- Merhaba Mental21 BEN ASLA BOŞANMANI İSTEMEM. BOŞANIRSAN ONU ÖDÜLLENDİRMİŞ OLURSUN.ÇOK PİŞMAN OLURSUN.HAYAT KOLAY DEĞİL...
Bende eşimden ayrıldım.Yazdıkların özellikle eşinin davranışları benimkine çok benziyor. Canım desen canın çısın anlaması..gibi. Hep sende bir bahane araması. Bunun tek sebebi hayatında başka kadınların olmasından kaynaklanıyor. Bende Kadınlar kulubune yeni üye oldum. yaşadığım olayları artık o kadar atlatamadım pişman oldum boşandığıma ..tüm günlüğümü arka arkaya aynı günde 5 konu açarak kopyaladım. Herkes yorum yapsında aklım başıma gelsin diye..Sonrada pişman oldum konuları kitledim.hatta özel mesajlar geldi. bundan kitap yazalım diye. bazıları saçma saçma yorum yaptı. yok dikkat mi çekmek istiyorsun diye..yani öyle bir acı yaşıyorsun ki düşünmeden neler yapabiliyorsun.ben adımı kimliğimi herşeyimi yazmışım. ama düşün insalar dikkat çekiyorsun diyebiliyolar. yada alay edebliyolar.. bu acı senin.senin kadar kimse yanamaz.helede böyle önemli bir konuda kimseye boşanmalımıyım boşanmamalıyım diye sorma..bende sadece yasadıklarımı anlatıp örnek al diyebilirim sana.
Özetle bu senin acın.senin yaşadıkların. tabiki burdaki arkadaşların gönderdği mesajlar beni çok etkiledi. Ama önce kendini dinle.ben herkes boşa boşa dedi. şimdi milleti suçluyorum. etrafımda kimse kalmadı.
Ben oniki yol evliydim. dört yıl önce aldatma olayına boşandık.tabi kayınvalide sorunu filan da vardı. hep beni sucladı senin yüzüne diye. ben çok pişman oldum.benim dırdırdan diye.ikinci kez yine evlendim.bir çocuk daha oldu. yine aldattı. dırdır hakaret küfür... dayanamdım. boşadım. sonra köpekler gibi pişman oldum. keşske biraz sabretseydim.eninde sonunda evine dönerdi dedim. bende çalışıyorum. evim param.işim var. smmm belgemi alıcam.konumum var.ailem var.ama o yok.7 aydır düzelemiyorum. demişsin ya çocugum başkalarına baba diyor. kzım 11 yaşında o herşeyi biliyor. küçük 3 yaşında.o herkese dayısına enişteye hep baba diyor. içim kan ağlıyor. ozaman hep kendimi sucluyorum. gidebildği kadar gitseytdim diyorum. kürtcü dükkanına geri döner dedim. ama ne zaman işi biterse..yaşlanırsa.ben oniki yılımı verdim. şimdi evet hala acı çekiyorum.çünkü aldattığı kadınlarla evlenmedi.gitti çok kaliteli birisini buldu.boşandıktan sonra bir kaç içinde nişanlandı. dört ay sonra evlendi. belki benim canımı acıtan şeyler bu.çünkü ben çok sevdim. kendi evimde yatağımda kadın bastım.konsimastris kadınlardan nişsan yüzüğümü aldım. ama buna rağmen boşadığıma pişman olabildim.sen benim kadar acı yaşamamışsındır ben bile hala boşanmasaydım diyorum. sende sabret. bekle..o yokmuş gibi davran. boşamış gibi yaşa kendi içinde bakalım alışabilecekmisin.keşke bende öyle yapsaydım.
lütfen binkere düşün.. binkere..herkesin yapısı farklı.en azından seninki sana gitme diyormuş aff diliyormuş..benimki git ben seni kadın olarak görmüyorum sevmiyorum.senin dırdırın yüzünden yapıyorum dedi.son gün bile ona gel düzeleceksen evimize gidelim dedim.hayır dedi. seni istemiyorum dedi.
ama sana pişman olduğunu söyluyormuş. bu verdiğin karar ömür boyu hayatını etkileyecek. biraz daha sabret ..çünkü sana seni istemiyorum demiyor. sonra pişşman olma..pişmanlık insanı ölüme götürür.o kadar kötü birşey..yedi ay olmuş ben bile bu kadar pişmansam biraz sabretseydim diye... ne olur yalvarıyorum iyi düşün...kızın için..o başka biriyle evlenecek. başka biriyle mutlu olmasına dayanabilecekmisin..başka birinden çocuğu olacak. buna dayanabilecekmisin..birde benim gibi yıllarca en kötü günlerini sen çekmişsin biri gelip gününü görücek. ben bunları hazmedemiyorum. zaten evlenmeyeceksen bu adamı ödüllendirme..boşanırsan bu adamı ödüllendirirsin.. ben onu ödüllendirdim.. yanlış yaptım. tabi ben artık hiç evlenmeyi düşünmüyorum.sende düşünmeyeceksen tabi.. zor çok zor.. ama iyi düşün..sabret dua oku. ama ona hiçbşrey olmaz.olan sana olur. bak benimki gitti 2-3 ay sonra benden iyisini buldu evlendi mutlu..çok mutlu..ben çok acı çekiyorum. bu nasıl güzel bir hayat.adam hep aldattı... hep çoluguna çocuguna küfür etti.hayatımızı zehir etti. hemde çok mutlu..bumudur adalet..onu boşanarak ödüllendirme ne olur. bak iki evladım bende.kendi de gününü gün ediyor. seninki de öyle olacak.tatil günleri olmasını istemezsin.dün gün boyu o kadınla ne yapıyor ediyor dedim.tattım agladm.geçmiyor.boşanma kdınlarda büyük tramva ..yara bırakıyor. şu an çektikleirn ne ki..boşanırsan hep aklında o olacak. sürekli ne yapıyor o kadınla diye düşüneceksin.. iyi düşün..binkere gerçekten..ödüllendirme onu. bir pazar olur ..bir aile görürsün.anne baba çoluk cocuk.. için sızlar.yüreğin yanar.. bu acın hiç geçmeyecek.beinmki hiç geçmeyecek. diğerleride kendini kandırıyor..bence..özellikle boşandıktan sonra mutluyum ayaklarıın üzerinde duruyorum diyen kadınları anlamıyorum. aslında onlar çok acı çekiyorlar..ancak güçlü gösteriyorlar kendilerini kandırıyorlar bence.. sonrada o boşlukta kendilerini kullandırabliyorlar.. üstelik diğer tarafıda var. boşanırsan insanlar daha faklı gözle bakıyor sana. o konulara hiç girmeyeyim bile..ben keşke boşamasaydım.herşeyi yapsaydı. ama başımda erkek olsaydı diyenlerdenim. belki ilerde adam olurum bilmem. ama 7 aydır düşüncem değişmedi. üstelik benim 11 yaşındai çocugum babasınmı istemiyor bile.. ben babamla boşanmasını istedim diyor. ben böyleyim diy hergün ağlıyor.babasıyla tekrar birleşiririm diye ödü kopuyor. ama o daha çocuk. bilmezki.. onlar bile evlenip gidecek.ben yanlız kalacağım. sen iyi düşün... boşanmak çok zor.. üstelik seniniki af diliyor.. burdaki arkadaşlar bana kızacak ama bu benim başıma geldi. yaşadıklarımı ve pişmanlıklarımı yazıyorum. keşke benim arkadaşlarımda boşanma deseydi.herkes gururmu yok işin var gücün var. bu çeklir mi dedi. ama sonuç pişmanım.. o da çok mutlu. adamıda ödüllendrdim. tüm yaptıkları yanına kaldı..