• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bosanmak istemekte haksiz miyim ?

Sekiz aylık evlilikte çocuğum olmuyor diye doktora gittiniz öyle mi? Hem de böyle bir aileye cocuk getirmek için?
Kaçırmayın tabi böyle adamları hemen cocuk yapın. Garanti olsun.

Boşanmanmayın siz
Telefon açsa hadi gel dese koşa koşa gidecek gibisiniz
Girin bir işe hem maddi hem nanevi bir desteğiniz olur
Hata iş ararken hukuk bürolarında arayın böyle bir yerde iş bulabilirseniz eliniz daha güçlü olur
Nefret ediyorum yerinde ağlayıp hiçbirşey yapmayan aciz kadınlardan birşeyler yapın
Hakikaten. Bekarken de evliyken de bosanirken de neden calismiyor bu kadinlar. Maddi destegim yok diyor. Neden yok? Calismanin onundeki engel nedir? Sirf hayiflanmak icin mi calismiyor. Ben de sadece erkegin yaptiklari ile hayatina yon verenlere cildiriyorum. Erkek terkediyor. Erkek affediyor. Bosanirken bile bagimsizligi ele almiyorlar.

Polise git. Beni sokaga attilar diye sikayet et. Ettikleri hakaretleri de soyle. Siddet varsa onu da. Hem ceza davasi acilsin. Bosanma davasina etki eder. Isin kolaylasir. Telefonunu atmamissan onu da gotur polise. Gec bile kalmissin. Babanin evinde oturmus beni attigi gibi geri alip goturur mu diye bekliyosun. Ne diyim sana.. Söz birakmiyosun soyleyecek!

adamın yaptıkları çok komik geldi bana. kaç yaşında bu adam. senden ne bekliyordu da bulamadı acaba.

Bir de dikkatimk ceken bir ayrinti var. Bu lv ile birlikte oturmayi kabul edenler hic calismiyor. Kvye hizmetci gidiyorlar haberleri yok. Birlikte de yasasan ayri da yasasan calis arkadasim. Neden oturup kvnin insafina birakiyosun kendini

Nisanlanmadan once calisiyordum ama calismaktanda biktim cunku annem gece isten gelene kadar 9 doguruyordu evleninrsek sadece kayinvalidem vardi kaynim sonradan cikti esim olacak da borcu var diye baska eve cikmadi calismak da istedim ama maddi yonden sikintim yoktu cunku her zaman para veriyordu tanidigim herkes ezilmis ablam bile ! Sabretmeye calistim ama ezilmek insan yerine konmamak zoruma gitti yada kolayi sectim kactim bosanmak istedim

adamın yaptıkları çok komik geldi bana. kaç yaşında bu adam. senden ne bekliyordu da bulamadı acaba.
İnan onuda bilmiyorum bana soyledigi yasi 28 ama nikah gunune kadar kimligini gormemistim 32 yasinda oldugunu ogrendim guya ehliyet icin buyutmus yasin bi onemi yok diye buyutmedim. Benden ne bekledigini bilmiyorum karsina alip konusmak istedigin biri degil cunku hep o hakli

O taraftan ses çıkmayınca panikleyip geri adim atma lutfen, alttan alip sana yapilacak zulmu 5e 10a katlama..

böylesini birdaha bulamazsın kocana dört elle sarıl hemen...
böyle koca bırakılmaz

güçlü durun, bekara karı boşamak kolay derler, buradaki herkes her soruya anında boşanın der duru, yaşadıklarınızı tek bilen sizsiniz.. o yüzden ayrılmaksa tek çözüm ancak o zaman ayrılın..

Üzüldüm ... Kesinlikle haksız değilsin . Bırak o açsın davayı ... Bu erkekler kendilerini hit kumaşı mı görüyor ne ? Ne bu özgüven ...

Back