Sizce bu durumda ne yapmak gerekir cinsel ilişki ?

6 - 7 saat ne delfı ya 😂😂 yemegı ocakta bıraksan bozulur o süre zarfında. Nasıl dayanıyorsun Allah askına, detay vermeden yazarsan... 😂
Dayanmak değil ki ben de bitmesin istiyordum :KK70: Ben daha istekli tarafım bizim ilişkide zaten. 19 yaşındaydık, çokça votka içmiştik. Öpüşüyorduk, ilişkiye başladık saate baktım gece 1'e geliyordu. Bitirdiğimizde baktığımda sabah 7'ydi. Hava aydınlanmıştı zaten. Mola falan vermedik, ikimiz de hatırlıyoruz o geceyi :KK70: İlk yılımızdı, sevgililer gününe bu şekilde girmiştik. Üstelik ben 13 şubatta acillik olmuştum gıda zehirlenmesinden, serum falan yemiştim ama libidomu durduramaz bunlar :KK70: 14 şubat akşamı da birlikte olmuştuk bu 6-7 saatin üzerine.

Burada hep yazıyorum erkek arkadaşım uzun sürdürmesine rağmen bitmesine yakın "bir daha en erken ne zaman yapabiliriz" diye düşünürdüm.

Benim erkek arkadaşımda da aynı problem var. Problem denirse tabi, ben halimden memnunum fazlasıyla. 6-7 saat sadece ilişkiye girdiğimiz olmuştu sarhoşken, bir kez de 4 saat. Zamanla alıştıkça normal bir süreye düşüyor. Uzun süre ara verince erken bile boşalıyor benimki bazen, tekrar alışınca makul sürelere geliyor 20-40 dk arası. Zamanla geçer, sürekli bir sorun olacağını sanmıyorum.
Kız uykun gelmiyo mu ben uyuyakalırım 7 saat ney :KK70:

büyük sorun 4 saat, o anda ''boş durmayayım bari'' deyip, eline kitap alıp okusa kitap biter. Direkt ayrılsın, iyi ki evlenmeden öğrendi bunu, yoksa hangi erkek bu problemi söyler önceden
2 ters 2 düz bir atkı örerim ben olsam boş duracağıma o sürede:KK70:

Dayanmak değil ki ben de bitmesin istiyordum :KK70: Ben daha istekli tarafım bizim ilişkide zaten. 19 yaşındaydık, çokça votka içmiştik. Öpüşüyorduk, ilişkiye başladık saate baktım gece 1'e geliyordu. Bitirdiğimizde baktığımda sabah 7'ydi. Hava aydınlanmıştı zaten. Mola falan vermedik, ikimiz de hatırlıyoruz o geceyi :KK70: İlk yılımızdı, sevgililer gününe bu şekilde girmiştik. Üstelik ben 13 şubatta acillik olmuştum gıda zehirlenmesinden, serum falan yemiştim ama libidomu durduramaz bunlar :KK70: 14 şubat akşamı da birlikte olmuştuk bu 6-7 saatin üzerine.

Burada hep yazıyorum erkek arkadaşım uzun sürdürmesine rağmen bitmesine yakın "bir daha en erken ne zaman yapabiliriz" diye düşünürdüm.
idolümsün delfino saygılar :KK70:

Kız uykun gelmiyo mu ben uyuyakalırım 7 saat ney :KK70:
Cıks 24 saat kesintisiz yapsak bittiğinde üzülürüm ben yine. Öyle manyak bir libido. Sevdiğim insana karşı böyle olduğum için şanslıyım. Nemfoman mıyım yoksa diye çok düşündük ama başka kimseye çekim duymuyorum birisiyle birlikte olduğum sürece. Nemfomanlar etik mi değil mi, ensest vs ayrımı yapmadan herkesi ister çünkü :KK70:

X