- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
-
- Konu Sahibi SalakSacma
Zirvedeki yalan hem deYalan mıydı o yaaa
Biliyom ben de goygoyundayım işinZirvedeki yalan hem de
Bence de saygılar.Yalnız konu sahibi 23'müş, ablası da enişte adayı da ondan büyüktür. Biz 24'üz, yapamayız şu an 4 saatenişteye saygılar.
Gencecik adamlar ne hale gelmiş6 7 saat mihey yavrum hey cevhere bak bundan hoşlanırmıyım evet ama bu normal değil adama yazık boşalmak için 7 saat uğrasmak ne demek
Yok zaten normal değil erken boşalma gibi geç boşalma da bir hastalıkGencecik adamlar ne hale gelmiş
Benim önceki görüştüklerim daha öpüşürken boxerlarına boşaliyorlardı. Onların üzerine benimki ilaç gibi geldi. Ben de cılkını çıkardım galibaYok zaten normal değil erken boşalma gibi geç boşalma da bir hastalıkalkol ile süre biraz uzuyor evet
Boyle okuyunca amma komik geldi suan bana buBenim önceki görüştüklerim daha öpüşürken boxerlarına boşaliyorlardı. Onların üzerine benimki ilaç gibi geldi. Ben de cılkını çıkardım galiba
1.90 olan mıBenim önceki görüştüklerim daha öpüşürken boxerlarına boşaliyorlardı. Onların üzerine benimki ilaç gibi geldi. Ben de cılkını çıkardım galiba
Aklıma biri geldi.Benim önceki görüştüklerim daha öpüşürken boxerlarına boşaliyorlardı. Onların üzerine benimki ilaç gibi geldi. Ben de cılkını çıkardım galiba
Hıı onlar1.90 olan mı
Alkolde etkili olmuşturBenim önceki görüştüklerim daha öpüşürken boxerlarına boşaliyorlardı. Onların üzerine benimki ilaç gibi geldi. Ben de cılkını çıkardım galiba
HahahahahahaDoktor nasıl bir boşluktaysa demek...
1.90 benimde aklımda kalmış, hepimiz ne kadar etkilendiysek artıkHıı onlar
4 saatte ıkı fılm izler, 4 sıgara ıkı kahve ıcer, dusakabını ovar, balkon yıkarım.
Bence deAdam saglikli ve tecrubesiz olsa kus hemen ucusa gecer ve piste de cabuk inmez mi?
Aynen bizim bir arkadas sevgilisi ile alkol ve madde kullanip birlikte olduklarinda cook uzun sürüyor demisti Allah a sukur isimiz olmazBirde aklima su geldi..madde kullaniyor olabilir..bu ihtimal var.
Hmmmİşte bende onu düşündüm zAten çok alkol kullanan biri bunun altında başka bişry mi yatiyo diye düşündük
Bizim arkadas 5 6 yasamis bende evlenince korktum ama o kadar surmeyince rahatladımBenim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Bende bazi zamanlar bitmesin istiyorumDayanmak değil ki ben de bitmesin istiyordumBen daha istekli tarafım bizim ilişkide zaten. 19 yaşındaydık, çokça votka içmiştik. Öpüşüyorduk, ilişkiye başladık saate baktım gece 1'e geliyordu. Bitirdiğimizde baktığımda sabah 7'ydi. Hava aydınlanmıştı zaten. Mola falan vermedik, ikimiz de hatırlıyoruz o geceyi İlk yılımızdı, sevgililer gününe bu şekilde girmiştik. Üstelik ben 13 şubatta acillik olmuştum gıda zehirlenmesinden, serum falan yemiştim ama libidomu durduramaz bunlar 14 şubat akşamı da birlikte olmuştuk bu 6-7 saatin üzerine.
Burada hep yazıyorum erkek arkadaşım uzun sürdürmesine rağmen bitmesine yakın "bir daha en erken ne zaman yapabiliriz" diye düşünürdüm.
Bende de olabilir dürtüleri yasiyorum araa siraCıks 24 saat kesintisiz yapsak bittiğinde üzülürüm ben yine. Öyle manyak bir libido. Sevdiğim insana karşı böyle olduğum için şanslıyım. Nemfoman mıyım yoksa diye çok düşündük ama başka kimseye çekim duymuyorum birisiyle birlikte olduğum sürece. Nemfomanlar etik mi değil mi, ensest vs ayrımı yapmadan herkesi ister çünkü
Aklıma geldi lisedeyken yarım saat üstü yapabilen çiftleri duymuştuk, höh diyordum o kadar uzun sürer mi
Ben neler yaparim
Bulasigi cikarir tekrar atar camasir katlar serer tekrar atar evi supurur
Yemek hazirligina baslarim
Tezgahi temizler copu atar as molasi veririm
Bence de
Kafam karisti amma
Aynen bizim bir arkadas sevgilisi ile alkol ve madde kullanip birlikte olduklarinda cook uzun sürüyor demisti Allah a sukur isimiz olmaz
Sertleştirici kullananda oluyormus
Hmmm
Bizim arkadas 5 6 yasamis bende evlenince korktum ama o kadar surmeyince rahatladım
Simdide erken bosalma sorunumuz var esim 30 kilodan fazla aldi
Etkilemis olabilir acaba
Bende bazi zamanlar bitmesin istiyorum
Bende de olabilir dürtüleri yasiyorum araa sira
Ben gene lisedeyken hangı koseye comsem de sigara ıcsem.. Icsem ama dumanı cıkmasa diye dusunur basaramadan teneffüs biter sınıfa donerdımAklıma geldi lisedeyken yarım saat üstü yapabilen çiftleri duymuştuk, höh diyordum o kadar uzun sürer mi
Hayatımda hiç sigara içmedim. Sigara içmeyince bunlarla uğraşılıyor galibaBen gene lisedeyken hangı koseye comsem de sigara ıcsem.. Icsem ama dumanı cıkmasa diye dusunur basaramadan teneffüs biter sınıfa donerdım
Ah.......