Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

Bence adam sorunu çözmüş ve kontrolü kazanmış, bu saatten sonra sorun olacağını sanmıyorum. Bilinçli olup çözüm araması güzel, eski konularda geç boşalma sorunu olan birine rastladım ben, adam kadın dayanamaz hale gelince eliyle devam etmek zoru da kalıyormuş, bence adam çözdüm diyorsa çözmüştür ki son birliktelikleri de buna işaret

Hay maşallahhh ne yiyor ne içiyorsunuz nolur bize de söyleyin

Niye işkence gibi olsun?
Benim için öyle . 4 saat normal degil, olamaz yani . Yani belki 40 kadika sonrasında kadının boşaldığını düşünürsek , veya kadının 4 saat ıslak kalamayacağını düşünürsek . Normal mi sizce 4 saat aralıksız ?

Rekorumuz 6-7 saat de bizim sdfgs. Ben normal demiştim 4 saate o yüzden. Biz ikimiz de sarhoştuk baya bu süreleri gördüğümüzde, iki tarafta da orgazm olmamıştı.

Rekorumuz 6-7 saat de bizim sdfgs. Ben normal demiştim 4 saate o yüzden. Biz ikimiz de sarhoştuk baya bu süreleri gördüğümüzde, iki tarafta da orgazm olmamıştı.
Size maşallah acaba arada sızdınız sonra kaldınız yerden devammı ettiniz ? Ben çünki hayatta okadar uzun bi süre dayanamam rahim ağzı yara olur o sürede ameliyat felan gerekir , tabi herkezde aynı olmaz bende orgazım olduktan sonra ıslaklık devam etmiyor .

Şimdi gereksizmiş diyorum uğraşsak yapamayız Ama o zaman güzeldi işkence de değildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…