 saat normal degil, olamaz yani . Yani belki 40 kadika sonrasında kadının boşaldığını düşünürsek , veya kadının 4 saat ıslak kalamayacağını düşünürsek . Normal mi sizce 4 saat aralıksız ?Niye işkence gibi olsun?
Rekorumuz 6-7 saat de bizim sdfgs. Ben normal demiştim 4 saate o yüzden. Biz ikimiz de sarhoştuk baya bu süreleri gördüğümüzde, iki tarafta da orgazm olmamıştı.Benim için öyle . 4 saat normal degil, olamaz yani . Yani belki 40 kadika sonrasında kadının boşaldığını düşünürsek , veya kadının 4 saat ıslak kalamayacağını düşünürsek . Normal mi sizce 4 saat aralıksız ?
Size maşallahRekorumuz 6-7 saat de bizim sdfgs. Ben normal demiştim 4 saate o yüzden. Biz ikimiz de sarhoştuk baya bu süreleri gördüğümüzde, iki tarafta da orgazm olmamıştı.
Şimdi gereksizmiş diyorum uğraşsak yapamayızSize maşallahacaba arada sızdınız sonra kaldınız yerden devammı ettiniz ? Ben çünki hayatta okadar uzun bi süre dayanamam rahim ağzı yara olur o sürede ameliyat felan gerekir , tabi herkezde aynı olmaz bende orgazım olduktan sonra ıslaklık devam etmiyor .
Şimdi gereksizmiş diyorum uğraşsak yapamayızAma o zaman güzeldi işkence de değildi