- 18 Şubat 2014
- 541
- 340
- Konu Sahibi SalakSacma
büyük sorun 4 saat, o anda ''boş durmayayım bari'' deyip, eline kitap alıp okusa kitap biter. Direkt ayrılsın, iyi ki evlenmeden öğrendi bunu, yoksa hangi erkek bu problemi söyler önceden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz en azından teyzelersiniz ben kadın bile değilim bu durumda yahuuuBen de Nuris Teyze.
Dayanmak değil ki ben de bitmesin istiyordum Ben daha istekli tarafım bizim ilişkide zaten. 19 yaşındaydık, çokça votka içmiştik. Öpüşüyorduk, ilişkiye başladık saate baktım gece 1'e geliyordu. Bitirdiğimizde baktığımda sabah 7'ydi. Hava aydınlanmıştı zaten. Mola falan vermedik, ikimiz de hatırlıyoruz o geceyi İlk yılımızdı, sevgililer gününe bu şekilde girmiştik. Üstelik ben 13 şubatta acillik olmuştum gıda zehirlenmesinden, serum falan yemiştim ama libidomu durduramaz bunlar 14 şubat akşamı da birlikte olmuştuk bu 6-7 saatin üzerine.6 - 7 saat ne delfı ya yemegı ocakta bıraksan bozulur o süre zarfında. Nasıl dayanıyorsun Allah askına, detay vermeden yazarsan...
Ben de Nuris Teyze.
Ben baslıyorum ozaman, 'tasa oturma yavrum tas ceker cocugun olmaz' demeye.Bende Hayriye Teyze'yim sanırım.
Kız uykun gelmiyo mu ben uyuyakalırım 7 saat neyBenim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
2 ters 2 düz bir atkı örerim ben olsam boş duracağıma o süredebüyük sorun 4 saat, o anda ''boş durmayayım bari'' deyip, eline kitap alıp okusa kitap biter. Direkt ayrılsın, iyi ki evlenmeden öğrendi bunu, yoksa hangi erkek bu problemi söyler önceden
idolümsün delfino saygılarDayanmak değil ki ben de bitmesin istiyordum Ben daha istekli tarafım bizim ilişkide zaten. 19 yaşındaydık, çokça votka içmiştik. Öpüşüyorduk, ilişkiye başladık saate baktım gece 1'e geliyordu. Bitirdiğimizde baktığımda sabah 7'ydi. Hava aydınlanmıştı zaten. Mola falan vermedik, ikimiz de hatırlıyoruz o geceyi İlk yılımızdı, sevgililer gününe bu şekilde girmiştik. Üstelik ben 13 şubatta acillik olmuştum gıda zehirlenmesinden, serum falan yemiştim ama libidomu durduramaz bunlar 14 şubat akşamı da birlikte olmuştuk bu 6-7 saatin üzerine.
Burada hep yazıyorum erkek arkadaşım uzun sürdürmesine rağmen bitmesine yakın "bir daha en erken ne zaman yapabiliriz" diye düşünürdüm.
Ben baslıyorum ozaman, 'tasa oturma yavrum tas ceker cocugun olmaz' demeye.
Teyze olmak bunu gerektirir cunku
Cıks 24 saat kesintisiz yapsak bittiğinde üzülürüm ben yine. Öyle manyak bir libido. Sevdiğim insana karşı böyle olduğum için şanslıyım. Nemfoman mıyım yoksa diye çok düşündük ama başka kimseye çekim duymuyorum birisiyle birlikte olduğum sürece. Nemfomanlar etik mi değil mi, ensest vs ayrımı yapmadan herkesi ister çünküKız uykun gelmiyo mu ben uyuyakalırım 7 saat ney
çokta uyuya kalınacak bir durum değil ama buKız uykun gelmiyo mu ben uyuyakalırım 7 saat ney
Yani sıkıcı olsa uyuyakalınır belki de sıkıcı değil ki :dçokta uyuya kalınacak bir durum değil ama bu
Poponu kaşı, nazar değecekYani sıkıcı olsa uyuyakalınır belki de sıkıcı değil ki :d
7 saati düşünürken uykum geldiçokta uyuya kalınacak bir durum değil ama bu
Sen öyle diyorsan doğrudur, bu konuda sözünün üstüne söz söylemek haddim değilYani sıkıcı olsa uyuyakalınır belki de sıkıcı değil ki :d
Benim 4 saatten yorgunluktan uykum gelip halim düşüyo sonra bir yerlerim ağrıyo saygılar ablacım ajjdfkfkdkYani sıkıcı olsa uyuyakalınır belki de sıkıcı değil ki :d
prof. o hatta ordinaryus prof.Sen öyle diyorsan doğrudur, bu konuda sözünün üstüne söz söylemek haddim değil
Artık geçti zaten ilk yorumda dediğim gibi geçende 40 dakikayı gördük "wow, çok iyi" diyoruz ikimiz dePoponu kaşı, nazar değecek
Aç halka "eppek yoksa pasta yisinler" diyen kraliçe ilan ederler valla.